Home office a kulisszák mögött - 2. rész

Less be a Pagony dolgozóinak mindennapjaiba!

A hatalmas változásokat most mindannyian ugyanolyan intenzitással éljük meg. Ugyanúgy nem kapunk lisztet a boltban, nem léphetünk be a gyógyszertárba és maszkot húzunk tömegközlekedés előtt. Éppen ezért szerettük volna neked megmutatni, hogy hogyan is alakult át az életünk, mióta a boltokban nem fogadhatunk vásárlókat, és amióta szinte az egész hálózat home office-ra állt át. Ha szeretnéd tudni, hogy a bolthálózat marketingese, Kovács Andi mit csinál most, hogy a boltokat nem látogathatják a vásárlók, olvass tovább!

tovább...

Nézd, milyen sok új könyvünk van!

Ismerd meg a Pagony tavaszi újdonságait!

Sok-sok kedvelt sorozatunk folytatódik újabb részekkel, most elsősorban a legkisebbek örömére, de a nagyovisok és a kisiskolások is találhatnak itt kedvükre valót! Tarts velünk, mutatjuk az idei év bölcsiseknek-ovisoknak szóló tavaszi újdonságait!

tovább...

Kézműves kuflik

2 szuper ötlet

A kuflikkal soha nem unalmas az élet, ezt már biztosan te is tudod Dániel András népszerű és nagyon mókás sorozatából!

A következő cikkben két kuflis kreatív ötletet mutatunk, mindkettőt nagyon könnyen elkészíthetitek otthon is, és aztán lehet együtt kuflimemorizni, vagy épp egyedi kufligyűrű bemutatót tartani.

A Pagony Kreatív újabb két ötletét olvashatod.

tovább...

A hinta

Olvass bele Sárkányovi második részébe!

Megjelent egy nagy kedvencünk, a Sárkányovi második része! Zoé középső csoportos lett! Vajon milyen új izgalmak várnak rá? Olvasd el a könyv egyik meséjét most!

tovább...

Home office a kulisszák mögött – 1. rész

Less be a Pagony dolgozóinak mindennapjaiba!

A hatalmas változásokat most mindannyian ugyanolyan intenzitással éljük meg. Ugyanúgy nem kapunk lisztet a boltban, nem léphetünk be a gyógyszertárba és maszkot húzunk tömegközlekedés előtt. Éppen ezért szerettük volna neked megmutatni, hogy hogyan is alakult át az életünk, mióta a boltokban nem fogadhatunk vásárlókat, és amióta szinte az egész hálózat home office-ra állt át. Elsőként a Pozsonyi Pagony törzsvásárlói fognak örülni, hiszen Laura, a bolt üzletvezetője-lelke-háziasszonya jelentkezik elsőként otthonról. Olvass tovább!

tovább...

Olvasd el Mészöly Ági új regényét – fejezetről fejezetre!

Itt tudjátok elolvasni Mészöly Ágnes új regényét, amit az olvasók segítségével ír - minden fejezet végén ti dönthetitek el, milyen irányba folytatódjon a történet. Hogyan? Olvasd el a játék részleteit itt!

És most kezdődjön a történet!

tovább...

Újra kinyílik a Sárkányovi!

Czernák Eszter fejéből az az ötlet pattant ki, hogy egy óvodásoknak szóló mesekönyvet fog írni, de a főszereplők nem embergyerekek, hanem mindenféle varázslények, például sárkány, troll, tündér lesznek. Ebből az ötletből született meg a Sárkányovi, amit megjelenése után rengetegen megszerettetek. Szerintünk nagyon sokan fogtok örülni, ha most eláruljuk, hogy megjelent a folytatás! És azt is elmondjuk, miért fontos a Sárkányovihoz hasonló történeteket olvasni a gyerekeknek a mostani időszakban, amikor senki nem járhat óvodába.

tovább...

Abszolút történelem – novellaíró pályázat eredményei és tanulságai

Wéber Anikó és Mészöly Ágnes laudációja

Regényt vagy novellát nehezebb írni? Miért szerette a két szerző ezt a pályázatot? Mit vettek figyelembe a díjazásnál? Olvass tovább, tudj meg mindent, a cikk végén pedig a nyertesek értékeléseit is megtalálod!

tovább...

Hogyan készül a társasjáték?

Kulisszatitkok a két új Pagony-játékról

Tökmagok - Kincsvadászat és Adj egy pacsit, Boribon! néven két új társassal bővült a Pagony játékkínálata. Azt persze mondanunk sem kell, hogy szuper játékok. De hogy mitől olyan szuperek, és hogy hogyan készül egy társas, milyen ötletcsírák, munkafolyamatok, tesztelések előzik meg egy játék kiadását, arról most Győri Hanna, a társasok egyik tervezője-fejlesztője mesél nekünk. Olvass tovább!

tovább...

Sütihasználati beállítások