Megérkezett Medve és Madár!

Az idei tavasz legaranyosabb mesekönyve

Medve és Madár ebben a képeskönyvben elmesélnek mindent, amit a barátságról tudni érdemes. Ráadásul olyan aranyos módon, hogy azt szavakkal szinte el se lehet mondani. Azért persze megpróbáljuk. Olvass tovább!

tovább...

Ezt rejtse a nyuszi kosara!

Szuper ajándékötletek húsvétra

Tény, hogy a csokinak senki nem tud ellenállni, de ha idén mégis valami mást ajándékoznátok, akkor szívből ajánljuk ezeket a kisebb-nagyobb játékokat! A mi kedvenceinket gyűjtöttük csokorba, gondoltunk a kis művészekre, és a társasok szerelmeseire is! Reméljük, szeretni fogjátok őket!

tovább...

Kertész Erzsi Abszolút könyve a láthatáron!

3 ok, amiért a Hat sértett kísértet lesz a következő kedvencetek

Itt a legújabb Abszolút könyv Kertész Erzsi tollából, mely nemcsak a detektívregények izgalmas világába nyit ajtót, de történelmi és néprajzi ismeretekkel is gazdagítja majd a gyerekeket. Sőt, az interaktív könyveknek vagy akár az egyre népszerűbb asztali szerepjátékoknak is jó alapot adhat. Mindeközben pedig egy lebilincselő, letehetetlen időutazós könyv. Ismerd meg a Hat sértett kísértetet!

tovább...

Kísérleti labor

Olvass bele a Hat sértett kísértetbe!

Itt a legújabb Abszolút könyv: izgalmas detektívregény, időutazós kaland és interaktív könyv egyben. Olvasd el a Hat sértett kísértet első fejezetét!

tovább...

Látogass el Tükörképföldre!

Megérkezett Wéber Anikó legújabb regénye

Wéber Anikó sokoldalú szerző, aki egyaránt örvendezteti meg olvasmányos mesékkel az 5-8 éves és a 9-12 éves korosztályt is. Kisebbeknek szóló történetei, mint a Ragacs, a hős kismacska, és az első olvasós Marci-sorozat színes, vidám, rövid történeteket tartogat az óvodás, kisiskolás korosztálynak. Mélyebb, metaforákban gazdag, valódi kiskamasz konfliktusokat feldolgozó, és a gyermeki pszichét feltáró regényei, mint pl. Az osztály vesztese, Zuhanórepülés vagy a Visszahangország elengedhetetlen elemei a 9-14 évesek könyvespolcának. Új könyvében, az Anna Tükörképföldönben egyszerre ötvözi a kisebbeknek szóló varázslatos mesevilágot, és a lélektani történeteket, ezúttal a Zseblámpás könyvek sorozatban, a kisiskolás korosztály számára. Olvass tovább!

tovább...

Rejtélyes képkeretező

Olvass bele az Anna Tükörképföldönbe!

Megérkezett Wéber Anikó legújabb ifjúsági regénye, ezúttal a Zseblámpás könyvek sorozatban. Az Anna Tükörképföldön egy varázslatos történeten keresztül segít a kisiskolásoknak megtanulni figyelni másokra és jobban megérteni a körülöttük élők érzéseit. Ezzel a regénnyel nem csak az önálló olvasást gyakorolhatják a gyerekek, de azt is megtanulhatják, hogy néha elég figyelni másokra ahhoz, hogy megoldódjanak a problémák. Minden visszahúzódó kisiskolásnak szeretettel ajánljuk! Olvasd el az első fejezetet!

tovább...

Megérkeztek Sári legújabb meséi!

Íme 3+1 ok, amiért imádjuk őket

Örömmel jelentjük be, hogy a Berg Judit és Agócs Írisz Maszat-mesékből “kinőtt” Sári-sorozat újabb kötettel bővült, melyben ezúttal egy új barát, egy kedves kis sün is szerepet kapott. Tudj meg mindent a legújabb Sári-mesékről! Olvass tovább!

tovább...

A barátsághoz nem kellenek szavak

Itt a legújabb Pitypang és Lili kötet

Ismerjétek meg Pitypang és Lili legújabb, játszótéri kalandjait! A mesében egy különleges, új barátot is szereznek, miközben szuperül érzik magukat. Olvass tovább!

tovább...

Jé, ez mindig is miénk volt?

Viszek egy szívet - Egymásra felelő versek

Már megint a tankönyvből jól ismert, klasszikus nagy költők versei? Igen, de nem akárhogyan, hisz’ a Tilos az Á könyvek új versantológiájának hála az érettségitételek főszereplői most számos későbbi, modern és nem egyszer kortárs költővel osztoznak a reflektorfényen.

Itt vagyunk, együtt ragyogunk! – hangoztatják kórusban a magyar irodalom egykori és mai költői. A Győri Hanna válogatásában és szerkesztésében összeállított kincsesládát abszolút megéri hazacipelni, hogy jobban megismerhessük azt, ami mindig is velünk volt, de talán mégsem ennyire a közelünkben.

Olvass tovább!

tovább...

Sütihasználati beállítások