Ellopják a medveszobrokat és nyomoz a negyedik Á...

Olvass bele Bár Zsófia legújabb könyvébe!

Vajon milyen kalandokba keveredik ezúttal Vagánybagoly, és a (most már) negyedik Á? Olvass el egy részletet Bán Zsófia nagyszerű meseregényének, ha lehet, még szuperebb folytatásából, és megtudod!

tovább...

Itt a legendás Vagánybagoly folytatása!

Újabb nagyszerű meseregény Bán Zsófiától

Bán Zsófia ezúttal a Vagánybagoly második részével jelentkezik, melyben a harmadik Á-sok immár negyedik Á-sok lettek, minden más maradt a régiben! Nemhanemka, Hirlemon Bonifác, Biliboc Valentin, Hardtmuth Kohinóorika, Pikinglis, az Ifjú Plíz, Mimi néni és persze Vagánybagoly is visszatér, hogy újabb izgalmas kalandokkal szórakoztassa az olvasókat, és irányt mutasson nekünk emberségből. Olvasd el Frindt Julcsi ajánlóját!

tovább...

Ovira fel!

3-5-8 perces Ovis mesék

Megérkezett a 3-5-8 perces mesék legújabb része, amiben csupa csodás ovis mesék várnak! Így szeptemberben nem is lehetne aktuálisabb a téma, hiszen az iskolába becsengettek, az ovisok és óvó nénik pedig visszafoglalták az óvodát. Hangolódjatok ti is ezekkel a szuper ovis mesékkel! Olvasd el a Bartók Pagony üzletvezetője, Odett ajánlóját!

tovább...

Megették az ovit

Olvasd el Dániel András meséjét!

Megérkezett a 3-5-8 perces ovis mesék! Ennél szuperebb óvodásoknak szóló antológiát még nem láttunk. Csupa-csupa szórakoztató, elgondolkodtató és vicces ovis mese, ráadásul a legjobb kortárs magyar szerzők tollából. Olvasd el Dániel András meséjét a kötetből!

tovább...

Világmegmentés újratölve

Megérkezett a Márk, aki hat évesen megmentette a világot testvérregénye!

Biztosan sokan emlékeztek még Márkra, aki hatévesen megmentette a világot. Őt és a róla szóló meseregényt egyszerűen nem lehet nem szeretni, olyan kalandos, vicces és kedves.

Van egy szuper hírünk: Márknak van egy húga, Emma, aki nem kevésbé nagy kaliber, mint a bátyja! Kerékgyártó István legújabb könyvében vele és Leó Kabrióval, a híres filmszínésszel fogunk nagyszabású Föld-megmentésbe. Olvass tovább!

tovább...

Lakótelepi szafari

Megérkezett Molnár T. Eszter legújabb könyve!

Tudjátok, hogy ki az állatok királya? Nem, most már nem az oroszlán, hanem egy gyűrűsfarkú maki! És milyenek a tigrisek? Nem, valójában nem vadak, inkább félősek, náthásak, de mindenképp mozgékonyak és szépek. És hogy lesz egy beszédhibás kisfiúból hős? Na ezt már igazán nem árulom el, inkább olvassátok el Bali kalandjait!

tovább...

Kutya-macska barátság újratöltve

Kiss Judit Ágnes: Cirka és Firka

Amikor Firka imádott Gazdija egy kölyökcicával tér haza a sétájukról, Firka nem tudja mire vélni a dolgot. Kialakul otthon egy kutya-macska-gazdi háromszög - vajon Gazdi érzékeny gondossága segít az állatoknak, hogy elfogadják egymást? Olvassátok el Viola Bea ajánlóját Kiss Judit Ágnes legújabb regényéről!

tovább...

Első fejezet - Melyben alig történik valami

Olvass bele Molnár T. Eszter meseregényébe!

Hogy kerül az állatkert a kiserdőbe? Vagy legalábbis a szafaripark küldöttsége egy gyűrűsfarkú maki, egy zsiráf és egy tigris formájában. És mit akarnak Balitól, a bátortalan, de segítőkész kisfiútól? Olvasd el a Szafari az Ábránd-lakótelepen első fejezetét, és megtudod!

tovább...

A titokzatos gardróblátogató

Olvassd el az első Időfutár spin-off nyitófejezetét!

Szuper hírünk van az Időfutár-rajongóknak, megérkezett az első Időfutár+ kötet, a szegedi spin-off! Ezúttal Tekla kalandjait követhetjük, és vele együtt fedezhetjük fel Szegedet három különböző évszázadban. Olvasd el az első fejezetet!

tovább...

Sütihasználati beállítások