5 kulisszatitok az Időfutárról

Amire eddig nem gondoltál volna a sorozattal kapcsolatban

Mi lesz a szereplőkkel, ha felnőnek? Hogyan készül egy-egy rész, ha többen is dolgoznak rajta? Miért Adele Hanna csengőhangja? Megjelent az Időfutár drámakötete, A Varázsfuvola-akció, a szerzők pedig egy rendhagyó könyvbemutatón válaszoltak minden eddig fel nem tett kérdésre. Ha nem tudtál eljönni, olvass tovább!

tovább...

Időjóslás játszva – Készítsd el saját Időjós-kereked!

Pagony DIY

Ismeritek Agócs Írisz új, egészen kicsiknek szóló könyvsorozatának Masáról, az időjárással pórul járt kismedvéről szóló meséjét? Legfrissebb bejegyzésünkben megmutatjuk nektek, hogyan készíthetitek el ti is egyedi időjós-kereketeket!

tovább...

Nikóval nem lehet járni

Megjelent a legújabb Vészkijárat könyv!

Ha még nem olvastál egyetlen Vészkijárat kötetet sem, a Velem nem lehet járniremek kezdőolvasmány lehet, hiszen vékonysága ellenére egészen sok fontos problémára hívja fel a figyelmet, legyen szó bullyingról, beilleszkedési problémákról, intimitásról, az átlagostól eltérő testalkatról - tudj meg mindent a könyvről, olvass tovább!

tovább...

Velem nem lehet járni

Megjelent a Vészkijárat-sorozat legújabb része, olvass bele!

Niko élő céltábla a szemétkedő osztálytársai számára: túlsúlyos és esetlen, ráadásul valamiért nem lehet kihozni a sodrából. Éppen ezért Marko és az idegesítő haverjai mindent megtesznek, hogy megkeserítsék az életét. Sera csak a távolból figyeli az eseményeket, nem ért egyet velük, de nem is tesz semmit... Aztán egyszercsak minden megváltozik. Olvass bele a legújabb Tilos az Á-könyvbe!

tovább...

Húsvéti kifestő Boribonnal!

Marék Veronika igazi húsvéti meséjéből színezhettek ki egy kedves képet: Boribon és Annipanni vendégeket várnak húsvétra. Tojást festenek, sütnek-főznek, locsolóversikét tanulnak. Mindenkinek jut hímestojás, csak szegény Hapci, a cica marad hoppon. Szerencsére Boribonnak van egy "elrontott" tojása, ami szebb, mint bármelyik. Meg egy átköltött locsolóverse, csak Hapcinak. Így lesz igazán szuper a húsvét!

tovább...

Néha nem kell szöveg egy jó meséhez

Ismerd meg legújabb böngészőinket!

A magam részéről maximálisan böngészőpárti vagyok. Jó néhány böngészős év és ehhez kapcsolódó szép emlék áll mögöttem. Meggyőződésem, hogy bizonyos életkorban elképesztően hatékonyan fejleszt, és a legjobb móka is a böngészős képeskönyv forgatása. Olvasd tovább Laura ajánlóját!

tovább...

Hová tűnt Griswold?

Könyvvadászok, 3. fejezet

Olvass bele a Könyvvadászok című legújabb Abszolút Könyvbe!

tovább...

Dobd fel a napod, ma vidd kuflis dobozban az uzsonnád!

Szeretnéd, ha az uzsonnatartó dobozod passzolna a kuflis könyvedhez? Megmutatjuk, hogyan készíthetitek el saját kuflis uzsonnatartó dobozotokat lépésről lépésre! Töltsétek le a sablont és hajtogassátok meg a videós útmutatás segítségével!

tovább...

Tavaszi újdonságok 0-9 éveseknek

Képeskönyvek, lapozók, régi-új kedvencek

Ez a tavasz is számtalan izgalmas újdonságot tartogat számunkra, jobbnál-jobb könyvek érkeztek a boltjainkba! Sok olyan is van köztük, amit felnőttként is igazi élmény volt olvasni. Ezek közül szemezgettem most nektek, hogy a tavaszi szünetben se maradjon a család egyetlen tagja sem olvasnivaló nélkül.

tovább...

Sütihasználati beállítások