Rajzpályázat

Két kis dínó rajzpályázat

Rajzpályázatot hirdetünk: álmodjátok meg, hova utazzon Trikó és Nyamm!

tovább...

Nyár, Balaton, szerelem

Megérkezett a Csíííz!

Bakó Liza bemutatkozó regénye, a Csíííz! egy igazi nyári, balatoni történet, tökéletes kikapcsolódás a forró nyári napokra! Balaton, barátság, szerelem... mi kell még? Kattints és tudj meg mindent a könyvről!

tovább...

Új lehetőségek svédasztala

Megjelent a Csíííz!

Bakó Liza bemutatkozó regénye, a Csíííz! egy igazi nyári, balatoni történet, ami garantáltan szuper társa lesz minden kamasznak a nyári szünetben! Letehetetlen, vicces történet, mi azonnal a szívünkbe zártuk, és most hoztunk belőle is egy kis ízelítőt. Olvass bele most te is!

tovább...

Az okos, a szép és a vicces

Ismeretterjesztők mindenkinek

Egy jó ismeretterjesztő lehet nagyon tanulságos, de lehet csuda szórakoztató és világszép is. Most itt egy nagy csokor belőlük, válogassatok!

tovább...

Nyaralásra hangolva!

Philip Waechter: Hurrá, nyaralunk!

Ha a naptárból nem lenne elég egyértelmű - hisz az elmúlt évnek; a bezártságnak és az otthoni tanulásnak köszönhetően gyakran azt se tudjuk, milyen nap van, nemhogy azt, milyen hónap -, most már az időjárás is világosan mutatja: itt a nyár! A Hurrá, nyaralunk! című képeskönyvvel szinte érezni a melengető napsugarakat, a tenger illatát, és persze azt a vidám káoszt, ami minden családi nyaralásra jellemző!

tovább...

Megérkezett az Árulás!

Itt a Szárazság folytatása!

Rojik Tamás tavaly megjelent regényének, a Szárazságnak végre megérkezett a folytatása! Az Árulás még mélyebben megismertet bennünket a 2050-es évek Magyarországával, ezúttal társadalmi berendezkedésre és az egyenlőtlenség kérdésére fókuszálva. Kattints és mindent elmesélünk róla!

tovább...

Így‌ ‌barátkozzatok‌ ‌meg‌ ‌a‌ ‌sötétséggel!‌ ‌

Nálatok is nehezen megy esténként a fektetés? A lámpaoltás és a sötétség sok gyerek rémálma...volt eddig! Szerencsére megjelent egy olyan hiánypótló képes mesekönyv, ami zseniális illusztrációkkal és rengeteg humorral segít a kisebbeknek legyőzni a sötétségtől való félelmet!

tovább...

Olvass bele az Árulásba!

Rojik Tamás tavaly megjelent disztópiájának, a Szárazságnak végre megérkezett a folytatása! Az Árulás még mélyebben megismertet bennünket a 2050-es évek Magyarországával, ezúttal tásadalmi berendezkedésre és az egyenlőtlenség kérdésére fókuszálva. Kattints és olvass bele!

tovább...

Jenci néni és a digitális világ

Kolozsi Angéla legújabb könyve, a Jenci néni és az okostelefonok az Abszolút könyvek tagja. Generációk találkozásáról mesél elképesztően viccesen: egy idős hölgy és egy kiskamasz fiú próbálják megérteni egymás világát. Jenci néni nem érti, hogyan élhet egy teljes generáció az online térben, Domos pedig el sem tudja képzelni az életét a mobilja nélkül. Első látásra semmi közös nincs bennük, de hamar kiderül, hogy ennél nagyobbat nem is tévedhettek volna!

tovább...

Sütihasználati beállítások