Mit rejt Mamó fényképalbuma?

Megjelent Szabó Borbála Most én olvasok!-sorozatának 1. része!

Egy újabb szerző könyvével bővült a Most én olvasok! sorozat. Szabó Borbála kezdett bele a négyrészes, kezdő olvasók számára készülő, és szintről szintre nehezedő sorozatba. Az első kötet, az első kisbetűs szint Az átszívó porszívó címet viseli, és annak ellenére, hogy még viszonylag kevés betűből és sok képből rakódott össze, millió gondolatot indított el bennem. - olvasd el Laura, a Pozsonyi úti bolt üzletvezetőjének ajánlóját!

tovább...

Csúfolódás az iskolában?

Ismerd meg Kertész Erzsi legújabb Most én olvasok!-könyvét!

Megjelent A feltaláló újabb folytatása, A csúfolórobot! Emlékeztek még Fecóra, aki világéletében feltaláló szeretett volna lenni? A harmadik kötetben kislánya, Franciska veszi át apjától a stafétát, és bátran mondhatom, hogy simán lekörözi, ha leleményességről van szó. Különleges találmányai közül egy azonban mégis kiemelkedik: a csúfolórobot. - Olvasd tovább ajánlónkat!

tovább...

A közösség ereje

Hogyan élj felelősségteljesen, nyitottan és progresszíven a környezetedben

Ahhoz, hogy egy közösséget megalkossunk, működtessünk, felvirágoztassunk, sokféle szempontot figyelembe kell vennünk. Kik alkotják a közösséget? Milyen fajta közösségről van szó? Mik a közösséget alkotó személyek igényei? A legfontosabb kérdés pedig: hol működik ez a közösség? Hiszen ahhoz, hogy egyáltalán gondolkodni tudjunk egy emberi közösségről, helyet kell találnunk neki, olyan teret, amiben élni és fejlődni tud. Erről is szól Czernák Eszter első mesekönyve, A világ legjobb játszótere. Olvasd el ajánlónkat!

tovább...

Az első lakók

Olvasd el, hogyan költöztek be Ákosék az új lakásba és az új házba!

Czernák Eszter első mesekönyve, A világ legjobb játszótereminden kisgyereknek kötelező olvasmány! Ákos nem csak új barátokat szerez, de még egy vadonatúj játszóteret is!

tovább...

Maradjunk nyitottak!

Ismerd meg legújabb írónkat, Czernák Esztert!

A Pagonyba rengeteg kézirat érkezik, sokan küldenek nekünk meséket. A most következő interjú alanya, Czernák Eszter is így került kiadónkhoz. Soha nem készült tudatosan írónak, a munka és két gyerek mellett lett azzá, és jelenik meg egymás után két könyve is nálunk!  

tovább...

Anyák és lányaik

Anya-lánya kapcsolatok, túl a tradíciókon

Az anya-lánya kapcsolat különleges bensőségessége, ereje és mély komplexitása nem magyarázható egyféleképpen, a tradicionális családkép megbomlásával elkerülhetetlenül változik ez a kapcsolat is. Ez a kötelék semmihez nem hasonlítható, nem múlandó, de egyre több élethelyzettel találkozunk, ahol ennek fenntartása kilép a klasszikus élethelyzetekből.

tovább...

ÍGY NEVELD AMATŐR TERMÉSZETBÚVÁRODAT

Mit tegyél a polcra, és mi legyen a hátizsákban, ha kirándultok?

A gyereked szobája kezd úgy kinézni, mint a kis Gerry Durrellé a Családom és egyéb állatfajtákban? Ha szeretnél neki segíteni, hogyan váljon igazi amatőr természetbúvárrá, itt van egy kis útmutató.

tovább...

Varázsolj te is lebegő, bolygós dekorációt az ágyad fölé!

Pagony DIY

Szeretnétek egy szuper bolygós forgódíszt a gyerekszobába? Most itt a remek alkalom, hogy a Pagony DIY segítségével ti magatok csináljátok meg! Kövessétek az utasításokat a cikkben és töltsétek le a sablonokat!

tovább...

Rejtett kincsek

Nyolc gyerekkönyv, amikről kevesen tudják, hogy veszett jók

Több vevőtől is hallottam már, hogy azért szeretnek személyesen bejönni a Pagony boltokba, mert ott olyan szuper könyveket is ajánlunk, amikről még nem is hallottak. Most ezekből mutatok be egy válogatást, korosztályos sorrendben, a legkisebbektől a nagyok felé haladva.

tovább...

Sütihasználati beállítások