Restart - Pokoljárás 30-as szint felett

Hogyan emészt fel a számítógépes játék, és van-e belőle kiút?

Két Jonas létezik. Az egyik az utrechti főiskola elsőéves hallgatójaként próbálja túlélni a szemesztert; a másik Sanoj névre hallgat, és üzembiztosan zúzza porrá az útjába kerülő ellenfeleket a Rift nevű számítógépes játékban. Vajon melyik az igazi Jonas? Melyikük karaktere kerekedik felül az életnek nevezett játék utolsó szintjén? A Tilos az Á Vészkijárat című sorozatának újabb darabja ismét húzós témát feszeget.

tovább...

És most?

Olvass bele a Restart című könyvbe!

Jonas egyre többet lóg a főiskoláról, egyre kevesebbet mozdul ki a barátaival, egyre inkább a játék bűvöletében él. Mire eléri azt a pontot, ahol már ő maga is látja, hogy muszáj változtatni, már csak egy lépés választja el attól, hogy végképp elzárja maga előtt a saját életébe visszavezető utat... Olvass bele a regénybe!

tovább...

Frottírkabátos nyomozás

Erich Kästner regényei után ezt a könyvet vedd le a polcról

Howard Wallace élete elég szürke, semmi izgalmas nem történik körülötte azon kívül, hogy reggelente a nyolcadikos rosszfiúk elszedik tőle a tízóraiját. Kicsit azonban mégis különleges: van egy régi biciklije, amit még az apukájától örökölt (a Nagy Kék), némi rágófüggősége, ballonkabát helyett „frottírkabátja” (fürdőköpenye), és egy eldugott nyomozóirodája az iskolai raktár mögött. Így már nem is hangzik olyan sablonosnak, ugye?

tovább...

Nem a távolságon múlik

Pásztohy Pankával beszélgettünk új könyve kapcsán

Szeretnéd, hogy az esetleges távolság ellenére a gyerekeknek szoros kapcsolata legyen a családtagokkal, hogy kötődjenek a családi hagyományaikhoz? Pásztohy Panka értően fordul a napjainkra jellemző élethelyzet felé, amikor a külföldön élő gyerekek interneten tartják a kapcsolatot a nagyszülőkkel, és irányt mutat az olvasó számára, hogyan érdemes ápolni ezeket a kapcsolatokat. Olvasd el interjúnkat!

tovább...

Távolsági nagyszülők

Amikor csak Skype-on látod a családod

Az elmúlt évtizedekben sok-sok magyar család költözött hosszabb-rövidebb időre külföldre. A szülőknek általában nagyon fontos, hogy a gyerekeik beszéljék a szülők anyanyelvét is, és kötődjenek az országhoz, ahonnan ők származnak. Ezt a kötődést erősíti kedves történetével ez a könyv, olvasd el ajánlónkat!

 
tovább...

Halló, itt Teó!

Olvasd el a Halló, mama! első meséjét

Pásztohy Panka érzékenyen nyúl az egymástól távol élő családok jellegzetes problémáihoz, és meséivel alternatívát kínál azoknak a nagyszülőknek, akik nem tudják, hogy többezer kilométeres távolságból hogyan lehetne mély és tartalmas kapcsolatuk az unokáikkal. Olvasd el az első mesét a kötetből!

tovább...

Keresed a legjobb ajándékot?

Megtaláltad azt, amit mindenki be akar majd váltani!

Ezeket a gyönyörű utalványokat minden alkalomra bevetheted! Mutatjuk, hogy hogyan...

tovább...

A nádtenger apraja-nagyja

Hogyan olvasd a Lengemeséket?

Mitől működik annyira a Lengemesék? Mit rejtenek a könyvek? Mit adhatnak a lengék a városi gyerekeknek, és hogyan hat a mese a 21. században? Laura egy szuszra elolvasta az összeset, tudd meg, mit jelentettek számára a történetek!

tovább...

Pagony-társas lett az Ország Játéka!

A Boribon, hogy vagy?-játékot díjazta a szakmai zsűri

Nagyon büszkék és boldogok vagyunk!

tovább...

Sütihasználati beállítások