Harusnya, a fél pár zokni - Részlet

Olvass bele Mrena Julianna verses meséjébe!

Megérkezett az új kedvenc verses mesétek! Mrena Julianna, a Mese a kislajhárról, aki nem akart elaludni szerzője egy újabb fantasztikus könyvvel lepett meg bennünket, melyet ismét Szert-Szabó Dorottya rajzai tesznek teljessé.

Olvasd el, hogy indul Harusnya, a fél pár zokni nagy kalandja!

tovább...

"Alaposan feltekertem a furalény-generátort..."

Dániel Andrással beszélgettünk

Mitől könyv a könyv? Lehet-e – akár felnőtteknek is – képekkel mesélni? Mi mindent lehet elmondani az emberekről kitalált, furcsa lényeken keresztül? És vajon hogyan látja Dániel András az utcán jövő-menőket?

Olvass tovább, és kiderül!

Megérkezett a szerző legújabb könyve, a Mindenki mászkál!

tovább...

Lapozz bele Dániel András legújabb könyvébe!

Itt a Mindenki mászkál!

Megérkezett Dániel András legújabb, művészi képeskönyve, a Mindenki mászkál. Ez a rendhagyó irodalmi és képzőművészeti alkotás egyetlen Dániel András-rajongó polcáról sem hiányozhat. Nyisd ki a szemed - vagy éppen hunyd le -, és csodálkozz rá a furcsa lényekre, amik körülvesznek! Lapozz bele ebbe a különleges kötetbe!

tovább...

A 3-5-8 perces mesék titka

Segítő mesék minden alkalomra

tovább...

3-5-8 perces magyar mesék

Négy válogatás a legjobb kortárs szerzőktől

Praktikus, sokszínű és minden alkalomra megfelelő meseválogatást keresel, amiben sok-sok mese van, hogy biztosan kitartson egy távoli nyaralás alkalmával vagy a hosszú, téli hónapokban? A 3-5-8 perces mesék-sorozatban biztosan találtok olyat, amiből minden este tud választani valami izgalmasat a gyerkőc. A sorozatban nagy örömünkre egyre több magyar meseválogatás is szerepel a legjobb kortárs szerzőktől. A fantasztikus szerzőgárda nem csak azt garantálja, hogy szuper, változatos meséket olvashattok minden kötetben, de arra is lehetőséget adnak ezek a válogatások, hogy egy könyvben ismerjétek meg a kortárs gyerekirodalom színe-javát. Ebben a cikkben összegyűjtöttük az összes magyar kötetet. Ismerd meg őket mind!

tovább...

Itt a világ legizgalmasabb állatkertje

Megérkeztek a 3-5-8 perces állatos mesék kortárs magyar szerzőktől

Egy szuper, új résszel bővült a magyar 3-5-8 perces mesék sora. Ezúttal a népszerű magyar kortárs meseírók és gyerekkönyvszerzők állatos mesékkel leptek meg minket. Mondanunk sem kell, hogy nem mindennapi kötet született! Van itt “egészen állatos”, ember-állat barátságos, de még kitalált lényes mese is! Olvass tovább!

tovább...

Galamb és pingvin a nagyvárosban

Olvass el egyet a 3-5-8 perces állatos mesékből!

Megérkeztek a 3-5-8 perces állatos mesék! Ebben a praktikus kötetben szuper történeteket olvashattok és művészi illusztrációkban gyönyörködhettek. Nem hiszed? Itt egy kis ízelítő! Olvasd el Rádai Andrea meséjét!

tovább...

10 éves az Időfutár!

Lássuk, mi minden történt az Időfutár első évtizedében!

Kevés könyvsorozatnak sikerült annyira elkapnia a kis- és nagykamaszokat egyaránt, mint az Időfutárnak. Most, a könyvsorozat indulásának tizedik évében egyszerre érezzük azt, hogy már, és hogy még csak tíz éves. Hiszen olyan mai, mégis, mintha mindig is lett volna! Tekintsük át most együtt, mi minden történt, mióta adásba került a rádiójáték első része!

tovább...

Múlt a jelenben és jövő a múltban

Megszületett a Forgassatok némafilmet! pályázat eredménye

2023 tavaszának egyik izgalmas kihívása volt a Nemzeti Filmintézet – Filmarchívum és a Pagony kiadó közösen kiírt pályázata. Kattints ide és ismerd meg a nyertes pályamunkákat!

tovább...

Sütihasználati beállítások