Gratulálunk!

Megszületett a Nagyszüleink Játszótere pályázatunk eredménye

2021 tavaszi félévében a Pagony Kiadó különleges pályázatot hirdetett a felső tagozatos diákok számára. Azt kértük a gyerekektől, hogy beszélgessenek el nagyszüleikkel úgy, ahogy eddig talán még nem tették.
Cikkünkben most a három díjnyertes novella olvasható. Gratulálunk!

tovább...

Ne féljünk a másiktól!

Képeskönyv a sokféleségről kicsiknek és nagyoknak

Sokfélék vagyunk. Van, aki csak a mamájával vagy csak a papájával él, van, akinek barna a bőre és fekete a haja, van, akinek nem magyar az anyanyelve, és van, akinek más a vallása. Van, aki itt született, van, aki tanulni jön ide, és van, aki a háború vagy az éhínség elől menekül hozzánk. Van, aki nemrég érkezett, és még nem ért mindent.

tovább...

Kuszi és nyutya avagy a bizonyosságról

„Elég nagy a nyüzsgés ebben a könyvben.”

A nyúlformájú kutya, ami egy nagyon különleges könyv Dániel Andrástól. Az (ön)értelmezés örvénye nemcsak a főszereplő nyúlformájú kutyát, Károlyt keringeti önmagában, hanem az olvasót, képnézegetőt is az értelmezés, létezés és önmeghatározás kérdéseinek a sodrásában tartja. Ismerd meg a Károlyt!

tovább...

Mennyire ismered a két kis dínó sorozatot?

JÁTÉKOS VETÉLKEDŐ

tovább...

Minden nap Apanap!

Egy könyv igazi apáknak egy igazi apáról

Itt az Apák napja, mi is készültünk! Philip Waechter Apanap című könyve az egyik legbájosabb képeskönyv az apa-gyerek kapcsolatról, ismerd meg most te is!

tovább...

Egy szuper apás könyv

Palkó és apa

Apás mese, rövid, frappáns történetekkel és kedves, vicces képekkel? A Palkó és apa a legszuperebb könyv kicsiknek! Olvass bárhol, bármilyen helyzetben, ezekkel az otthonos hangulatot árasztó mesékkel csak sikered lehet!

tovább...

Gratulálunk!

A 2016-ban alakult Magyar Gyerekkönyv Fórum (HUBBY – Hungarian Board on Books for Young People) minden évben megszervezi és átadja a szakmai zsűri által odaítélt Év Gyerekkönyve Díjat. Idén két kategóriában is Pagony könyv lett a győztes, ami hatalmas büszkeség a számunkra!

Szívből gratulálunk! Katints, és ismerd meg a két nyertes könyvet!

tovább...

A legkedvesebb kísértetek

Megérkezett a Loni és a Varázsvár!

Loni és az izgága kísértetlány, Levélke barátságának kezdeteivel már megismerkedhettetek a Loni és a kísértetek című, tavaly megjelent meseregényből, és most végre itt van Vörös István meséjének folytatása! Ezúttal is hihetetlen izgalmak várnak a két kislányra és családtagjaikra: olvass tovább, mindent elmesélünk az új könyvről!

tovább...

Ki röpköd a körfolyosón?

Megérkezett a Loni és a Varázsvár!

Loni és az izgága kísértetlány, Levélke barátságának kezdeteivel már megismerkedhettetek a Loni és a kísértetek című, tavaly megjelent meseregényből, és most végre itt van Vörös István meséjének folytatása! Ezúttal is hihetetlen izgalmak várnak a két kislányra és családtagjaikra: olvasd el, hogyan indul a legkedvesebb kísértetkaland!

tovább...

Sütihasználati beállítások