"Ez volt az álomprojektem"

Győri Hannával, a Viszek egy szívet szerkesztőjével beszélgettünk

Aki szereti a Pagony-könyveket és -társasjátékokat, az biztosan sokszor találkozott már Győri Hanna munkáival. Rengeteg mesekönyv, ismeretterjesztő, és bizony, több játék is született már az ő gondozásában, sőt, többnek volt szerzője is. Hannával most a Viszek egy szívet című, legújabb Tilos az Á verseskötetről beszélgettünk. Olvass tovább!

tovább...

A villamos - könyvbemutató és családi délelőtt

Várunk április 22-én a Lóvasúton!

Itt a könyv, amiben minden benne van, amit a villamosokról tudni akartál! Ennek örömére egy ízig-vérig villamosos családi délelőttel kedveskedünk a kicsi és nagy rajongóknak!

tovább...

Viszek egy szívet

Költészet napi könyvbemutató és kiállítás

A magyar költészet napja alkalmából gyere, és vigyél egy szívet magaddal!

Április 13-án a Képezőben mutatkozik be Győri Hanna Viszek egy szívet című antológiája, és a kötet illusztrációból egy tárlatot is megcsodálhattok.

tovább...

Itt egy mese a négy alapérzelemről

Olvass bele a Zsebaljai időjárókba!

Megérkezett Kertész Erzsi pszichológus-író legújabb mesekönyve, mely a négy alapérzelmet, az örömöt, a szomorúságot, a haragot és a félelmet mutatja a be a nagyóvodás és kisiskolás gyerekeknek. Olvasd el, hogyan indul ez a kedves történet!

tovább...

Egy halom újdonságunk van az általános iskolásoknak!

Ismerd meg mind!

A polcok szinte roskadoznak az általános iskolás korosztálynak szóló, fantasztikus újdonságoktól! Olvassatok, rajzoljatok, varrjatok és kalandozzatok velünk!

tovább...

Tavaszi meglepetések középiskolásoknak

Íme néhány remek, elgondolkodtató és szórakoztató olvasnivaló a középiskolásoknak, vagy akár felnőtteknek is! Az anime- és mangarajongók szüleinek pedig szeretettel ajánlunk négy szuper, rajzos könyvet is. Ezekkel nem lőhetsz mellé! Olvass tovább!

tovább...

Ismered-e az érzéseidet?

Kertész Erzsi legújabb könyve segít!

Vajon meg tudja fogalmazni a nagyovis-kisiskolás gyerkőcöd, hogy mit érez? Biztos mindig dühös, amikor csapkod? Talán néha szomorú vagy fél valamitől. És vajon azt meg tudja állapítani, mikor nyitott a tesója egy kis viccelődésre, és mikor nem kellene piszkálni? Kertész Erzsi legújabb könyve éppen az ilyen helyzetekben segít, hiszen a négy alapérzelmet mutatja be egy izgalmas és aranyos mesén keresztül. Olvass tovább!

tovább...

"Közös alapot hozok létre egy esetleges párbeszédhez"

Kertész Erzsivel beszélgettünk

Megérkeztek a Zsebaljai időjárók, akik nektek is segítenek jobban megérteni az érzelmeket, kezdve a négy legalapvetőbbel. A könyv szerzőjével, Kertész Erzsivel beszélgettünk segítő mesékről, érzelmi nevelésről és természetesen a Zsebaljai időjárókról. Olvass tovább!

tovább...

Tavaszi újdonságok piciknek és ovisoknak

Rengeteg izgalmas újdonságunk van a legkisebbek és az ovisok számára! Ismerd meg mind! Kattints ide!

tovább...

Sütihasználati beállítások