Kirándul az ovi

3-5-8 perces mesék izgő-mozgó ovisoknak beleolvasó

Megjelent a 3-5-8 perces mesék izgő-mozgó ovisoknak! Bár az ovikezdés mindenkinek nagy kihívás, ez a könyv segíthet, hogy közösen felkészülhessetek rá. Ízelítőként itt az első, 3 perces mese! Az ovis kirándulás szuper kaland, még akkor is, ha esik. Sőt, akkor a leginkább! Olvass bele!

tovább...

Mesék izgő-mozgó ovisoknak

Ovikezdés 3-5-8 perces mesékkel

Az ovikezdés nemcsak a gyerekeknek nehéz, sokszor a szülőknek is komoly kihívást jelent. A 3-5-8 preces mesék legújabb része szuper kiindulási pont lehet az erről való beszélgetéshez, ugyanis az oviba készülők megtudhatják belőle, hogy milyen izgalmas kalandok várnak rájuk! Nálatok is szaladgál egy vagy több izgő-mozgó, aki már alig várja a szeptembert, vagy éppen aggódik, milyen változásokat hoz az ősz? Olvass tovább, és készüljetek fel közösen az ovikezdésre!

tovább...

Tanulj meg az állatok nyelvén!

Viból Ildi: Állati dumák

Ha szeretnétek egy gyerekeknek szóló, de felnőtteknek is izgalmas, új információkat nyújtó könyvet, amin együtt nevethettek, megtaláltátok! Az Állati dumák - avagy hogy kommunikálnak az állatok üdítően vicces nyári olvasmány. Olvasás közben remekül szórakoztok és közben észre sem veszitek, mennyit tanultatok a minket körülvevő állatvilágról!

tovább...

Miről beszélgetnek az állatok?

Olvass bele az Állati dumákba!

Szinte minden gyerek imádja az állatokat, és egész biztos, hogy nem csak a gyerekeknek jut eszébe időről időre, hogy milyen jó lenne beszélni az állatok nyelvén. Ha titeket is érdekel, hogy kommunikálnak az állatok, olvass bele Vibók Ildi legújabb könyvébe, az Állati dumákba!

tovább...

"Könnyed belépőkapu a könyvek világába"

Interjú Marabuval

Aki járatos a közéleti karikatúrák világában, annak biztosan ismerős Marabu, azaz Szabó László Róbert művészneve. Az elismert rajzolót első gyerekkönyvéről, A gonosz törpekommandósokról kérdeztük.

tovább...

Milyen jövő vár ránk?

A disztópia kétségtelenül az egyik legnépszerűbb műfajjá nőtte ki magát az elmúlt években, számtalan jobbnál-jobb regénnyel gazdagodott a Pagony kínálata is. Most egy szemlében gyűjtöttük össze nektek a nemrégiben megjelent újdonságokat és persze néhány örök kedvencet is. Olvass tovább!

tovább...

Olvass bele a Radovár árnyaiba!

Marloes Morshuis regénye disztópia a javából. Lebilincselően borzalmas, és hátborzongatóan ismerős jövőképe miatt a könyv szinte letehetetlen. A Radovár árnyai fordulatokban és izgalmakban gazdag, a cselekmény egy percig sem ül le. Olvass bele a felütésbe, és meg fogod érteni!

tovább...

Radovár Árnyai

Marloes Morshuis legújabb, letehetetlenül izgalmas disztópiája!

A disztópiák korát éljük - nem szeretnénk nagyon messzire vinni ezt a gondolatmenetet, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy a kamaszregények műfajain belül ez viszi a prímet az utóbbi időben. Na de miért? És mi újat adhat még a témában jártas olvasónak a frissen megjelenő Radovár árnyai? Elmeséljük!

tovább...

Cérna és Dugasz megmentik a világot!

A gonosz törpekommandósok világuralmi terveinek csúf bukása egyetlen eseményteli csütörtök délután

Megjelent a Zseblámpás könyvek legújabb réssze! Ezúttal az ismert karikaturista és képregényrajzoló, Marabu mesél az alsósoknak! Vajon hogyan állítja meg a gonosz törpekommandósokat két álszakállas kisiskolás? Tudj meg mindent erről a fergeteges humorú, letehetetlen könyvről!

tovább...

Sütihasználati beállítások