Kártyázz betűkkel!

Négyféle betűkirakó játék 7-99 éves korig!

Ha már ismered a betűket, és szeretnél velük játszani, akkor ez a kártya neked való! Mert a betűk izgalmasak!

Négy betűkeverő-kavaró játék egyetlen dobozban. Rakosgasd a betűket, és alkoss belőlük minél több és hosszabb szót, hogy te nyerjél szókirakóban, betűrablóban, szókeverőben és csere-berében is!

A játék fejleszti a szókincset, a térbeli tájékozódást és a kombinációs képességet.

tovább...

Négy könyv, amit most ingyen hazavihetsz!

Könyv Café – a kávézós könyvkihívás!

Vidd haza az Én még sosemet, aBlack Boxot, a Csikket, a Csillagainkban a hibát vagy még a további 100 ifjúsági regény egyikét!
Olvassunk nyáron is! Nézz be a Bartók Béla úti Pagony könyvesboltunkba kéthetente szerdán és csatlakozz a Tilos az Á Könyvek kihívásához!

tovább...

Sokféle szerelem

LMBTQ ifjúsági regények

A 21. Pride hét alkalmával összegyűjtöttük a legfrissebb LMBTQ témájú ifjúsági regényeket. Olyan írókkal találkozhattok, mint John Green, David Leviathan, Becky Albertalli és James Lecesne. Ne hagyd ki őket!

tovább...

Tafiti veszélyben

Olvass bele a Tafiti és Pamacs repülbe!

Emlékszel még Tafitire, a kis szurikátára? És Pamacsra, az ecsetfülű malacra, akivel együtt mentek a világ végére? Tafiti és Pamacs most már a legjobb barátok! Pamacs még Miszter Gogótól, a sastól, a szurikáták nagy ellenségétől is meg tudja védeni Tafitit! Kivéve, ha éppen festeni támad kedve... A barátok összetartása ezúttal is segít a bajon, de közben Miszter Gogóról is kiderül egy s más! Julia Boehme-nek, a Bori-történetek írónőjének szurikátás kalandjai folytatódnak: itt a Tafiti és Pamacs repül – olvass bele!

tovább...

Láttál már repülő szurikátát?

Tafiti és Pamacs visszatértek!

Tudtad, hogy Julia Boehme-nek, az itthon rendkívül népszerű Bori-sorozat szerzőjének van egy szuper állatos sorozata is? Bizony, ráadásul épp most jelent meg a második kötet, a Tafiti és Pamacs repül, ahol Tafiti, a kis szurikáta igencsak nagy bajba kerül... Ismerd meg Tafitit és legeslegjobb barátját, az ecsetfülű malacot!

tovább...

Rejtvényes füzetek

Foglalkozz a legmenőbb foglalkoztatókkal!

Ezeket a foglalkoztatókat tutira megéri magaddal vinned utazásra, nyaralásra, de rossz időben, bekuckózva is remek időtöltést nyújtanak!

Szemlénk sorra veszi az ovisokat, sulisokat kreatívan lekötő, szuper ötletekre épülő füzeteket, majd bemutatja, melyik alkotós könyvek inspirálják leginkább a szülőket!

Mielőtt útra kelsz, nézz körül, és csomagolj foglalkoztatókat is!

tovább...

Könyvet a babakezekbe!

Szemle a legvagányabb könyvekről, amik tuti lekötik a babádat!

Az olvasóvá nevelést soha nem lehet elég korán elkezdeni. Összeszedtem a legfrissebb babakönyveket, amiket kötelező odaadni a babakezekbe. Szemlémben lesz kukucskálós könyv, formabontó ismeretterjesztő, szülinapi meglepetés, és menő design-könyv is. Keresd meg a neked valót!

tovább...

Most a képek mesélnek!

Kedvenc képeskönyveim

Ha gyerekkönyv, akkor nagyon fontos az illusztráció. Egyrészt, mert a gyerekek részéről kötelező a sok-sok kép, másrészt mert itt kezdődik a vizuális nevelés. Ebben a szemlében a kedvenc képeskönyveink sorakoznak korosztályos bontásban minden alkalomra. A babáktól az apukákig mindenki megtalálja a neki valót. Főleg, ha előfordult veletek, hogy költöztetek, vagy bicajozni tanultatok...

tovább...

Terápiás alkotás

Ismerd meg a Furagura játékot!

A Furagura egy nagyon sokoldalú játék. Gyerek és felnőtt közösségek kedvence, kiváló a társas kapcsolatok erősítésére, közösségépítésre, az önismeret fejlesztésére, a tanulási képességek javítására, de a különböző terápiás foglalkozásokon is rendszeresen előkerül. Felszabadítja a kreatív késztetéseket. Semmi nem kötelező, ellenben nagyon inspiráló.

Mi kipróbáltuk, és bejött! Ismerd meg te is!

tovább...

Sütihasználati beállítások