Legyél a törzsvásárlónk!

Ennél egyszerűbben még nem spóroltál!

Nálad talán csak a gyerekek fontosabbak nekünk, hiszen te teszed lehetővé, hogy napról napra egyre több, minőségi gyerekkönyvet adhassunk a kis olvasók kezébe. Sok minden más mellett a törzsvásárlói rendszerünkkel is szeretnénk kifejezni a hálánkat és megbecsülésünket feléd. Ebből a cikkből megtudhatod, miért éri meg Pagony törzsvásárlónak lenni!

tovább...

Szeretnéd színpadon látni a kedvenc meséidet?

Akkor irány a Jurányi!

A Jurányi Házban már 2019. óta bővül évről évre több új előadással is a Hab a tortán! mesesorozat, melyben egy-egy színész-pár színpadra álmodja egy népszerű Pagony-könyv szereplőit és elmeséli történetüket. Hogy mi kell a szuper délelőtthöz? 2 jó színész, 1 jó könyv, 1 jó hely és sok vidám gyerek! A többi már csak hab a tortán! Most egy cikkbe gyűjtöttük a mesesorozat összes darabját, hogy könnyedén megtaláld a ti kedvenceteket! Olvass tovább!

tovább...

Életrekelt (mese)hősök

Avagy Pagony-mesék és Tilos az Á-regények a színpadon

Bizonyos történetek egyszerűen nem elégednek meg a nyomtatással, felkelnek a papírról, és helyet követelnek maguknak a színpadon. És milyen jól teszik! Vagy éppen fordítva, bizonyos színdarabok szinte kiáltanak azért, hogy regény legyen belőlük, hogy még tovább élvezhessük az általuk teremtett, elragadó világot! Nem egy Pagony- és Tilos az Á-regény van abban a szerencsés helyzetben, hogy rajongóik könyvben és színházban is találkozhatnak velük. Ezeket a történeteket szedtük most össze. Szuper színházi élményt keresel? Akkor olvass tovább! Kisovistól kiskamaszig mindenkinek tudunk ajánlani valamit!

tovább...

Agytekerő kártyák

Csak bele ne csavarodj!

Ahogy egyre okosodik az óvodás vagy kisiskolás gyerkőc, egyre nagyobb kihívás úgy lekötni, hogy az elfoglaltság szórakoztassa is, és a képességeit is fejlessze. Különösen, ha a szülő sem szeretne felcsapni házitanítónak. Erre a helyzetre nyújtanak remek megoldást az Agytekerő kártyák. Ismerd meg őket ebből a cikkből!

tovább...

Kalózok, galambok és egy varázsmacska

Új Most én olvasok! könyvek érkezetek!

Három új, szuperizgalmas, cuki és varázslatos kötettel bővül a Most én olvasok!-sorozat! Cicarajongók vagytok? Vagy inkább igazi, vagány kalózok? Esetleg az időgyurmás történet volt az eddigi kedvencetek? Mindenkinek jó hírünk van, ugyanis Mészöly Ágnes, Kiss Judit Ágnes és Bendl Vera sorozatai is folytatódnak! Ismerd meg kedvenc hőseid legújabb kalandjait!

tovább...

A hatéveseké a világ!

Szuper könyvek hatéveseknek

Ha van olyan születésnap, amire szinte biztosan sokáig fog emlékezni a gyerkőc, akkor az a hatodik! Évről évre számtalan nagycsoportos várja, hogy végre az ő tortáján is meggyújtsák a hat gyertyát, hiszen ez azt jelenti, hogy hamarosan iskolás lesz. A legtöbb gyerek esetében ez az első olyan nagyobb változás, amit már ésszel is fel tud fogni, és ami úgy marad meg az emlékezetében, mint egy új világba való belépés. Összegyűjtöttünk néhány mesekönyvet, ami kifejezetten hatéveseknek szól, és hősei is hatévesek. Lesznek köztük fantasztikus, varázslatos és a mindennapokat feldolgozó mesék, közösen olvasós meseregények, és az önálló olvasásra nevelő Most én olvasok!-sorozatrészek is. Ismerd meg a kedvenc hatéveseinket!

tovább...

Menzacsataaa!

Bemutatjuk a Lyukasóra sulis kártyák első darabját!

Mi az az emlék, ami az iskolával kapcsolatban azonnal eszedbe jut? Ha kicsit is hasonlítasz ránk, akkor a menza! Van, aki jó szájízzel gondol rá, van, aki kevésbé, de mindenkiből erős asszociációkat vált ki ez a gondolat. A Lyukasóra sulis kártyák sorozat első darabja éppen ezt tematizálja. Tudj meg mindent a Menzacsatáról!

tovább...

Bűvös-betűs hatos

Megérkezett a 6 éves lettem!

A bűvös hatodik szülinap! Van akiknek még az ovi, másoknak már a suli. A betűk már integetnek-hívogatnak. Az utolsó tejfogak potyognak. Oviban a legnagyobb, suliban a legkisebb. A családban meg… simán lehet, hogy jön még egy kistesó! Bizony számtalan izgalmat rejt ez az időszak, nosza, olvassunk bele! A Hároméves lettem!-mel kezdődik és a Hatéves lettem!-mel zárul a Pagony mesés-verses gyűjteménysorozata.

tovább...

Vadadi Adrienn: Dorcinak szülinapja van

Olvass el egy mesét a 6 éves lettem!-ből!

Itt a Pagony meseantológia sorozatának záródarabja, a 6 éves lettem! Talán nincs is olyan dolog, amit jobban vár egy nagycsoportos, mint ezt a születésnapját! Csupa izgalom, csupa változás ez a kor. Nem hiszed? Akkor olvass el egy mesét a kötetből!

tovább...

Sütihasználati beállítások