Fess tojást Boribonnal!

3 színezőnk is van hozzá!!

A legkedvesebb kismackónkkal most együtt festegetheted a tojásokat. Kattints a színezőkért!

tovább...

Boribon szobája

Kreatív ötlet kicsiknek

Boribonnal élmény lesz a rendrakás is, de előbb rendezzétek be a kismackó szobáját!

Kövessétek a cikkben található útmutatásokat, és játsszatok!

tovább...

Otthon a gyerekkel – hogyan kezeljük?

Összeszedtünk néhány hasznos írást a témában

A koronavírus terjedése most minden háztartásban, baráti társaságban központi téma. Az egymásnak sokszor ellentmondó információk tengerében könnyű elveszni, tanácstalannak érezni magunkat, ami szorongáshoz, súlyosabb esetben akár pánikhoz is vezethet. Akárhányszor azt érezzük, hogy fellélegezhetünk, jön egy újabb hullám. Nyilván a gyerekekre is nyomasztóan hatnak ezek a hirtelen változások, de nagyon fontos, hogy tisztában legyenek vele, mi történik körülöttük, miért nem járhatnak iskolába, óvodába, játszótérre.

Összegyűjtöttünk nektek néhány olyan írást, amik szerintünk még ennyi vírussal töltött idő után is hasznos gondolatokat fogalmaznak meg azzal kapcsolatosan, hogyan magyarázzátok el csemetéiteknek a helyzetet anélkül, hogy megijesztenétek őket.

tovább...

Szentendrei Judit: FELHŐK A VÁROS FELETT

Most a Mézes Cukrászda szerzője mesél nektek!

Az történt, hogy megteremtettem négy embert. Nem lettek valami egyszerű és simulékony emberek, ráadásul összeköltöztettem őket ugyanabba a házba, a Méz utca 12-be. Szép nagy házat álmodtam nekik, gyönyörű kerttel, de azért így is nehezen fértek meg egymás mellett. Magam sem hittem volna, de végül nemcsak összecsiszolódtak, hanem egy közös, nagy és lelkesítő kalandba is belevágtak. Mondhatnánk, hogy boldogan (és hangosan) éltek, amíg meg nem haltak. De nem.

tovább...

Legyen a ti rajzotok a következő kufli-könyvben!

Ismeritek a kuflikat? Akkor figyeljetek, mert most egy igazán különleges játékban vehettek részt!

Ha esetleg még nem is hallottatok róluk, akkor is olvassatok tovább, mert ez a játék nektek is szuperizgalmas lesz!

Most olyan pályázatot indítunk, ami még sosem volt, és nem is lesz soha többé! Ez igazi egyszeri alkalom, valami egészen különleges nyereményre.

tovább...

Fontos információk a boltok nyitvatartásáról és a rendelésekről

Kérjük, olvasd figyelmesen!

Május 18-tól a szokásos időtartamú nyitvatartással várunk a legtöbb Pagony-boltban, a biztonsági óvintézkedéseket megtartva. Olvass tovább, tudj meg mindent!

tovább...

Megnéztük a Tess és ént!

Olvasd el a Pozsonyi Pagony üzletvezetőjének élménybeszámolóját!

Ha jó egy könyv, akkor szinte kínálja magát, hogy megfilmesítsék. Ugyanakkor van abban valami félelmetes is, amikor megpróbálnak hitelesen mozgóképre adaptálni egy zseniálisan megírt történetet. Ez volt az első gondolatom, amikor meghallottam, hogy elkészült a Tess és én című könyv mozifilm változata.

tovább...

Az ellenállók vezére

Olvass bele Wéber Anikó könyvébe

A Pagony új sorozatába, az Abszolút Töribe olyan 10 éven felülieknek szóló, olvasmányos és izgalmas könyveket válogatunk, amelyek abszolút lendületesen, abszolút színvonalasan, abszolút mai nyelven szólnak a magyar történelem fontos pillanatairól, korszakairól, szereplőiről. Most olvass bele Wéber Anikó kötetébe, kövesd Viktóriát és Kristófot a kiegyezés korába!

tovább...

A királyné violája

Olvass bele Mészöly Ágnes könyvébe!

A Pagony új sorozatába, az Abszolút Töribe olyan 10 éven felülieknek szóló, olvasmányos és izgalmas könyveket válogatunk, amelyek abszolút lendületesen, abszolút színvonalasan, abszolút mai nyelven szólnak a magyar történelem fontos pillanatairól, korszakairól, szereplőiről. A Vitéz János Gimnázium udvarán ősöreg fa áll. Gyökerei a Várnegyed földjében tekeregnek, alatta a labirintus a magyar történelem mélyére vezet. Aki kilesi a fa titkát, messzire utazhat az időben… Martin, Betti és Kende szinte véletlenül fedezi fel, hogy a fába rejtett titkos ajtó a múltba vezet! Kezdd el Mészöly Ágnes könyvét itt, A királyné violáját!

tovább...

Sütihasználati beállítások