Amikor a tündérmesében a hercegnő siet a herceg segítségére

Kiss Judit Ágnes új könyvéből mindannyian erőt meríthetünk

Kiss Judit Ágnes nem csak a kortárs magyar irodalom kiemelkedő költője, de számos fantasztikus gyerekkönyv szerzője is. Felnőtteknek szóló írásaiban gyakran foglalkozik társadalmi egyenlőtlenségekkel, elnyomással, gyerekkönyveinek szerves része a gyerekjog, gondoljunk csak a méltán népszerű Babaróka-sorozatra vagy A tündérkeresztanya című könyvére, ahol minden fejezet a legkisebbek egy-egy hétköznapi, gyakran elbagatellizált problémájára nyújt megoldást. Ismerd meg új könyvét, a Zsálya hercegnő és az öregnek hitt herceget!

tovább...

Ha Gerald Durrell hatalmas kedvencetek

Ez a könyv nektek készült!

Mielőtt hozzálátnék Vibók Ildi új könyvének ajánlásához, rögtön egy személyes tapasztalattal kezdeném. Miután beállt ez a könyörtelen koronavírusos állapot és mindenki a négy fal közé szorult megfosztva rokonoktól, barátoktól, emberi érintkezésektől, néhány hét után elkezdték pedzegetni a gyermekeim, hogy milyen jó lenne befogadni egy kiscicát...

tovább...

Olvass bele a Szeretnék egy aranyhalat! című mesébe!

1. fejezet

amelyben kiderül, hogy a szüleimnek mindegy, hogy aranyhal vagy fehér cápa

tovább...

Állati röhögés...

...a gyerekszoba felől. Ha imádjátok az állatokat, szeretnétek kis kedvencet tartani és életelemetek a humor, akkor nagyon ajánljuk nektek Vibók Ildi Szeretnék egy aranyhalat! c. új könyvét. Olvasd el, miért!

tovább...

"Mindig zsizsegett bennem a többirányú kreativitás"

Interjú Rutkai Borival

Megjelent Rutkai Bori első mesekönyve! Ismerhetitek már felnőtteknek és gyerekeknek szóló dalait is, több cédéje jelent már meg, amiket folyamatosan kerestetek nálunk, és most végre itt egy mesekönyv, ami még sokkal több is annál: kreatív feladatokat, verseket, sőt, még recepteket is találhattok benne. Hogy hogyan alkot Bori, mikor jön a rengeteg ötlet, és hogy miért éppen Zsebtenger a könyv címe - most minden kiderül, olvasd el Győri Hanna interjúját Rutkai Borival!

tovább...

Pagony- és Tilos-könyvek a 2020-as Év Gyerekkönyve Díj shortlistjén!

Rengeteg a szuper könyv a listán

Minden évben nagy az izgalom, hogy vajon lesz-e Pagony-könyv is a shortlistesek között, és nagyon boldogok vagyunk, hogy idén is esélyesek vagyunk az Év Gyerekkönyve Díjra. Olvass tovább, tudj meg mindent ezekről a könyvekről!

tovább...

Nem Tilos olvasni – online könyvklub

14 éves kortól

Hátrányból előny: mindenkinek nagyon nehéz, és talán egyre nehezebb elviselni a bezártságot. És talán kezdünk kreativitásunk végére is érni. Mi egy új szórakoztató és tartalmas időtöltést kínálunk: kövesd a május közepén induló, hetente kétszer élőben jelentkező könyvklubunkat!

tovább...

Vakációzz a varázslatos Zsebtengernél!

Megjelent a Rutkai Bori Banda új lemezéhez készült mesekönyv!

Rutkai Bori új könyvében egy igazán színes, karneváli hangulatú nyári vakációra kalauzol el minket úgy, hogy közben ki sem kell tennünk a lábunkat itthonról. A könyv a Rutkai Bori Banda legújabb lemezéhez, a Zsebtengerhez készült, de önálló mesekönyvként is megállja a helyét.

tovább...

A Pagony könyvheti újdonságai

Nézd, mennyi szuper könyv érkezik!

Nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy a jelenlegi helyzetben is sok-sok újdonságunk tudjon megjelenni, és hihetetlenül boldogok vagyunk, hogy ti is nyitottak vagytok rájuk, és folyamatosan érdeklődtök az új megjelenésekről. Ezek jönnek mostanában, olvass tovább!

tovább...

Sütihasználati beállítások