Hagyd önállósodni a gyereket!

Komoly vitákat és kétségeket szül, hogy mennyire kell, mennyire szabad elengednünk a gyerekünk kezét és hagyni, hogy önállósodjon. Mi az, ami már túl sok, és mi nem elég?

Olvasd el cikkünket, amiben még szuper olvasmányokat is ajánlunk a témában!

tovább...

KVÍZ: Ki mondta?

Kitalálod, melyik Rumini karakterek szájából hangzottak el a következő mondatok?

Na most aztán készítsd elő az összes Ruminit, mert ezt a tesztet csak az igazán felkészült rajongók fogják tudni helyesen megoldani!

tovább...

KVÍZ: Te melyik Rumini karakter lennél?

Töltsd ki!

Berg Judit jellemzést írt nekünk néhány Rumini karakterről, és úgy gondoltuk, ez igazán szuper alap egy izgalmas kvízhez! Töltsd ki, és derítsd ki, te melyik karakter lennél, és nyerd meg az Ország Játéka-díjas Rumini - Hajónapló társast!

tovább...

Téli Online Pagonyfeszt!

Várunk november minden szombatján!

Bár igazi PagonyFesztet most nem tudunk csinálni nektek, úgy döntöttünk, hogy komolyan vesszük a feladatot most is!

November minden szombat délelőttjén egy komoly kis családi kikapcsolódással várunk benneteket. Tartsatok velünk, járjuk be együtt a legizgalmasabb helyszíneket, találkozzunk érdekes emberekkel és hallgassunk sok-sok izgalmas történetet!

tovább...

Olvass bele az új Rumini-könyvbe!

Jön a Rumini és az elsüllyedt világ!

Rumini és barátai kalandjai végre folytatódnak! Egy minden eddiginél hosszabb, izgalmasabb és kalandosabb résszel: a Rumini és az elsüllyedt világ már előrendelhető a webboltunkban!

Olvass bele most te is az új részbe!

tovább...

Az eddigi legizgalmasabb Rumini!

Megjelent a Rumini és az elsüllyedt világ!

Rumini és barátai kalandjai végre folytatódnak! A legújabb részről, a Rumini és az elsüllyedt világról mesélünk most nektek! Olvassatok tovább!

tovább...

Öltöztesd fel a Hanga szerepőit!

Meglepetés öltöztetőbaba-szett!

Wéber Anikó legújabb könyve egy igazi karácsonyi mesegyűjtemény, amiben Hangával, a hópihével látogatunk el különböző történelmi korokba, Sissivel és kislányával, Szendrey Júliával és az Andrássy grófokkal és grófnőkkel is megismerkedhetünk és megnézhetjük, ki hogyan ünnepelte a karácsonyt a múltban.
Most hoztunk nektek egy letölthető öltöztetőbaba-szettet is hozzá!

tovább...

Hol is kezdjem

Megjelent Balássy Fanni első regénye!

A Hol is kezdjem Balássy Fanni első regénye. Olyan természetességgel, szeretettel és humorral szól a tinédzserkor örömeiről, nehézségeiről és a gimis mindennapokról, hogy igazi felüdülés kézbe venni. Minden kamasz polcán ott a helye!

tovább...

Rendelhető a legújabb Rumini!

Csapj le rá!

Megérkezett a legújabb Rumini-kötet, a Rumini és az elsüllyedt világ! Már rendelhető a Pagony webboltjában, biztosítsd be magatokat és csapj le rá időben!

tovább...

Sütihasználati beállítások