Felhőtlen rajzolás Agócs Írisszel

Ismerd meg a Rajzolj egy krumplit!-sorozatot!

Megérkezett Agócs Írisz Rajzolj egy krumplit!-sorozatának legújabb, haladó része! A szerző már több kötetben is bizonyította, hogy rajzolni nem is olyan nehéz, sőt, nagyon is jó móka! Ismerjétek meg a sorozatot Szakács Zsu cikkéből!

tovább...

Szabó Borbála: Szerenád

Lapozz bele a Képtelen képrablásba!

Hogy hol találkozik a képzőművészet, a színház és a gyerekirodalom? Hát itt, a Képtelen képrablásban! Volt egyszer tizennégy festmény, ezekről született tizennégy történet, melyek először előadás formájában keltek életre, most pedig antológiába gyűjtve olvashatók. Ráadásul Rubik Anna varázslatos illusztrációival! Olvasd el Szabó Borbála meséjét!

tovább...

Lapozz bele a negyedik krumplirajzolóba!

Rajzolj öreg királyt, királyfit vagy királylányt!

Megjelent a negyedik krumplirajzoló! Agócs Írisz a koronavírus első hulláma alatt számtalan család mindennapjait tette vidámabbá azzal, hogy bebizonyította, rajzolni mindenki tud, és hogy a szabad rajzolás mennyire felszabadító és örömteli. A karatén-projekt olyan sikeres lett, hogy mára egy négyrészes sorozattá nőtte ki magát. A legújabb kötet, a haladó krumplirajzoló egy kicsit összetettebb feladatokat is tartalmaz. Próbálj ki belőlük rögtön hármat!

tovább...

Állati családok - kvíz

Teszteld, mennyit tudsz az állatvilágról!

Vibók Ildi új könyvében a párválasztás, szaporodás és utódgondozás legkülönfélébb módozatait mutatja be az egysejtűektől az ízeltlábúak, halak, hüllők izgalmas életén át egészen az emlősökig. Elképesztő tényeken és humoros történeteken keresztül tudunk meg rengeteg mindent a minket körülvevő állatvilágról. Most kiragadunk párat, teszteld, hogy mennyit tudsz az állati családokról! Ha tudod a helyes válaszokat, akkor azt is megtudod, hogy milyen állat Sárkány, aki végigvezet a könyvön...

tovább...

Egysejtűek családi fotóalbuma, avagy az ivartalan szaporodás

Olvass bele az Állati családokba!

Az Állati dumák után most megérkezett az Állati családok! Ebből a kötetből mindent megtudhattok az állati apukákról, anyukákról és kölykökről, ivartalan és ivaros szaporodásról, udvarlási szokásokról és gyereknevelésről az állatvilágban. A Vibók Ildikótól és Igor Lazintól megszokott humorral tálalva az összetettebb információk is könnyedén épülnek be a gyerekek tudásába, és nem csak az övékbe! A könyv számtalan izgalmas újdonságot tartogat a szülőknek is! Nem hiszed? Lapozz bele!

tovább...

Miért ne csinálj krokodiltojás-rántottát?

Vibók Ildi: Állati családok

Miért van a kengurunak erszénye? Miért nevezzük a feltűnően különböző dolgot kakukktojásnak? Miért más a pávafiúk és pávalányok tollazata? Az Állati családok – avagy gyereknevelés az állatoknál nagy segítségedre lesz az ilyen váratlan kérdések megválaszolásában, hiszen humoros és kellően tudományos nyelvezettel mutatja be, milyen sokszínű és változatos a különböző állatok ismerkedési, szaporodási és gyereknevelési szokása. Így az egész család szórakozva tanulhat, és az olvasottak később akár segíthetnek felvezetni a “kényesnek” gondolt témát is, amikor már nem szeretnénk megragadni ott, hogy a kisbabát a gólya hozza. Ismerd meg Vibók Ildi legújabb könyvét!

tovább...

Rengeteg újdonsággal készültünk a Pagonyfesztre!

Ismerd meg mind!

Néhány napja volt a PagonyFeszt, mi pedig ennek örömére összegyűjtöttünk minden új könyvet és társasjátékot. Ismerd meg őket ebből a cikkből!

tovább...

Megnyitott a Bakáts Pagony!

Kukkants be, és gyere el a megnyitóra is!

Megnyílt a 12. Pagony! Már egy tucat Pagony bolt közül válogathatsz országszerte! A legújabb üzletünk Budapesten, a IX. kerületi Bakáts téren nyitotta meg kapuit május 5-én. Szeretettel várunk minden gyereket és szülőt ebbe a hatalmas, kétszintes boltba, ahol a Pagony és a Tilos az Á könyvei mellett a minőségi gyerek- és ifjúsági irodalom színe-java, valamint hatalmas játékkínálat fogadja a látogatókat. Az új Pagonyt Harcos Bálint nyitja meg május 19-én. A részletekért olvass tovább!

tovább...

Pagonyfeszt a Dürer kertben!

Május 22. reggel 10-től várunk titeket!

Május 22-én újra Pagonyfeszt! Gyertek el a Dürer kertbe, hatalmas buli lesz! Változatos gyerekprogramokkal készülünk, bemutatjuk a legújabb könyveinket, és kipróbálhattok egy csomó új és díjnyertes Pagony-társast is! Olvass tovább a részletekért!

tovább...

Sütihasználati beállítások