Bemutatjuk a legfiatalabb magyar társasjátékszerzőt!

Pásztor Emmával beszélgettünk

Megérkezett a Lokomoto, ami a vonatrajongó családok új kedvence lesz! Egészen hihetetlen, hogy ezt a fantasztikus, szinte abbahagyhatatlan társasjátékot egy 13 éves lány tervezte és rajzolta. Ismerd meg Pásztor Emmát! Olvass tovább!

tovább...

Kötött pályán

Itt a Lokomoto, az új kedvenc társasotok!

Családi rajongás tárgya minden jármű, ami kötött pályán mozog, de leginkább a vonatok? Szeretitek a térlátást fejlesztő, agyalós és megunhatatlan logikai játékokat? Akkor a Lokomotót imádni fogjátok! Ismerjétek meg a legfiatalabb magyar játéktervező, Pásztor Emma társasjátékát!

tovább...

Februárban is légy szabad!

Folytatódik a Pagony Tanári műhely

Február utolsó péntekjén is várunk szeretettel a Pagony Tanári Műhelyben. Ez alkalommal Goldberg Emília Vácz Irénnek vége! című, 2022 júniusában megjelent könyve áll a középpontban. Olvass tovább!

tovább...

A közönség kedvence: Pitypang!

Pitypang és Lili játékok

Pásztohy Panka Pitypang és Lili sorozata 2017-ben indult útjára, és az ovis gyerekek tömegei szerették meg a történeteket. Pitypang és Lili az első kötetben, a Mentsük meg a kiskutyám!-ban ismerték meg egymást, ahol Lili örökbe fogadta Pitypangot. Majd a további kötetekben Lili nevelgette-tanítgatta a kiskutyáját, és igazi kutya-gazdi párossá forrtak össze!

A nagy sikerre való tekintettel most már játszhattok is velük!

tovább...

Nagy 2022-es Pagony-kvíz

Eredményhirdetés!

A JÁTÉK LEZÁRULT. Minden játékosnak köszönjük a részvételt! A megfejtést és a győztest is megismerheted ebből a cikkből. Kattints ide!

tovább...

Október, Október - 1. fejezet

Olvass bele Katya Balen gyönyörű regényébe!

Az Október, Október egy lírai énkeresés, egy izgalmas kaland az erdőben és a városi vadonban, és egy gyönyörű történet a családról és a barátságról. Olvasd el az első fejezetet!

tovább...

Minden egy lyukkal kezdődött...

Bemutatjuk a legújabb Pagony kávézót!

Megnyílt a Pagony Café - Dió! Kicsiket, családokat, baráti beszélgetésre vágyókat, egyetemi vizsgára készülőket vagy home office-ban dolgozókat is nagy szeretettel vár a Bakáts tér 8. alatt megnyílt kávézó. Ezen a különleges hangulatú helyen egyszerűen csak jó lenni. Ebből a cikkből megtudod, miért. Olvass tovább!

tovább...

Tetszett az Ahol a folyami rákok énekelnek?

Gyönyörű, lírai abszolút könyvünk érkezett

Tetszett az Ahol a folyami rákok énekelnek? Akkor íme a "kamasz változata", amit muszáj megismerned!

Szeretnénk neked bemutatni egy regényt, ami úgy tökéltes, ahogy van. Szívesen írnánk hogy, azonnal fogja és olvassa minden kamasz és szülő, aki nehezen illeszkedik be valahova, aki szeretne szabad és önfeledt lenni, aki szeretné jobban megismerni a természet működését, legyen szó emberekről, állatokról vagy egy olyan komplex organizmusról, mint a vadon. Olvassa, akinek elváltak a szülei és aki éppen válik, olvassa, akit ért már veszteség vagy szeretne felkészülni a következő elengedésre! Ez mind igaz is. De tiszta szívvel annyit tudunk mondani: olvassa mindenki, akinek van szíve, és szeret olvasni! Erő és mélység, kalandos lendület és megállított, fókuszált figyelem, elutasítás és kötődés gyönyörű hullámzása minden sora, amik kézen fognak a mélyebb önismeret és bölcsesség felé vezető úton.

tovább...

"Keressék a vadságot és a titkokat..."

Katya Balennel beszélgettünk

Bemutatjuk Katya Balent, az Október, Október szerzőjét! A brit írónak fiatal kora ellenére már jó pár regénye megjelent, magyarul azonban most olvashatjátok először. Kattints ide, és olvasd el a vele készített interjúnkat!

tovább...

Sütihasználati beállítások