Pozsonyi úti nyomozás

Rejtélyes Újlipótváros

Suli, szerelem, barátok. Némi történelem, manipuláció, egy kis történelemhamisítás. Papolczy Péter olyat csavar az Abszolút Könyvek bevált "receptjén", hogy az garantáltan az olvasófotelhez szögezi nem csak a célkorosztályt, de nagyobbakat is. Olvasd el Viola Bea ajánlóját!

tovább...

Amit a halak komálnak

Megérkezett a Jaj, ne már! - mondta a hal

Azt gondoltátok, a horgászat unalmas? A halakkal semmit se lehet kezdeni? Nos, Dániel András rácáfol erre a legújabb könyvében. Meghökkentően humoros, fergetegesen fantáziadús ez a történet nélküli történet! Megdolgoztatja az ellustult "fantáziaizmokat", Kicsibácsi és Kicsinéni rajongóinak pedig egyenesen kötelező! Csobbanjatok bele!

tovább...

Szeretek olyanokról mesélni, akikben első ránézésre nincsen semmi „mesés”.

Dániel Andrással beszélgettük

Itt van Dániel András legújabb kötete, mely ezúttal három pecásról, három halról, egy kislányról és egy vízimanóról mesél! A szerzőt most erről az egészen egyedi hangulatú könyvről kérdeztük. Olvass tovább!

tovább...

Végre itt van a 93. Ünnepi Könyvhét!

Ismerd meg az újdonságainkat!

Fantasztikus programokkal, és persze szuper, új könyvekkel várunk a Vigadó téren. Kicsiktől a nagyokig mindenkinek van valamilyen meglepetésünk! Ebből a szemléből megismerheted az összes könyvheti újdonságunkat! Kattints, és olvass tovább!

tovább...

Megérkezett a Jaj, ne már! - mondta a hal!

Olvass bele Dániel András legújabb könyvébe!

Újabb fantasztikusan fantáziadús könyvvel lepett meg minket Dániel András. Megtudhatod, mi jár egy horgász fejében, és talán azt is, mi minden foglalkoztatja a halakat! Olvasd el a Jaj, ne már! - mondta a hal első fejezetét!

tovább...

Pagony-könyvek a Merítés-díj 2022. shortlistjén!

Szavazz a kedvencedre!

Nagyszerű hírünk van! A 2022-es Merítés-díj gyermekirodalmi és ifjúsági irodalmi top tízes listájában összesen hat Pagony- és Tilos az Á-könyv kapott helyet! Szavazz a kedvenceidre!

tovább...

Tegye fel a kezét az a...!

Olvass bele Gévai Csilla regényébe!

Megérkezett a legújabb Zseblámpás Könyv Gévai Csilla tollából! A fecsegő kastély szuper nyári biciklis regény sok-sok humorra, és egy kis időutazással fűszerezve, ami biztosan minden kisiskolással megszeretteti majd az önálló olvasást! Kíváncsi vagy, hogyan indul a kaland? Olvasd el az első fejezetet!

tovább...

Elő a biciklit - és a könyveket!

Ismerd meg a legújabb Zseblámpás Könyvet!

Gévai Csilla legújabb regénye tovább bővíti a Zseblámpás Könyvek sorát: A fecsegő kastély igazi hűsítő csemege lesz a nyári szünetben egy finom limonádé mellé! A lebilincselően izgalmas, tanulságokban és magával ragadó helytörténeti érdekességekben gazdag meseregény azonnal berántja az olvasót, így aztán kezdő és haladó könyvmolypalánták számára egyaránt tökéletes választás! Mutatjuk, miért!

tovább...

3+1 ok, amiért a Csend apó kertje fantasztikus!

Egy alsó tagozatos tanító néni szerint

Olyan könyvet keresel az alsósodnak, ami izgalmakkal és rejtélyekkel teli? Szeretnéd, ha jobban érdekelnék a könyvek, mint a telefonos, esetleg számítógépes játékok? Szeretnéd, ha átélné azt a csodálatos élményt, hogy nem tud letenni egy könyvet? Amennyiben bármelyik kérdésre igen a válasz, akkor Bojti Anna Csend apó kertje című könyvét keresed! Olvass tovább, és tudd meg, miért is fantasztikus ez a kötet!

tovább...

Sütihasználati beállítások