Nyitva vagyunk, várunk a Pagonyban!

Ha már hiányzott a könyvek illata

Április 7-től újra a szokásos időtartamú nyitvatartással várunk a Pagony-boltokban! Minden biztonsági előírást szem előtt tartva és betartva nagy szeretettel várunk titeket boltjainkban!

tovább...

A boszorkánycica lett az évtized gyerekkönyve!

Pagony könyvek a Merítés-díj shortlistjén!

Hatalmas öröm és büszkeség ért minket: Harcos Bálint A boszorkánycica című könyvét az évtized gyerekkönyvének választotta a Merítés-díj zsűrije! Szeretettel gratulálunk!
A shortlisten is sok-sok könyvünk szerepel, most az összeset összegyűjtöttük nektek!

tovább...

És a szlenghez kitől kértél segítséget…?

Ilyen egy online író-olvasó találkozó!

A digitális oktatás mindenkire nagy terhet ró. A tavalyi indulás után tanárok is gyerekek is egyre rutinosabbak vagyunk, online órákat tartunk és hallgatunk, gond nélkül osztunk meg képernyőt, dolgozunk közös dokumentumon. A mindennapi oktatás során azonban egyre nehezebb az órák színesítése. Ebben nyújt segítséget a Pagony online író-olvasó találkozók szervezésével.

Olvassátok el Szalay-Fegyver Erika beszámolóját!

tovább...

Társasparti a családdal - elő a játékokkal!

Családi házibuli - miért ne? Igaz, hogy most nem hívhattok vendégeket, de rendezhettek partit saját magatoknak! Készítsetek valami finom harapnivalót, elő a partijátékokkal és kezdődhet az este! Mutatjuk, hogy szerintünk melyik játékok elengedhetetlenek egy ilyen alkalomhoz!

tovább...

Két gyerek, egy beszélő kakas és egy csapat minikalóz

A Lili, Mikkó és a minikalózok a Pagony legújabb sorozatának, a Zseblámpás könyveknek egyik első megjelent kötete. Szuper vicces és kalandos történet egy testvérpárról, akik azt gondolják, hogy kissé utálatos nagybátyjuknál, Jimnél az unatkozáson kívül nem sok minden várja őket, amíg szüleik távol vannak.
De nagyobbat nem is tévedhetnének! Ismerd meg a sorozatot és a regényt is!

tovább...

Nagy kérdések gyerekektől,

penge válaszok korunk legnagyobb koponyáitól!

A gyerekek aztán tudnak kérdezni! Meg tud-e csípni egy méh egy méhet? Hogy működik az álom? Miért csak az emberek beszélnek? Hogyan leszünk szerelmesek? Mindenki mindenkinek a rokona? Hogyan lett a semmiből minden?
Korunk legnagyobb koponyái válaszolnak gyerekek kőkemény kérdéseire Az univerzum, a tehenek, meg minden című könyvben.Tudj meg róla mindent!

tovább...

Mikor nőtt a ház köré ez az őserdő?

Olvass bele Kertész Erzsi új könyvébe!

Kertész Erzsi legújabb könyve, a Mindig másnap a Pagony legújabb sorozatának, a Zseblámpás könyveknek egyik alapító tagja. A sorozat azért született, hogy a lelkes (és kevésbé lelkes), de már folyékonyan olvasó gyerekeket beszippantsa az olvasás világába.
A Mindig másnap esetében ez konkrétan elkerülhetetlen: egy teljesen hétköznapi család abszolút nem hétköznapi kalandjairól szól. Olvassatok bele!

tovább...

Mit tennél, ha egy másik évszázadban ébrednél?

Ismerd meg Kertész Erzsi új regényét!

Kertész Erzsi legújabb könyve, a Mindig másnap a Pagony legújabb sorozatának, a Zseblámpás könyveknek egyik alapító tagja. A sorozat azért született, hogy a lelkes (és kevésbé lelkes), de már folyékonyan olvasó gyerekeket beszippantsa az olvasás világába. A Mindig másnap esetében ez konkrétan elkerülhetetlen: egy teljesen hétköznapi család abszolút nem hétköznapi kalandjairól szól. Tarts velünk, elmesélünk mindent a sorozatról és a regényről is!

tovább...

Micsoda csapás!

Olvass bele a legújabb Zseblámpás könyvbe!

Lili, Mikkó és a minikalózok. Már a címe megvett minket, alig vártuk, hogy a kezünkben tarthassuk! Ez a szuper izgalmas és vicces regény a Pagony legújabb sorozatának, a Zseblámpás könyveknek egyik első megjelent kötete. A sorozat azért született, hogy a lelkes (és kevésbé lelkes), de már folyékonyan olvasó gyerekeket beszippantsa az olvasás világába.
Lili és Mikkó azt gondolják, hogy kissé utálatos nagybátyjuknál, Jimnél az unatkozáson kívül nem sok minden várja őket, de nagyobbat nem is tévedhetnének!
Olvasd el, hogyan kezdődik a történet!

tovább...

Sütihasználati beállítások