"Az ember folyton agyal"

Interjú Balássy Fannival

A Hol is kezdjem Balássy Fanni első regénye. Olyan természetességgel, szeretettel és humorral szól a tinédzserkor örömeiről, nehézségeiről és a gimis mindennapokról, hogy igazi felüdülés kézbe venni. A szerzővel beszélgetni is hasonló élmény volt, olvassátok el ti is interjúnkat!

tovább...

Karácsonyozz Bogyóval és Babócával!

Megjelent a Csengettyűk!

Bogyó és Babóca nélkül nincs karácsony! Ezt tényleg túlzás nélkül állíthatjuk, hiszen a kis csigafiú és a katicalány a legtöbb kisgyerekes háztartásban családtagnak számít. Ebben az évben egy igazán különleges, hatalmas, 12 mesét tartalmazó könyvvel lepett meg bennünket Bartos Erika, ami tökéletes társ lesz az ünnepi készülődésben!
Sőt, egy másik meglepetéssel is készült, olvassatok tovább, és minden kiderül!

tovább...

Augusztus

Olvass bele a Hol is kezdjem című regénybe!

A Hol is kezdjem Balássy Fanni első regénye. Olyan természetességgel, szeretettel és humorral szól a tinédzserkor örömeiről, nehézségeiről és a gimis mindennapokról, hogy igazi felüdülés kézbe venni. Minden kamasz polcán ott a helye!
Most ti is beleolvashattok az első fejezetbe!

tovább...

Ha ismerjük, nem félünk tőle

Interjú Vibók Ildivel

Vibók Ildi molekuláris biológus, számos gyerekkönyv szerzője és számtalan állat gazdája avagy gondozója. Tavasszal jelent meg a Szeretnék egy aranyhalat!, amiből rengeteg mindent megtudhatunk a felelős állattartásról, most pedig az Emma-sorozat első köteteként az immunrendszer kerül terítékre.

tovább...

Mire jó az oltás?

Ismerd meg a Szupercsapatot!

Egy olyan könyvajánló, amiben vírusokról és védőoltásokról van szó - az elmúlt másfél év fényében - kifejezetten nyomasztóan is hathat az olvasóra, de higgyétek el, valami olyasmiről fogunk most mesélni nektek, ami szuper izgalmas, szuper vicces és szuper informatív is egyben! Méghozzá A szupercsapat című mesekönyvünkről, amiből mindent, de mindent megtudhattok az immunrendszerről és arról, miért fontosak a védőoltások!

tovább...

Bolyongás a Lidércerdőben

Te hogy döntesz?

A felgyorsult 21. században, amikor minden pillanatban minden változik, még nekünk, felnőtteknek is nehéz leülni és elmélyedni egy regényben. Hát még a kiskamaszoknak! Bojti Anna legújabb könyve, A Lidércerdő mélyén viszont garantáltan a fotelhez szegezi az olvasóját, hiszen itt mi vagyunk a főszereplők, mi hozzuk a döntéseket, rajtunk múlik, hogyan végződik a történet… Emlékeztek a kaland-játék-kockázat könyvekre? Kíváncsiak vagytok, miért nyűgözi le ennyire a kiskamaszokat ma is ez a formátum? Olvassatok tovább!

tovább...

A Lidércerdő mélyén

Olvass bele Bojti Anna új könyvébe!

Bojti Anna előző regénye, az Éjszaka az állatkertben hatalmas kedvencetek lett, nem véletlenül: sokszáz oldalnyi tömény kaland, ahol ti dönthettek, merre folytatódjon tovább a történet. A Lidércerdő mélyén is ezt a rendszert követi, újra ti lehettek a regény főhősei! Olvass bele a könyvbe itt!

tovább...

Első nap

Olvass bele a Szupercsapat című könyvbe!

Vibók Ildi legújabb könyvének főszereplője Emma királykisasszony, aki nem fél semmitől, csak az ol-tás-tól. Úgyhogy el is dönti, ő bizony nem akar oltást kapni, és ezt anyukája engedélyével közli is tudós háziorvosával. Doki nem erőszakoskodik, csak előveszi csodafegyverét: a varázskönyvet, ami megmutatja, milyen jó fej testőrség dolgozik éjjel-nappal azon, hogy legyőzze az Emmát támadó ádáz vírusokat és bacikat.

Olvass bele Vibók Ildi szuper új könyvébe, ami játékosan ismerteti meg a gyerekeket a védőoltások fontosságával!

tovább...

Színezd ki a Szélkirálynőt!

Hamarosan megjelenik a 10. Rumini-könyv, a Rumini és az elsüllyedt világ, de addig is, amíg megérkezik Berg Judit meseregénye, ti hangolódjatok, és színezzétek ki a híres Szélkirálynőt!

tovább...

Sütihasználati beállítások