Ha unod az életed, kicserélnéd egy másikra?

Az Ördögcsapás hősei megkapják a lehetőséget

Egy porfészekben élsz, a jövődet máris unod, a barátaidból eleged van. Valaki azt mondja, új sorsot kaphatsz, olyat, amilyenre vágytál.Megkötnéd az alkut?Az Ördögcsapás hősei megkötötték...

tovább...

Ha odaér, egyetlen dolgot akar majd: felfalni mindhármunkat

Olvasósarok: Ördögcsapás

Sepsi László egyedi módon ötvözi a thriller, a krimi, a road movie és a fantasy műfaji elemeit az Ördögcsapásban. A céljaik érdekében akár az ördöggel is szövetkező, kilátástalan helyzetű, vidéki fiataloknak kegyetlen gyorsasággal kell szembesülniük a felnőtté válással.

Te mire lennél képes, hogy valóra váljon a legnagyobb álmod?

tovább...

Szofit szeretni kell!

A sorozat, amit nem hagyhatsz ki!

Újabb résszel bővült a Szofi-sorozat, hiszen megjelent a Szofi lufija című könyv. Ebben a cikkben összefoglaljuk, mit kell tudnod a magyar-spanyol szerzőpáros könyveiről, ha még nem ismered, akkor ízelítőt kapsz az egyes kötetekből, megtalálhatod a te kedvencedet, hiszen Szofit valóban csak szeretni lehet!

tovább...

Budapesti tábort keresel? Hozd a gyereked a Gellért téri Pagonyba, egész nyáron táboroztatunk!

13 feledhetetlen nyári tábor a Pagonyban

Már csak másfél hónap és végre szünidő! - sóhajtanak fel a gyerekek, ismerős, ugye?  Mi, a szülők is sóhajtunk, igaz, kicsit másképp, hiszen a 12 hetes nyári szünidő némi kihívást is jelent, nevezetesen az egyik ilyen, hogy milyen táborba, hová menjen, hol fogja magát igazán jól érezni a gyerek. Nézd meg Pagony 2017-es nyári táborait!

tovább...

Én rajzolom Szofit!

Ismerd meg a spanyol illusztrátort!

A Szofi könyvek egyre népszerűbbek, és most végre megismerheted a mindig mosolygós és vagány spanyol iluusztrátort is, akivel személyesen is találkozhatsz majd!

tovább...

Budapest gyerekszemmel

Fővárosunk a kortárs gyerekkönyvekben

A főváros rengeteg izgalmas kalandot tartogat egy kisgyereknek. Neked melyik a kedvenc helyed? Most egy sor gyerekeknek szánt böngésző, ismeretterjesztő és mesés könyvet mutatunk, amit a legkedvencebb városunk ihletett. 

Olvassátok együtt, majd vigyétek magatokkal a mesés útikalauzokat!

tovább...

Éljen a természet!

Természetjáró könyvszemle kicsiknek és kicsit nagyobbaknak

Unod a városi levegőt? Mindig is érdekeltek a természet titkai? Tavaszváró ismeretterjesztő- és képeskönyveink elrepítenek a természet csodás tájaira, bemutatják az ott élő állatok és növények életét, szokásait. Nem utolsósorban pedig egy kis családi kirándulásra csábítanak, hogy kicsik és nagyok együtt élvezzék a húsvéti szünetet és a napsütést.

Lapozz tovább!

tovább...

Ha fáj, nagyon fáj

A Tilos az Á új tavaszi könyvei

A Tilos az Á Könyvek négy nem mindennapi könyvvel kezdte az évet. Sokkoló témaválasztás, meghökkentően új látásmód, nem várt megoldások! Mind a négy regénynek nagy a tétje, és ami még közös bennük, hogy valóban képesek kíméletlenül őszinték lenni az olvasóhoz. Ismerd meg a Tilos az Á könyvek újdonságait!

tovább...

Előszó, vagyis Előre szólok

A Panthera 1. folytatódik!

Itt és most elolvashatod, hogyan foglaja össze Kismukk, A hógömb fogságában című könyv egyik főszereplője a velük esett kalandokat! Ha még nem olvastad az első részt, akkor ez egy jó kis kedvcsináló, hogy belevágj, a tavalyi év legnagyobb siker sorozatába, hódítsd meg (újra) a Pantherát, és ismerd meg a küldetést!

tovább...

Sütihasználati beállítások