Testvérke

Olvass bele a legújabb Kicsimackó kötetbe!

Szupercuki új résszel bővült a Kicsimackó sorozat! Kedvenc mackócsaládunk ebben a kötetben új taggal bővül, megérkezik ugyanis Málnamaci. Vajon hogy fogja fogadni Kicsimackó a kistesót? Olvasd el az első mesét!

tovább...

Amikor Kicsimackóból nagytesó lesz

Megérkezett Kicsimackó és Málnamaci

Egy szuperaranyos, új résszel bővült Vadadi AdriennKicsimackó-sorozata! A Kicsimackó és Málnamaci egy olyan témát dolgoz fel, mely a legtöbb család életében sok konfliktus, de még több öröm forrása is: a kistestvér érkezését. Olvass tovább!

tovább...

Pillants be a kulisszák mögé!

Tudj meg mindent a Kicsimackó-sorozatról!

Vadadi Adrienn meséi és Egri Mónika illusztrációi egy ország szívét hódították meg a Kicsimackó-sorozatban. De hogyan is kezdődött ez a kaland? Mi adta az ötletet a könyvekhez, és vajon milyen történetekre számíthatunk még? Vadadi Adrienn most mindent elmesél! Olvass tovább!

tovább...

Varázslatos hétköznapok Czernák Eszter meséivel

Ismerd meg a Sárkányovi-sorozatot!

Az óvoda- és iskolakezdés kétségtelenül nagy kihívás az egész család számára. A megfelelő hozzáállással azonban a legnagyobb kaland is lehet. Mutatunk egy sorozatot, ami megkönnyíti számotokra a határátlépést, és segít, hogy aggodalom helyett izgatottan várják a gyerekek a szeptembert! A visszatérő ovisokat pedig emlékezteti, milyen varázslatos hely is az óvoda, és segíti őket, hogy a nyári szünet után újra fel tudják venni a mindennapok rutinját! Kattints ide a folytatásért!

tovább...

“Miért ne?”-ből sikeres szerző

Minden egy helyen Czernák Eszter könyveiről

Czernák Eszter gyerekkönyvírói karrierje úgy kezdődött, mint egy hollywoodi film. Röpke három év alatt pedig a Pagony egyik legkeresettebb írója lett. Kíváncsi vagy rá, hogyan? Ebből a cikkből megismerheted karrierjének történetét és eddig megjelent könyveit! Olvass tovább!

tovább...

Ezek voltak a 2023-as könyvheti könyveink

Ismerd meg mind!

Idén is rengeteg új, szuper Pagony- és Tilos az Á könyvvel készültünk az Ünnepi Könyvhétre, melyekkel megörvendeztetheted a kicsiket, a nagyokat, sőt, még magadat is. Ismerd meg a legizgalmasabb újdonságainkat! Olvass tovább!

tovább...

Felszabadult iskolakezdés

Megérkezett a Sárkánysuli második része

Indul a második félév a Kincskereső iskolában! Zoéra, a háromfejű sárkánylányra és barátaira rengeteg tanulnivaló, és még több mókázás vár! Tartsatok velük ti is, és legyen varázslatos az első iskolai évetek!

tovább...

A szükség órája

Olvass el egy mesét a Sárkánysuli második részéből!

Szeretnétek időben felkészülni az iskolakezdésre? A Sárkánysuli a ti könyvetek! Az első részben az első félév eseményeit ismerhettük meg, most pedig megérkezett a második kötet, melyben ismét rengeteg izgalom és tanulnivaló vár a Sárkányovi-sorozatból megismert karakterekre. Olvass el egy mesét a kötetből!

tovább...

Milyen titkok tudói a Mindenki mászkál különös lényei?

Ismerd meg Dániel András legújabb könyvét!

Messziről kell kezdenem, ha kíváncsi vagy, miért a legtutibb időtöltés a Mindenki mászkált lapozgatni. Röviden letudhatnám annyival: nincs jobb, mint bámészkodni! És bízom benne, mindekihez eljut a könyv, aki már ismeri és művészi szinten űzi a bámészkodást. Akik szeretnek lelassulni, elmélázni, időt hagyni, imádni fogják ezt a könyvet! Azoknak viszont, akik kevéssé értik, mi a csuda értelme van egy olyan képeskönyvnek, amiben egy fiktív térben furcsa alakok mászkálnak erre-arra, és látszólag nem történik velük semmi különös, megpróbálom elmesélni, miért pont az ilyen könyvek bambulása során történnek a legkülönösebb és legfontosabb dolgok!

Olvass tovább!

tovább...

Sütihasználati beállítások