Most figyeljen minden tündér és hercegnő!

Március 8-a a Nemzetközi nőnap. Ennek apropóján egy olyan mesegyűjteményt szeretnénk ajánlani nektek, amikben minden mese egy-egy bátor, önálló és okos kislányról szól. Kicsit megcsavart tündérmesék hercegnőkről és tündérekről, akik egy kicsit kilógnak a sorból.

Tudj meg mindent a kötetről!

tovább...

Minden, ami kufli

Ebben a cikkben összeválogattunk nektek egy helyre mindent, amit a kuflik kapcsán tudni lehet. És kell. Fogadunk, hogy mutatunk olyat, amit még nem ismertetek? Vágjunk bele!

tovább...

NAGYSZÜLEINK JÁTSZÓTERE

Kreatív írópályázat felső tagozatos diákoknak

A Pagony kiadó új tavaszi pályázatában arra biztatja felső tagozatos diákokat, hogy beszélgessenek el a nagyszülőkkel, dédszülőkkel nagy-nagynénikkel, és - bácsikkal. Meséljenek ők a saját gyerekkorukról, hogy aztán az unokák, dédunokák ebből izgalmas történetet írhassanak.

tovább...

Bezárt az ovi? Mi akkor is minden ovis csoportnak garantált társasjátékot adunk!

MEGHOSSZABBÍTVA - Ovis rajzpályázatot hirdet a Pagony, amiben minden pályázó csoport nyer!

MEGHOSSZABBÍTVA!

Sokan jeleztétek, hogy szeretnétek részt venni a pályázaton, de a mostani körülmények között nem volt elég idő a rajzok elkészítésére. Ezért a pályázatunkat meghosszabbítjuk egy héttel: március 25-ig várjuk a rajzokat!

Most, hogy bezártak az óvodák, a gyerekek megint otthon ragadtak és elszakadtak egymástól. Nem találkozhatnak egymással. A Pagony egy kis örömet szeretne hozni ezekre a napokra, csökkenteni az elszigeteltséget. Ezért olyan rajzpályázatot hirdetünk óvodai csoportoknak, amelyben minden nevező csoport ajándékot kap: egy letölthető társasjátékot, amivel otthon is játszhatnak! Sőt: négy szerencsés csoport egy-egy szuper ajándékcsomagot is nyer. Olvasd el cikkünket a részletekért!

tovább...

Kísérletezz és légy kreatív! - Elektromágnes és hídépítés?

Rendhagyó pályázat 5-6. osztályosok számára!

A Pagony Kiadó különleges kalandra hív minden felfedezni, kísérletezni és alkotni vágyó 5-6. osztályos diákot. Ebben a különleges, kreatív pályázatban bárki részt vehet, akit érdekel, hogyan lehet a fizikai kísérletet és az alkotást összekapcsolni. A nagy tudósok is így kezdték....

tovább...

LEHETNÉK BÁRKI

A Pagony Kiadó/Tilos az Á könyvek VERSÍRÓ PÁLYÁZATA KÖZÉPISKOLÁSOK SZÁMÁRA

Versíró pályázatot indítunk!

Pályázatunkban arra hívunk minden verset író és olvasó középiskolást (14-19 év közötti fiatalt), hogy ne féljen feltenni azt a kérdést, "Ki vagyok én?", és ne legyen rest versben körüljárni a témát.

tovább...

Amikor én négyéves voltam...

Így néztek ki a 4 éves lettem! szerzői kisgyerekként

Nem túlzás azt állítani, hogy imádtátok a 3 éves lettem! című, tavaly megjelent antológiánkat. Már akkor sokan kérdeztétek, várható-e folytatás, úgyhogy most boldogan jelentjük, hogy megérkezett a 4 éves lettem!, ami egy igazi szerelem-projekt volt a számunkra!

Ennek örömére megkértük a kötetben található mesék szerzőit, hogy meséljenek kicsit arról, milyenek voltak ők négyévesen, ők pedig eleget tettek a kérésnek, sőt, nagyon cuki képeket is küldtek! Nézegessétek meg és nosztalgiázzatok velünk!

tovább...

Segítsetek megtalálni Maszat plüsseit!

Érkezik a legújabb Pagony-társas!

Berg Judit Maszat-meséi alapján készült a legújabb Pagony-társasjáték, és már alig vártuk, hogy mesélhessünk róla nektek!

Kattints és tudj meg mindent erről a szuper kooperációs társasról!

tovább...

Fogócskázz és bújócskázz Boribonnal!

Jön az új Boribon-társas!

Van egy jó hírünk azok számára, akik nagy rajongói a kedves kismackónak, netán már rongyosra játszották a Boribon, hogy vagy? és Adj egy pacsit, Boribon! társasokat hamarosan érkezik a vadiúj, friss és ropogós Boribon-társas!
A Hova bújtál, Boribon? már hároméves kortól felhőtlen szórakozást nyújt a kicsiknek (és persze a nagyoknak is)!

tovább...

Sütihasználati beállítások