Elő a zseblámpákat!

Érkeznek az új Zseblámpás Könyvek!

Akik már túljutottak a kezdőolvasó szinten, de akiknek egy hosszú regény még túl nagy falat lenne, nekik ajánljuk a Pagony egyik legújabb sorozatát, a Zseblámpás Könyveket! Izgalmas sztorik, szellősen szedett szöveg, egyszerűbb szóhasználat, de megannyi kaland! És most legnagyobb örömünkre tovább bővül a sorozat, idén tavasszal három új kötettel is! Ismerd meg őket a Bartók Pagony üzletvezetőjének cikkéből!

tovább...

"A legjobban félálomban tudok történetet szőni"

Ismerd meg Rádai Andreát!

Bemutatjuk Rádai Andreát, a Tündérek a tajgán szerzőjét! A szemfüles olvasóknak talán már ismerős lehet a neve, ugyanis rengeteg nagyszerű gyerekkönyv magyar fordítását köszönhetjük neki. Most első saját könyvéről, hihetetlenül vagány főhőséről és vonatos kalandjairól kérdeztük. Olvass tovább!

tovább...

"Imádok minden állatot, aminek ötnél kevesebb lába van"

Czernák Eszterrel beszélgettünk

Tegye fel a kezét, akinél instant kedvenc volt a Hová bújt a süni? - Panka és az évszakok! Van egy nagyszerű hírünk számotokra! Megjelent a második Panka-kötet, a Segíthetek, méhecske? - Panka és az állatok, melyben Panka és családja sokféle kreatív ötlettel kedveskedik a körülöttük élő állatoknak. A szerzővel, Czernák Eszterrel beszélgettünk saját kertjéről, környezettudatosságról és persze kedvenc állatairól is! Olvass tovább!

tovább...

Bogárvárosi kalandok, gyíkvári izgalmak

Czernák Eszter: Segíthetek, méhecske? – Panka és az állatok

Gyertek, lessétek meg velünk, hol sütkéreznek a gyíkok, mivel csalogassunk katicát az erkélyünkre, miért porfürdőznek a verebek! A Pankáról szóló aranyos ovis mesékből sokat tanulhatunk az állatok viselkedéséről, elolvasásuk után pedig garantáltan nyitott szemmel járunk-kelünk majd a városban és a természetben egyaránt! Ismerjétek meg Czernák Eszter legújabb könyvét! Megérkezett a Segíthetek, méhecske? - Panka és az állatok!

tovább...

Sétálj bele a mesébe!

Pagony kalandséták

Családi programot szervezni, ráadásul olyat, amit a család minden tagja élvez, nem könnyű. Rengeteg dologra kell figyelni: senki se álldogáljon unott arccal, legyen megfizethető az ára, kényelmesen megközelíthető a helyszíne, legyen biztonságos a kisebbek számára is, és még sorolhatnánk.

A Pagony városi kalandsétáinak tervezése során ezekre a kritériumokra fokozottan figyeltünk, hogy nektek ne legyen más teendőtök, mint jól érezni magatokat!

tovább...

Esőerdő befőttesüvegben

Olvass bele a legújabb 3-5-8 perces mesékbe!

Itt a 3-5-8 perces mesék-sorozat legújabb része, a 3-5-8 perces mesék a dzsungelből! Izgalmasabbnál izgalmasabb kalandok várnak a kis mesehallgatókra! Tündéres és koboldos mesék mellett megismerhetik az esőerdőben élő gyerekek mindennapjait, és sokat tanulhatnak az ottani állatokról is. Olvasd el az első mesét a kötetből!

tovább...

Nomád Burger, baby Yoda és honfoglaló magyarok

Ismerd meg A néma táltost!

Mi kell egy Nomád Burgerhez? Mi mindenhez értenek a cserkészek? Hogyan pelenkáztak egy kisbabát ezer évvel ezelőtt? Mi a teendő, ha rád gyújtanak egy nádast? Ha hőseinkhez hasonlóan követed Tempi Bori nénit a platánfában található időalagútba az Abszolút Töri-sorozat legújabb kötetében is, mindenre megkapod a választ!

tovább...

Honfoglalás, identitásformálás, Abszolút Töri!

Majoros Nórával A néma táltosról beszélgettünk

Megérkezett a legújabb Abszolút Töri-regény! A néma táltos ezúttal a honfoglalás előtti időbe repíti vissza a Vitéz János Gimnázium két diákját, és persze az olvasókat is. A szerzővel, Majoros Nórával beszélgettünk a kutatómunkájáról, a kedvenc karaktereiről, identitásformálásról, és még sok minden másról. Olvass tovább!

tovább...

Írónak lenni menő - olvasónak lenni még menőbb!

Igaz Dórával beszélgettünk

Megjelent Igaz Dóra legújabb regénye, a Groll legendája! Ismerd meg ezt a varázslatos történetet a szerzővel készített interjúnkból!

tovább...

Sütihasználati beállítások