A Bak Ács Pagony megnyitója

Olvasd el Harcos Bálint megnyitó-meséjét

Megnyitotta kapuit a Bakáts Pagony! Olvasd el Harcos Bálint megnyitó beszédét, mely egyben egy fantasztikus mese is, és nézz meg néhány fényképet, amit a megnyitón készítettünk!

tovább...

Hogy találta meg Trikó és Nyamm az Excaliburt?

Olvass bele Berg Judit legújabb könyvébe!

Trikó és Nyamm ismét útra kelt! Ezúttal egy kisebb félreértés egyenesen Artúr király idejébe repítette őket. Persze időutazó hőseinket sem kell félteni, ebben a korban is hamar feltalálják magukat! Kalandozzatok velük! Olvassátok el a Két kis dínó Artúr király udvarában bevezetőjét!

tovább...

Autózásra fel!

Ismerd meg kedvenc autós meséinket!

Nincs is jobb móka, mint bepakolni egy hatalmas pokrócot, némi elemózsiát meg egy flakon naptejet az autóba, és útnak indulni kirándulni egy jót! Izgatottak lettetek ti is? Hát akkor öveket becsatolni, hiszen megérkezett Pitypang és Lili legújabb kalandja, a Pitypang autózik! Ebben a szemlében átrobogunk még pár másik szuper autós könyvön is az igazi jármű-rajongók kedvéért. Tartsatok velünk! Vigyázat, az ablakon kihajolni veszélyes!

tovább...

Nem csak az a képzőművészet, ami a múzeumok falán lóg

Kovács Eszterrel beszélgettünk

Megjelent a Képtelen képrablás, a Pagony, a Magyar Nemzeti Galériával és a Budapest Bábszínház közös projektjéből, a Mini Textúrából született összművészeti mesekönyv. A kötet szerkesztőjét, és a Pagony alapító főszerkesztőjét, Kovács Esztert kérdeztük erről az egészen egyedülálló könyvről. Olvass tovább!

tovább...

Dínók, sárkányok és Artúr király

Két plusz egy kis dínó

Olvastátok a két kis dínó eddigi kalandjait? Akkor jöhet még egy nagy adag izgalmas kaland, amit Artúr király korában él át Trikó és Nyamm? Berg Judit legújabb könyvében a két – vagy három?! – kis dínó még egy sárkánnyal is szembeszáll, és segít Artúrnak és Merlinnek rendbe tenni Angliát. Olvass tovább!

tovább...

5+1 jótanács, ha kutyával utazol

Megérkezett a Pitypang Autózik!

Itt a jó idő, végre mehetünk kirándulni! Így van ezzel Lili és családja is a Pitypang és Lili-sorozat legújabb részében. Vajon sok játékkal kényelmes dolog piknikezni? És hogyan utazzunk biztonságosan, ha kutyus is van az autóban? Pásztohy Panka új, imádnivaló meséjében ezekről is szó esik. Itt a Pitypang autózik!

tovább...

Be mersz lépni Csend apó kertjébe?

Lapozz bele Bojti Anna legújabb könyvébe!

Ki mondta, hogy a matematika nem lehet játék? Bojti Anna legújabb könyve, a Csend apó kertje minden kétkedőd meg fog győzni arról, hogy izgalmas rejtvényekkel, kalandos logikai feladványokkal észrevétlenül, játszva fejleszthető a gyerekek matematikai érzéke. Különösen, ha meg kell találniuk legjobb barátjuk eltűnt nővérét Csend apó titokzatos kertjében... Lapozz bele a könyvbe!

tovább...

Káprázatos játékok Franciaországból

Ismerd meg a Moulin Rotyt!

Bemutatjuk új partnerünket, a francia Moulin Roty játékkészítő vállalatot. Ha jártatok mostanában a boltjainkban, már biztosan észrevettétek a polcokon csodaszép, nosztalgikus játékaikat. A Moulin Roty amellett, hogy minőségi és biztonságos játékokat készít, megragadja azokat az ötleteket, melyek évtizedeken keresztül mosolyra fakasztották a kicsiket, és újra gondolják a szülők és nagyszülők kedvenc játékait a mostani gyerekek számára. Ismerd meg a történetüket és néhány terméküket, melyekért mi különösen rajongunk!

tovább...

Abszolút kalandok

Ismerd meg Bojti Anna interaktív regényeit!

Egy kalandkönyvnek te vagy a hőse, rajtad múlik, hogyan végződik a történet. Az a típus vagy, aki minden könyv befejeztével felteszi a kérdést: Mi lett volna, ha...? A kalandkönyvekben választ kapsz erre, hiszen több különböző úton is bejárhatod a regény világát, több különböző befejezését élheted át ugyanannak a kalandnak. A Pagony Játékkiadó főszerkesztője, Bojti Anna immár négy interaktív könyvet jegyez. Ismerd meg őket mind!

tovább...

Sütihasználati beállítások