A hordozókendő

Olvass bele a Babaróka kövecskéibe!

Megérkezett a legújabb Babaróka kötet! Ezekben a mesékben nagytesóságról, óvodaváltásról és a járványról is olvashattok, ráadásul mindezt Kiss Judit Ágnes és Egri Mónika varázslatos stílusában! Ismerd meg babaróka legújabb kalandjait! Olvasd el az első mesét!

tovább...

Megjelent a Babaróka kövecskéi!

Kiss Judit Ágnessel beszélgettünk

Hatalmas hírünk van! Itt a Babaróka-sorozat legújabb része, a Babaróka kövecskéi! A szerzőt, Kiss Judit Ágnest többek között arról kérdeztük, milyen felcseperedni látni a karakterét, és mit gondol a Babaróka bábszínházi előadásáról. Olvass tovább!

tovább...

Cukiságok felsőfokon Belgiumból

Bemutatjuk az Egmont Toys játékokat!

Mi jut eszedbe Belgiumról? A csoki? Vagy a pisilő kisfiú szobra Brüsszelben? Reméljük, nemsokára a játékok is az első háromban lesznek! Ismerd meg legújabb partnerünket, a belga Egmont Toyst!

tovább...

Félúton – De hová?

Megjelent Schwechtje Mihály első könyve!

Ismerd meg 2022 első Tilos az Á könyvét! Megérkezett a Félúton Berlinbe! Elképesztően vagány, sodró lendületű “coming of age” történet egy olyan rendező tollából, aki igazán elkapott valamit a kamaszlét lényegéből. Olvass tovább!

tovább...

Follow request

Olvass bele a Félúton Berlinbe első fejezetébe!

Van-e idegesebb, pezsgőbb, várakozástelibb időszak az életünkben, mint az érettségi előtti napok? Ott állunk az élet kapujában, és mintha minden lehetőség és elvárás egyszerre robbanna be az életünkbe. Mit csinálsz, ha úgy érzed, nincs más hátra, menned kell, az se számít, eljutsz-e a célodig, vagy megállsz valahol félúton?

Olvass bele a legújabb Tilos az Á könyvbe!

tovább...

Schwechtje Mihállyal beszélgettünk

Ismerd meg legújabb Tilos az Á-szerzőt!

Bemutatjuk Schwechtje Mihály film- és színházrendezőt, a Tilos az Á Könyvek legújabb szerzőjét. Ebben az interjúban médiumokon átívelő történetekről, aktuális problémákról, kamaszokról és természetesen a Félúton Berlinbe című ifjúsági regényről beszélgettünk.

tovább...

Építs velem, Boribon!

Megérkezett az új Boribon-társas!

Nektek is Boribon a kedvenc mackótok? Szeretitek a szórakoztató játékokat, amik a felnőtteknek ugyanakkora kihívást jelentenek, mint a kicsiknek, ráadásul észrevétlenül fejlesztik is az ovisokat? Akkor jó hírünk van a számotokra, mert megérkezett az Építs velem, Boribon! Ebből a cikkből mindent megtudhatsz Lencse Máté legújabb társasáról!

tovább...

Színpadon Az osztály vesztese!

A Budaörsi Latinovits Színház bemutatja Wéber Anikó regényét

Nagyszerű hírünk van a Wéber Anikó rajongóknak! A Budaörsi Latinovits Színház április 1-én bemutatja Az osztály vesztesét, melyet Wéber Anikó azonos című regénye alapján Kolozsi Angéla alkalmazott színpadra. Mi már alig várjuk! reméljük, ti is!

tovább...

Szülinap lefújva

Olvass bele Dávid Ádám új, robotos könyvébe!

Markó éppen ma lett öt éves. Ez a születésnapja azonban sokkal különlegesebbnek ígérkezik, mint az összes többi, ugyanis idén egy saját robotot kap! Olvass bele Dávid Ádám legújabb könyvébe, és lesd meg Markó és Arti első találkozását!

tovább...

Sütihasználati beállítások