A régi hinta, Manósapók

Olvass bele a Mandulka és a Karácsonyávba!

Ismerd meg Rutkai Bori varázslatos, karácsonyváró mesekönyvét, a Mandulka és a Karácsonyvárt! Készülj együtt a manókkal az ünnepekre! Olvasd el, hogyan kezdődik a mesefüzér!

tovább...

Kuflik végre a legkisebbeknek is!

A legviccesebb, legabszurdabb, legbolondosabb lényekből sosem elég!

Rengetegen kérdezitek, hogy hány éves kortól ajánljuk a kuflikat, és hogy van-e kuflis könyv kisebbeknek is. A jellegzetes humorukat a legkisebbek talán még nem tudják annyira élvezni, mint az ovis korosztály, de nem szerettük volna, hogy kimaradjanak a kufli-élményből. A Pofánka és a szőrmöncök, és a Fityirc és a felhő után most itt egy újabb igazi, picik kezébe való lapozó: Bélabá és a szökevény kalap. Ismerd meg a Kufli-lapozókat!

tovább...

Nem sok a csiga, hanem kevés a kacsa

Agócs Írisszel beszélgettünk

Agócs Írisz író és illusztrátort legújabb önálló kötetéről, a Márkó bácsi kertjéről kérdeztük. Olvasd el, és tudd meg, hogyan született ez a rendhagyó kötet! Ha még ez sem lenne elég, egy fenntarthatóbb, de a modern élettel összeegyeztethető szemléletet is megismerhetsz. Olvass tovább!

tovább...

Társasjáték pályázat nagycsoportos óvodásoknak

Tervezzetek Boribon-játékot!

Szeretitek Boribont? És a társasokat? Akkor tervezzetek egy szuper játékot az ovis csoporttal és a kedvenc mackónkkal! Nyerjetek értékes könyv- és játékcsomagot az óvodának!

tovább...

Fenntarthatóság - csak egyszerűen

Ismerd meg Márkó bácsi kertjét!

Agócs Írisz a Maszat sorozat és a Cipelő cicák illusztrátoraként belopta magát a nagyközönség szívébe. Így hát sok kis olvasó számára jelent majd örömet, hogy új könyvét - melyet ezúttal nem csak illusztrált, de ő maga is írt – foghatja kézbe. Ismerjétek meg Márkó bácsi kertjét!

tovább...

Márkó bácsi kertje

Lapozz bele Agócs Írisz új könyvébe!

A Márkó bácsi kertje egy különleges sorozat első kötete. Mici, a szeretnivaló, cserfes főszereplő arra vállalkozik, hogy megmenti a világot! A gyerekek számára is érthetően és érdekesen mutatja meg, hogyan lehet fenntarthatóan és környezettudatosan élni, hogy milyen egyszerű dolgokkal tehetünk sokat a jövőnkért. Lapozz bele Agócs Írisz legújabb önálló kötetébe!

tovább...

Advent

Készülj együtt a karácsonyra Babarókával!

Szeretnél egy tökéletes karácsonyt? Ünnepelj Babarókával és családjával, ahol a hangsúly az igazi értékeken van! Olvass bele a karácsonyi Babaróka-könyvbe!

tovább...

Mesebeli ünnepek? Lehetséges!

Karácsonyozz Babarókával!

Gyerekszemmel a karácsony csupa csoda és varázslat. A szülőknek azonban gyakran nem könnyű ez az időszak, bőven akad benne feszültség és kapkodás, hogy minden tökéletes legyen. Itt egy könyv, ami az egész család számára visszacsempészi a csodát az ünnepekbe, ami megmutatja, hogy a karácsony úgy is lehet tökéletes, hogy semmi sem tökéletes. Megjelent Kiss Judit Ágnes legújabb mesekönyve, a Babaróka karácsonya! Tudj meg mindent a sorozat legújabb kötetéről!

tovább...

Mesés ősz

Új mesekönyvek hűvös estékre

A szeptember mindig hoz valami változást, hiszen elkezdődik az óvoda, az iskola, az egyetem, nyaralás után visszazökkenünk a hétköznapokba, megváltozik az időjárás és a természet is. Lassan elővehetjük a kedvenc meleg pulcsinkat, feltölthetjük a teásdobozt finom teákkal, és várhatjuk az első reggeli fagyot, hiszen csak azután jó a csipkebogyó.
Amíg jó az idő, kirándulhatunk a gyerekekkel, gyűjthetünk és préselhetünk faleveleket. Ha már hidegebbre fordul kint az idő, jólesik egy meleg pléd alá bekuckózni és együtt inni a forró csokit egy jó könyv társaságában.

tovább...

Sütihasználati beállítások