Megérkezett a Lányka, tükörben!

Lapozz bele!

Tasi Katalin érzékeny, lírai versi mellett Szimonidesz Hajnalka káprázatosan szép illusztrációiban is gyönyörködhetünk, itt a Lányka, tükörben! Lapozz bele ebbe a csodaszép könyvbe!

tovább...

Szellem az iskola tetején

Goldberg Emília: Vácz Irénnek vége!

Most őszintén! Ki nem vágyott arra iskolásként, hogy legyen egy saját, vicces szelleme, akit csak ő lát és hall, és aki a maga módján átsegíti a mindennapok nehézségein? Talán volt is hasonló, kitalált barátunk, akivel mindent megoszthattunk, és aki mindig mellettünk állt. Goldberg Emília regényében ez az alak egy cinikus figura, aki előszeretettel gúnyolódik, és aki legszívesebben nassol vagy szunyókál. Mégis ő az egyetlen, aki a hatodikos Eszternek erőt tud adni ahhoz, hogy legyőzze a szorongásait és megtanuljon kiállni magáért. Mindezt rengeteg humorral, egy letehetetlen új Abszolút Könyvben! Olvass tovább!

tovább...

Mit látsz a gyerekkor tükrében?

Mit látsz a gyerekkor tükrében?

Ez valójában nem egy könyv, hanem egy könyvborítók közé zárt varázsdoboz. Ha kinyitjuk, kiszabadul a gyerekkor varázslata. Lapozgassátok, olvasgassátok, csodáljátok meg Tasi Katalin és Szimonidesz Hajnalka új könyv-varázslatát! Itt a Lányka, tükörben!

tovább...

Gimesi Dóra varázslatos világai

Megkérkezett az Emma csöndje!

Gimesi Dóra az egyik legegyedibb hangú kortárs gyerekkönyvszerző, egyben az egyik legsokrétűbb is. Legyen az olvasó 3 vagy akár 33 éves, mindenképpen találni fog kedvére valót a könyvei között. Történeteit olvasva nevetünk, elgondolkozunk, elérzékenyülünk, megváltozunk... Valami olyan mélyen emberi, lényegi dolgot jár körbe minden meséjében, amit talán meg sem fogalmaztunk, amire azonban mégis ismerősként, közösként csodálkozunk rá. Ebben a cikkben körüljárjuk, miért is szeretjük annyira Gimesi Dóra varázslatos világait, és bemutatjuk legújabb mesekönyvét is!

tovább...

Találkozzunk a 93. ünnepi könyvhéten!

Szuper programokkal készülünk!

Látogassátok meg a Pagony standot a Vigadó téren június 9-e és 12-e között, lepjétek meg magatokat a legújabb könyvekkel kedvezményesen (sőt, ajándék könyv is jár idén!), hallgassatok izgalmas beszélgetéseket, vegyetek részt játékos gyerek- és családi foglalkozásokon, dedikáltassatok és beszélgessetek a kedvenc szerzőtökkel és illusztrátorokkal csütörtöktől vasárnap estig! Idén végre újra életre kel az irodalom! Olvass tovább és ismerd meg részletes programunkat!

tovább...

Lapozz bele az Emma csöndjébe!

Gimesi Dóra meséje Takács Mari rajzaival

Megérkezett Gimesi Dóra legújabb mesekönyve, az Emma csöndje! Csodálatos, lírai történet egy különleges kislányról, és víz alatti barátairól, Takács Mari fantasztikusan gyönyörű rajzaival! Lapozz bele!

tovább...

Olvass bele a Rajtam kívül prológusába!

Megjelent Nyulász Lelle első regénye!

Itt a legújabb Tilos az Á könyv! A fiatal szerző, Nyulász Lelle regényével nem lőhetsz mellé, ha egy kamasznak keresel valami igazán friss és mai olvasmányt! Nem hiszed? Olvass bele itt!

tovább...

Minden, amit a Rajtam kívülről tudnod kell

3+1 ok, amiért érdemes elolvasni Nyulász Lelle első regényét

Bulik, szerelmek, zene és az önmagunk megtalálásához vezető, kihívásokkal teli út... Nyulász Lelle első könyvében minden benne van, ami egy kamaszt érdekelhet! A Rajtam kívül tökéletes választás a középiskolás korosztály számára! Mutatjuk, miért!

tovább...

"Ha kételkedsz is közben, adj neki!"

Ismerd meg a legújabb Tilos az Á-szerzőt!

Megérkezett Nyulász Lelle első regénye, egy vagány, friss és pörgős sztori! Ebből az interjúból megtudhatod, hogyan született meg a Rajtam kívül, és azt is, milyen zenét hallgatnak a főszereplői! Olvass tovább!

tovább...

Sütihasználati beállítások