Beleolvasó: Fekete nyár

Olvass bele Mészöly Ágnes legújabb regényébe!

A Tilos az Á könyvek legújabb tagjának szerzőjétől, Mészöly Ágnestől már megszokhattuk, hogy nem fél a nehéz témáktól. A Fekete nyárban is a tőle jól megszokott nyíltsággal beszél életről és elmúlásról, de a tinédzserlét összes nehézségéről, fájdalmáról és öröméről is.

Ismerkedjetek meg a regény főszereplőjével, a 16 éves Pamuk Fannival és kóstoljatok bele a regény hangulatába!

tovább...

Játékok őszre az egész családnak

Nyakunkon az őszi lehűlés és az egyre hamarabb szürkülő napok. Ilyenkor különösen jólesik elővenni a társasjátékokat, hogy az otthon melegében együtt játsszon a család és a barátok. Olyan új játékokat gyűjtöttünk most össze nektek, amikkel az egész család remekül fog szórakozni, ráhangol benneteket az őszi bekuckózásra, ráadásul sok fejlesztési lehetőséget is rejtenek magukban!

tovább...

"Semmi komoly, csak élet meg halál"

Megérkezett a Fekete nyár!

Mészöly Ágnes legújabb regénye az egyik legnagyobb tabutéma közepébe csap. Egy tizenhat éves lány és egy idős asszony barátságán keresztül kalauzol végig minket életen és halálon, örömön és fájdalmakon olyan empátiával és természetes humorral, amivel ösztönösen segíti a feszültségek oldását.
A Fekete nyár a halálról szól. Meg az életről. És arról, mennyire fontos, hogy a lehetőségeinkhez képest a legjobban kihasználjuk az időt, amit kapunk.

tovább...

Kreatív Könyvhét

Idén minden szempontból kreatívnak kell lennünk, hiszen a vírushelyzet miatt most nem tudunk személyesen találkozni. Az eseményeinket online is megtekinthetitek, a könyvekre hatalmas kedvezményt adunk, és hogy ne unatkozzatok, ha esetleg a lakásba szorultok, a legújabb könyveinkhez most kreatív DIY feladatokat is készítettünk videókkal és letölthető sablonokkal. Kreatívkodj velünk!

tovább...

Olvass bele a Könyvvadászok második részébe!

Megjelent a Feltörhetetlen kód!

Az Abszolút könyvek rajongói már jól ismerhetik a 10-13 éves korosztály egyik legnagyobb kedvencét, a Könyvvadászok című könyvet. Nagyon megszerettük mi is az okos kis könyvmoly, Emily és barátja, James kalandjait, és most végre megérkezett a második rész is!

Olvassátok el az első fejezetet!

tovább...

Pucéran a Ruhák Országába

Interjú Harcos Bálinttal

Harcos Bálintot már jól ismerhetitek, ő a nagy sikerű Szofi-sorozat és az egyik kedvenc elalvós könyvünk, a Dorka és az elgurult gomb szerzője. Most legújabb kötete, A halandzsarablók kapcsán beszélgettünk vele, olvasd el interjúnkat!

tovább...

Nagy szülinapi szemle

Ismerkedj meg az összes újdonságunkkal!

Reméljük, egy picit vissza tudjuk adni ezzel a Könyvhét utánozhatatlan hangulatát, és azt is, hogy megtaláljátok a ti legújabb kedvenceiteket!
Figyelem, hosszú írás következik, de életkor szerint rendeztük nektek, hogy könnyebb legyen eligazodni! Készítsetek be egy finom teát vagy kávét, és találkozzatok a legújabb Pagony-könyvekkel!

tovább...

Hogyan legyél "csak te"?

Megjelent a Csak Jack

Kate Scott nevét már ismerhetik azok, akik az Abszolút könyvek sorozatot figyelemmel követik. Ő írta az Óriást, ami nagy népszerűségre tett szert az ifjú olvasók körében.

Most egy újabb könyve jelenik meg a Pagony gondozásában, a Csak Jack, amit mi nagyon vártunk már, most mesélünk róla nektek is!

tovább...

Hát te melyik bolygóról jöttél?

Ismerjétek meg Wéber Anikó új könyvét!

Wéber Anikó most haladó olvasóknak írt új könyvet. Önállóan olvasható, izgalmas és cuki, közben pedig mély és tartalmas üzeneteket közvetítő, mint a nagyobbaknak szóló könyvei. Olvassátok el, miért szeretjük a Marci és Merkúrt!

tovább...

Sütihasználati beállítások