Dani mindent legyőz!

Kaland, humor, láz és varázslat egy lehengerlő meseregényben

Jeli Viktória és Tasnádi István neve már otthonosan cseng minden Időfutár-rajongónak. A szerzőpáros most a kisebbeket is megörvendezteti egy lehengerlően izgalmas és szellemes meseregénnyel

Olvassátok szeretettel Dani kalandjait, aki megküzd a félelmetes vörhenyekkel, hogy megmentse a skarláttól a születésnapját. 

tovább...

A szerelem a levegőben van

Valentin napi kedvenceink

Ess szerelembe Valentin napon egy könyvvel! Összegyűjtöttük nektek a legtutibb szerelmes ifjúsági regényeket, hadd dúljanak a csókos ütközetek! Válassz kedved és vérmérsékleted szerint!

tovább...

Lépj félre Valentin napon!

Egy könyv, amibe tuti bele fogsz zúgni

Azt gondolod, már mindent tudsz a szerelemről? Adrian Theiß-ról mi jut eszedbe? Na ugye, hogy semmi. Pedig az ő története is tartogat számodra meglepetéseket. Hidd el, meg kell ismerned ezt a történetet... Hogy miért? Katt és megérted!

tovább...

A hatodik szülinapok...

Interjú: Jeli Viktória és Tasnádi István

Ahogy a most következő interjúból is kiderül, a szerzőpáros valami miatt nagyon vonzódik a hatodik szülinapokhoz. A Dani és megkerült szülinap című legújabb közös könyvük kiindulópontja egy hirtelen jött skarlát. A vagány, izgalmas kalandok olvasása közben minden hatéves magára ismerhet. Barátkozz a szerzőkkel - és a könyvvel!

tovább...

Bogyó és Babóca titkai

A gyerekek legnagyobb kedvencei - de miért?

Bogyó és Babóca neve fogalom. Alig van olyan család, ahol ne lenne a polcon egy kötet... Sikerük töretlen hosszú évek óta.
Most megpróbáltuk kideríteni, mi az amiben a sorozat segíti a kicsiket, valamint, hogy minek köszönhető az óriási rajongótábor.

tovább...

Kamasz a lányod? Te jó ég!

Hogyan beszélj vele a rázós témákról?

Nagyon tudok lelkesedni. Pillanatok alatt képes vagyok eldönteni, hogy valami tetszik vagy sem, működik-e vagy sem, kell-e nekem vagy sem. Az én testem című könyv első néhány mondatából tudtam, hogy Hoppál Bori könyve telitalálat. A lánykám meg is kapta kilencedik születésnapjára, és azóta számtalan példányát vitték el a boltokból lelkes ajánlásomra.

Január végén pedig egy Hoppál Bori előadáson meggyőződhettem róla, hogy a könyv szerzője pont olyan az életben, mint az a leírt mondataiból árad.

tovább...

Hogyan szökj meg egy hógömbből?

Most egy olvasó kiskamasz árulja el a Panthera titkát!

Ismerd meg Lea szemével a Pantheraszereplőit, és derítsd ki, mitől ellenállhatatlanul izgalmas kalandregény egy kisiskolás számára a Panthera - A hógömb fogságában!

A 10 éves Nehéz-Posony Lea írását olvasod.

tovább...

Képességfejlesztés lépésről lépésre

gyakoroljatok játékosan!

Most egy olyan játékos tornával lepheted meg otthon a gyereked, amit tuti, hogy élvezni fog, miközben fejlődik az idegrendszere. A játékot a Kalimpacímű képességfejlesztő "tornasorokat" is hozó meseregényből választottuk, ha bevált, olvassátok el a bábfiú kalandjait és játsszátok is el! 

Készüljetek fel az iskolára, az iskolaérettségi tesztre feszültség nélkül!

tovább...

Kortárs farsangi versek

Olvasd el őket itt!

Fogadd szeretettel kedvenc farsangi ritmusainkat!

Zenésítsétek meg, táncoljátok és játsszátok el a mókás versikéket! Olvassatok sok kortárs verset! Most egy kattintás és a szezonális termést máris megismerheted!

tovább...

Sütihasználati beállítások