Különleges japán papírfestés az őszi szünetre

Győri Borbála kreatív blogja

Hallottatok már a suminagashiról, a japán papírmárványozásról? Ha nem, akkor is valószínűleg láttatok már régi könyvek belső oldalán érdekesen pöttyözött vagy vékony csíkozású, különleges színes-mintás borítást. Most ilyen márványozott, vizen festett papírt készíthetsz velünk.

tovább...

Egy téma - több forma

Versíró pályázat középiskolások számára

November 15-ig van időd!!! Írj verset! Aztán írd meg újra - hosszabban! Vagy rövidebben. Versíró pályázatunkban arra hívunk, hogy kísérletezz a költemény hosszával, írd meg ugyanazt a témát több formában. Bontsd ki a haikudat egy ódába, vagy sűrítsd a balladádat egyetlen szóba!

tovább...

Trikó és Nyamm újabb kalandjai

Kreatív íráspályázat 3-4. osztályos tanulók részére

A beküldési határidő november 15-re változott!!! Te melyik korba vinnéd el Nyammot és Trikót? Írd meg egy rövid történetben!

tovább...

Helló, hősöm!

Kreatív íráspályázat felső tagozatos diákok számára

Meghosszabbítottuk a leadási határidőt november 22-ig!!! Elő a tollakkal, felsősök! Na jó, a billentyűzet is megteszi. Írjátok át, írjátok újra, vagy folytassátok kedvenc hősötök történetét!

tovább...

Látogatók

Olvass bele a legújabb Pantherába!

Megjelent Kertész ErzsiPanthera-sorozatának várva várt, legújabb kötete, a Zúdulók! Ízelítőként olvass el egy fejezetet a regényből! Vajon milyen fenyegetések leselkednek most a hősökre?

tovább...

Zúdulnak a kalandok!

Ismerd meg a legújabb Pantherát!

Bár a negyedik kötetet olvasva talán azt gondoltátok, az izgalmakat nem lehet tovább fokozni, az ötödik részből egyértelműen kiderül, hogy de! Régi kedvenceink, újabb segítők és gátlók, a Kertész Erzsitől megszokott számtalan fantáziadús kaland - mindezt megtaláljátok a Panthera-sorozat legújabb kötetében, A Zúdulók-ban!

tovább...

Meseolvasás haladóknak

Keltsétek életre a meséket interaktív mesekönyvvel!

Ha ezen a héten csak egy könyvet viszel haza, kilenc jó okunk van arra, miért a Pihe-puha mesék legyen az! Szóval miért is? Olvass tovább, és megtudod!

tovább...

Az altatóvarázslat

Olvass el egy interaktív mesét!

A Pihe-puha mesék új szintre emeli az esti meseolvasást. Ebben a kötetben egyszerűen minden benne van, amit egy mesegyűjteménytől kívánni lehet. Sőt, még több is! Lapozz bele ebbe az interaktív mesekönyvbe!

tovább...

minden kötet megírása felér egy hegymászással

Kertész Erzsivel beszélgettünk a Panthera legújabb részéről

Nem kell tovább várniuk a Panthera-rajongóknak. Megérkezett a sorozat legújabb kötete, a Zúdulók! Elképesztő kalandok várnak a hógömbbön kívül és belül is! Kertész Erzsit az új részről, a sorozatról, és a közönségéről is kérdeztük. Olvass tovább!

tovább...

Sütihasználati beállítások