A jégmadár útja

A sorozat 4. részét nem tudod majd letenni!

Tudom, nem könnyű elképzelni, hogy egy hosszú és meghatározó könyvsorozat befejezése után is folytatódik az élet és várnak még ránk hasonlóan szuper élmények. Kiszakadni egy világból, aminek szereplőit, helyszíneit már ismerjük és szeretjük, kicsit keserédes, és az ember nem találja a helyét utána. Azt meg pláne nem tudja, hogy mégis mit olvasson. A Panthera 3. része után mi legalábbis így éreztük magunkat. Képzelheted, mekkora rajongással vártuk, hogy megjelenjen végre A Jégmadár útja!

tovább...

4 ötlet ördöglakatok és más fejtörők ördöngös felhasználásához

...hogy okos gyereked még ragyogóbb elmévé fejleszd, kegyetlenül megtréfáld, tudatosan neveld, vagy egyszerűen csak lefoglald. Ráadásul jónéhány újdonságot is megismerhetsz ebből az összeállításból.

tovább...

Főállású Marék Veronika

Egy játékkal telt élet

Ötvenéves a Boribon és Annipanni sorozat, és a Pagony pár hete adta ki a legújabb kötetét. Hogyan alkot Marék Veronika? Hogy jutnak eszébe a mesék? Lessetek be velünk a kulisszák mögé!

tovább...

"Észrevétlenül beszivárognak a cselekménybe a mindennapi életben engem foglalkoztató témák"

Interjú Kertész Erzsivel

Jön a Panthera-sorozat legújabb része, A Jégmadár útja! Az új kötet kapcsán beszélgettünk Kertész Erzsivel írásról, a kedvenc szereplőkről, rajongói kérésekről, és még azt is megtudtuk, hogy a szerző személyesen ment el egy szerelőműhelybe helikoptert tanulmányozni a készülő könyvhöz. Hogy mi lesz Kismukkal, Jávorral és a többiekkel az új részben és hogy mit szólt az illusztrátor, amikor megtudta, hogy helikoptert kell rajzolnia, azt megtudhatod az interjúból, olvass tovább!

tovább...

Rövidített nyitvatartással várunk a Pagonyban

Ha már hiányzott a könyvek illata

Május 18-tól újra a szokásos időtartamú nyitvatartással várunk a Pagony-boltokban! Minden biztonsági előírást szem előtt tartva és betartva nagy szeretettel várunk titeket boltjainkban!

tovább...

Társasok versengés nélkül

Gondolkozzatok csapatban!

A legtöbbünk szerintem életében nem társasozott annyit egyszerre, mint idén ezekben a világtól elzárt hetekben. Az agyondigitalizált életünkben egy jó társas olyan, mint a friss levegő. Ha be tud szippantani minket a játék, akkor csodálatos órákat élhetünk át együtt, azzal a tudattal, hogy végre valami igazán értelmeset, építőt csináltunk. Értékes időt töltöttünk együtt. Most, hogy össze vagyunk zárva, sokakban nagyobb a feszültség a kelleténél. Érdemes ezért olyan társasokat választani, amik nem a versenyről szólnak, vagy legalábbis nem egymás ellen kell küzdeniük a játékosoknak. Szerencsére egyre népszerűbbek a kooperatív társasok, amikben közös erővel küzdhetünk a célokért. Minél jobban segítjük egymást, annál nagyobb esélyünk van a győzelemre. Ismerd meg a kedvenceinket!

tovább...

Home office a kulisszák mögött – 6. rész

Less be a pagonyosok mindennapjaiba!

A hatalmas változásokat most mindannyian ugyanolyan intenzitással éljük meg. Ugyanúgy nem kapunk lisztet a boltban, nem léphetünk be a gyógyszertárba és maszkot húzunk tömegközlekedés előtt. Éppen ezért szerettük volna neked megmutatni, hogy hogyan is alakult át az életünk, mióta a boltokban nem fogadhatunk vásárlókat, és amióta szinte az egész hálózat home office-ra állt át. Győri Hannát már ismerhetitek, rengeteg szuper könyvünk szerkesztője és a Pagony-játékok tervezője. Most megtudhatod, hogyan telnek otthon a napjai!

tovább...

Tudtátok, hogy ezekből a kedvenc meséitekből már rajzfilm is készült?

Ha épp nincs kedvetek olvasni, animációs filmek formájában is követhetitek Bogyó, Babóca és a Kuflik kalandjait!

Ha olyan rajzfilmet keresel, ami elé nyugodt szívvel ülhettek le a gyerekkel együtt anélkül, hogy attól kéne tartanod, erőszakos vagy egyéb módon nem nektek való jelenetekkel kellene találkoznotok, akkor nagyon jó szívvel ajánljuk figyelmetekbe a Kedd Stúdió rajzfilmkínálatát!

tovább...

Lelassítani egy hiperaktív gyereket?

Több okból is ajánljuk. A legnehezebb, hogy elhidd, működhet, és hogy ki is próbáld. Például a jógát. Lecsendesít vagy vicces kikapcsolódás és közös élmény, kötődés a nap bármely szakában, amire a legnagyobb szüksége van a fejlődő szelférzésnek. Nincs szükséged különösebb eszközökre és spéci ruházatra sem.

tovább...

Sütihasználati beállítások