Kisnyuszival a megismerés

A szuper aranyos Kisnyuszi-sorozat első három kötetében olyan mindennapi cselekményekről esik szó, amelyek – lássuk be – több családnál voltak már konfliktusok forrásai. Az esti rutin kialakítása, a fürdés és a kisebb nagyobb horzsolások. A Kisnyuszi fürödni megy, Kisnyuszi aludni megy és Kisnyuszi bibis lesz után most itt a negyedik rész, ami csupa vidámság és játék! Kukucs, Kisnyuszi! Ismerd meg a sorozatot!

tovább...

Kukucs!

Itt az új Kisnyuszi lapozó!

Itt a tavasz, közeledik a Húsvét, a legcukibb ünnep az évben. Ennek örömére közhírré tétetik: Új résszel bővül a Kisnyuszi-sorozat! A szuperédes Kisnyuszi aludni megy, Kisnyuszi fürödni megy és Kisnyuszi bibis lesz után most itt a Kukucs, Kisnyuszi! Indulhat a móka? Olvass tovább!

tovább...

Te melyik kufli lennél?

Most a szülők figyeljenek!

Azt gondolod, elég jól ismered magad? Most itt az alkalom, hogy kiderítsd, igazad van-e! Töltsd ki ezt a kvízt, derítsd ki, melyik kufli lennél a hét közül, és tudd meg, miben vagy erősebb az átlag kuflinál! A hét kufli ugyanis nagyjából mind másban ügyes.

tovább...

Melyik kufli a te gyereked?

Most végre megtudhatod!

Ha nagy kuflirajongó vagy, biztosan eszedbe jutott már, hogy a kuflik pont olyanok mint mi, emberek. Na jó, ők kicsit talán különcebbek mint mi, de azért sok mindenben hasonlítunk rájuk. Főleg a gyerekek. A gyerekek pont olyan szabadok és önfeledtek, mint a kuflik.

tovább...

Kártyajátékok két csengetés között

A legjobb unaloműzők szünetekre és lyukasórákra

Elő a kártyákkal! Olyan társast kerestek, ami nem igényel nagy helyet és sok előkészületet? Amit akár egy uzsonnaszünetben is le lehet játszani? A Pagony Játékház munkatársa most bemutatja nektek a legjobb, legviccesebb, legfelszabadítóbb kártyajátékokat! Olvass tovább!

tovább...

A világot jelentő kuflikupac

Vidd színpadra a kuflikat te is!

Amilyen különleges és egyedülálló a kufliverzum a gyermekirodalom világában, olyan különleges és fantáziadús játék, a Meséljetek, kuflik! a társasjátékok világában. Ez a legújabb kuflijáték egy mesemondó-készlet az egész család számára. Segít eljátszani hét, a kuflikról szóló híres mesét és ezen kívül végtelen történet elmesélésére ad lehetőséget, miközben végtelenül szórakoztató is. Ismerd meg a társast ebből a cikkből!

tovább...

Találkozz Wéber Anikóval online!

Gyere el A Platánsor rejtélye könyvbemutatójára!

Igazi könyvmoly vagy? Olvastad már Wéber Anikó regényeit? - Ha nem, az sem baj, de ha igen, akkor mindenképpen itt a helyed! Csatlakozz március 17-én A Platánsor rejtélye online könyvbemutatójához!

tovább...

Abszolút töri – abszolút lapbook

Interaktív pályázat 5-6. osztályosoknak

Felsősök, szülők, pedagógusok figyelem! Az Abszolút töri sorozathoz kapcsolódó pályázatunkon most értékes könyvcsomagot, és akár egy rendhagyó irodalomórát is nyerhettek a kedvenc Abszolút-szerzőtökkel! Kattintsatok a részletekért!

tovább...

Rejtély-kirakós a köbön

Megérkezett Wéber Anikó legújabb Abszolút könyve!

Adott egy rejtély, három agyafúrt és kalandvágyó kiskamasz, na meg Wéber Anikó, aki mindezt összegyúrja egy szuper történetté. Ebből rossz nem sülhet ki, nem igaz? Ha szerettétek a Cseresznyeliget titkát, vessétek bele magatokat Kitti újabb nyári kalandjaiba! Ismerjétek meg A Platánsor rejtélyét!

tovább...

Sütihasználati beállítások