Képregény a regényben

Megjelent az Őrszem és Káoszkreátor!

Marcit, a teljesen átlagos kamaszt, elrabolja imádott képregényének egyik gyűlölt figurája, a Káoszkreátor nevű szupergonosz. A panelek és vonalrajzok világában azonban semmi sem a valóság törvényszerűségei szerint működik, és ezt hamarosan Marci is megtapasztalja. Becskei Gábor regénye egyszerre tiszteletteljes reflektálás korunk legmeghatározóbb popkulturális jelenségére, és szórakoztató ütköztetése a valóságnak és fikciónak.

tovább...

Váratlan utazás

Olvass bele az év legmenőbb könyvébe, az Őrszem és Káoszkreátorba!

tovább...

Újabb könyveink

Sok régi és új kedvenccel

Kíváncsi vagy, hogy milyen friss és szuper könyveink jelentek meg most? Akkor olvasd végig ajánlónkat!

tovább...

Olvass bele a legújabb Időfutárba!

Hannáéknak majdnem sikerül hazamenniük Budapestre, a 21. századba. De – az olvasó legnagyobb szerencséjére – a dolog úgy alakul, hogy egy ideig még Londonban maradnak, és egy szelíd tekintetű fiatalember és törvényen kívüli barátai vendégszeretetét élvezhetik. No meg I. Erzsébetét. Vajon sikerül találkozniuk Shakespeare-rel is? De persze a nagy kérdés az, hogyan zökkentsék vissza az időt?

tovább...

Néhány nap alatt a föld körül – a nappaliból

Játékok vérbeli kalandoroknak

Már jó néhány hónapja vége a nyárnak, ilyenkor kevesebbet utazunk, és már rég feledésbe merültek a szép nyári emlékek. De az év ezen hónapjaiban a korai sötétedés, a hideg időjárás (brrr!) és az ünnepek miatt legalább több idő marad otthoni, családi-baráti meghitt délutánokra és estékre. Ezeken az alkalmakon sem kell búcsút mondani az utazás izgalmainak, összegyűjtöttünk néhány játékot a témában. Kipróbáltuk, és teljesen beléjük szerettünk!

tovább...

Visszazökkent!

Ismerd meg az Időfutár 8. részét!

Hatalmas rajongótábor várta az Időfutár új, nyolcadik kötetét, A visszazökkent időt. Nem is csalódtak, hiszen letehetetlen! Sehol egy üresjárat vagy lassúcska felvezetés: az első oldalon belepottyanunk a pörgésbe, ami nem áll le az utolsóig. Igazi mai ifjúsági regény, a legjobb értelemben.

tovább...

Tanácstalan szülőknek, unatkozó gyerekeknek

Megjelent a Tóbiás éhes!

Agócs Íriszt igazán nem kell bemutatni a Pagonyba járóknak, a legkisebbek szülei főleg a Maszat-mesék illusztrátoraként már jól ismerik őt. De azt is tudtátok, hogy nem csak csodaszép rajzait csodálhatjuk ám? Több könyve is megjelent már a Pagony gondozásában, többek között a Kicsi-nagy vagy a Szia, jóga!, ami a családtagok számára szuper közösségi élményt kínál. Most, hogy ő maga is kisgyerekes szülő, útjára indította Mesék Barnabásnak című sorozatát, aminek már a harmadik része jelent meg.

tovább...

Ismerd meg Pitypang testvéreit!

Végre megérkezett a Pitypang és Lili sorozat legújabb kötete, a Pitypang testvérei! A nagy sikerű történet hetedik részében Lilinek testvére születik, így útnak indul, hogy megtalálja Pitypang testvéreit is.

tovább...

Űrbéli Rómeó és Júlia kicsiknek

Megjelent Julia Donaldson legújabb könyve!

Ha Shakespeare gyerekeknek is írt volna, egészen biztos, hogy Julia Donaldson bájos űrlényein, a kvirtek és kvartok történetén keresztül mesélte volna el Rómeó és Júlia történetét. Itt azonban a tragikus végkifejlet helyett happy end várja az olvasókat!

tovább...

Sütihasználati beállítások