Van, amit mindig is tudni szerettél volna a kuflikról?

...de sosem volt alkalmad megkérdezni...?

Most itt az alkalom, hogy megtudd a választ! Sőt, a leghitelesebb szakértő, a kuflik szerző-illusztrátora, Dániel András fog válaszolni a kérdésedre. Ugyanis most jelenik meg a tizedik kuflikönyv. Ezt pedig a Pagony egy különleges interjúval ünnepli meg. Egy olyan interjúval, amit nem mi, hanem ti, a kufli-olvasók+rajongók készíthettek el!

tovább...

Kezdődhet a játék?

Ismerd meg a Pagony társas- és kártyajátékokat!

A Pagony nemcsak mesekönyveket, hanem a történetek hangulatához remek játékokat is tartogat a családok számára.

Ismerd meg a kedvenc meséidet megelevenítő kártya- és társasjáték kínálatunkat!

tovább...

Jó étvágyat, kuflik!

Ismerd meg a legújabb kuflis társasjátékot!

Megérkezett a legújabb kuflis társas, a Jó étvágyat kuflik! Próbáld ki a cikkben te is a játékot!

tovább...

Mesék, amiket egy életen át idézni fogsz

TOP 10 legviccesebb mesekönyv

Mik egy végtelenül huncut ötéves kislány és a végtelenül tréfás anyukája kedvenc meséi? Olyan közös kedvencek, hogy a folyamatos a szópinpong van a két rajongó között: ki ismeri és ki szereti jobban a meséket, sőt mi több, ki tudja frappánsabban a váratlan pillanatokban előhúzni a megfelelő idézetet a tökéletes reflexióhoz. Vajon mik? Őszinte vallomás következik.

tovább...

A képregény újra menő

Újdonságok retró hangulatban

Képregényt olvasni elég menő volt a mai szülők gyerekkorában, de mi a helyzet ezzel a majdnem méltatlanul elfeledett műfajjal ma? Örömmel értesítünk, hogy mostanában rengeteg csodálatos kiadvány jelenik meg, és a sikere ma is töretlen, elég a gyerekek kezébe adni. Ismerd meg, milyen menő képregényeket olvasunk most!

tovább...

Új Maszat és Boribon társas jelent meg!

Kalandra fel, kicsikkel!

A Pagony játékkínálata két szuper társassal bővült! Fejleszd a beszédkészségedet és az érzelmi intelligenciádat Boribonnal, és mesélj, számolj, gongolkozz és nevess sokat Maszattal! Ismerd meg a társasokat ebből a cikkből!

tovább...

Bartos Erika TOP10

Bartos Erikával a gyerekkoron át
tovább...

Mik a legjobb írószer és kreatív eszköz márkák?

Carioca, Faber Castell és amit valójában tudnak

Milyen kreatív eszközöket éri meg a gyerek kezébe adni? Mire van szüksége egy ovisnak a fejlődéshez? Hogyan rendezd be a tolltartót gazdaságosan, mégis a legjobb minőségben? Derítsd ki a cikkünkből!

tovább...

A legmenőbb ismeretterjesztő könyvek ötéves kortól

méhek, idő, járművek és a tudás legnagyobb enciklopédiája

Az világ felfedezése a legnagyobb kaland! Távoli tájak, ismeretlen vidékek, különleges épületek, csodálatos állatvilág és a titokzatos emberi test - megannyi megismerni és megtapasztalni való tudás rejteget... Fedezd fel a legmenőbb ismeretterjesztő albumokat és újdonságokat!

tovább...

Sütihasználati beállítások