Mihez kezd egy bolti eladó vásárlók nélkül?

A Pagony boltjai már egy hónapja zárva vannak. Nagyon hiányoztok nekünk, a kérdéseitek, a gyerekzsivaj, a nagy beszélgetések, az egész Pagony-érzés.

A mindennapok most mindenki számára átalakultak, tudjuk, hogy nektek sem egyszerű ennyi fronton helytállni. Ezért azok a kollégáink, akik a háttérben dolgoznak – többek között a szerkesztők és a marketing-osztály is - azon munkálkodnak ezekben a hetekben, hogy segíteni tudjanak nektek. Sok-sok kreatív tippet, mesét és hasonló csudajó dolgokat találhattok itt a blogon, a Facebook-oldalainkon és a YouTube-csatornánkon is. Próbálgassátok őket, hátha nyertek vele egy szusszanásnyi időt.

Na de mi van velünk, akikkel a boltjainkban találkozhattatok nap mint nap? Mit tud csinálni egy eladó, ha zárva az üzlet? Mindjárt elmeséljük, és azt is, hogyan tudtok velünk egy kicsit mégis kapcsolatban maradni!

tovább...

A legjobb 9 játék ovisoknak!

Most igazán nagy szükség van jó játékokra, amivel a szobában leköthetjük a kicsiket. Mi összeszedtük az 5 kedvenc kártyánkat és az 5 kedvenc társasunkat ennek a korosztálynak! igyekeztünk sokféle játékot – beszéletőset, logikait, memóriát, megfigyelőt, kooperatívat, versengőt, fejlesztőt – összegyűjteni. Böngészd végig a listát, biztosan találsz kedvedre valót!

tovább...

Home office a kulisszák mögött – 4. rész.

Less be a pagonyosok mindennapjaiba!

A hatalmas változásokat most mindannyian ugyanolyan intenzitással éljük meg. Ugyanúgy nem kapunk lisztet a boltban, nem léphetünk be a gyógyszertárba és maszkot húzunk tömegközlekedés előtt. Éppen ezért szerettük volna neked megmutatni, hogy hogyan is alakult át az életünk, mióta a boltokban nem fogadhatunk vásárlókat, és amióta szinte az egész hálózat home office-ra állt át.
Most Misu mesél nekünk, akit az igazán régi Pozsonyi úti vásárlók biztosan ismernek, hiszen együtt nőtt fel a Pagonnyal és Sárdi Dóra és Gáspár Máté alapító tulajdonosok fiaként minden változásnál jelen volt a kiadó és boltházlózat életében. Olvasd el, hogyan töltik ők, hatan összezárva a bezárkózós napokat!

tovább...

HELLÓ, SRÁCOK ÉS LÁNYOK!

Olvasd el a Mihályi Csongor és az időgyurma 1. fejezetét!

Bemutatkozunk, és kiderülnek a barátaim különleges tulajdonságai. Felteszem a kérdést továbbá: egy lánynak minek kell folyton a haját nézni, illetve, miért nem érdekel mindenkit úgy a Voyager–2 űrszonda, ahogy engem?

tovább...

Mitől különleges Csongi és Duplamik?

Részletesebben a Mihályi Csongor és az időgyurma főszereplőiről

Mihályi Csongor és legjobb barátja, Duplamik két igen különleges kisfiú. Csongi éles eszű, bizonyos területeken felnőtteket megszégyenítő szaktudással büszkélkedik, és minden vágya, hogy értékes tagja legyen a közösségének. Duplamik (alias Miklósi Miklós) rengeteg energiájával, Usain Boltot megszégyenítő gyorsaságával pörgeti fel maga körül az eseményeket. Bendl Vera Mihályi Csongor és az időgyurma című meseregényével egy különösen olvasmányos és izgalmas történet keretein belül kaphatunk képet két ismert, mégis keveset emlegetett szindrómáról, az Aspergerről és az ADHD-ról.

tovább...

Csongi hiába „csak” mesehős, igazából annál sokkal több

Interjú Bendl Verával

Bendl Verát már ismerhetitek, szerepelt egy novellája az Ezentúl lesz banán! antológiánkban és az elmúlt hetekben debütált a blogunkon a Berci nem megy iskolába című folytatásos meséjével, ami segít feldolgozni a gyerekeknek ezt a furcsa és kaotikus helyzetet, ami az utóbbi időszakot jellemzi. De nemcsak a Berci-mesékre jellemző az, hogy rávilágít problémákra és a gyerekek szintjén, de nem leereszkedve beszél hozzájuk, ilyen az első gyerekkönyve, a Mihályi Csongor és az időgyurma is, ami egy elképesztő utazás humoros, pörgős és utánozhatatlan története. Tudj meg többet a hamarosan megjelenő meseregényről!

tovább...

Home office a kulisszák mögött - 3. rész

Less be a Pagony dolgozóinak mindennapjaiba!

A hatalmas változásokat most mindannyian ugyanolyan intenzitással éljük meg. Ugyanúgy nem kapunk lisztet a boltban, nem léphetünk be a gyógyszertárba és maszkot húzunk tömegközlekedés előtt. Éppen ezért szerettük volna neked megmutatni, hogy hogyan is alakult át az életünk, mióta a boltokban nem fogadhatunk vásárlókat, és amióta szinte az egész hálózat home office-ra állt át. Most Hunor, az Óbudai Pagony ikonikus alakja tálal ki arról, milyen is otthon lavírozni a gyerekek, a munka és a háztartásbeli teendők között. Olvasd el naplójának első részét!

tovább...

Olvass bele a Kata és a balett című mesébe!

Ismerd meg Igaz Dóra mesekönyvét!

Olvasd el az első fejezetet, amelyben Kata duzzog, mert éppen minden nagyon UNALMAS. És hogy még a barátnője, Blanka is inkább balett órára megy, hát az aztán tényleg mindennek a teteje!

tovább...

Készítsd el Boribon mackóját!

DIY ötlet a Pagonytól

Ismered már a legújabb Boribon mesét? Képzeld, Boribon rengeteg cuki kék mackót kap benne ajándékba! Most egyet te is elkészíthetsz, nézd, hogyan!

tovább...

Sütihasználati beállítások