Melyik volt a kedvenced a Pagony 2022-es könyvei és játékai közül?

Szavazz te is!

A szavazás lezártult, köszönjük, hogy megosztottátok velünk a véleményeteket! A szavazás eredményéről itt olvashattok!

tovább...

22 szuper Pagony- és Tilos az Á könyv 2022-ből

Olvasson az egész család! Mutatjuk azt is, hogy mit!

2022-ben sem unatkoztunk a kiadóban. Idén is rengeteg új könyvet és játékot jelentettünk meg kicsiktől kezdve, az iskolásokon át, a kiskamaszokon keresztül a középiskolásokig, sőt, a felnőttekig mindenkinek. Év végén szuper érzés kicsit megpihenni, visszatekinteni, és egyszerűen csak örülni, mennyi izgalmas dologgal foglalkoztunk ebben az évben. Ebben a szemlében a teljesség igénye nélkül összeválogattunk pár idei kedvencet, nosztalgiázz velünk te is!

tovább...

11 dolog, amit próbálj ki decemberben!

És hozzá 11 szuper könyv!

Itt a december, és ahelyett, hogy lelassulna körülöttünk az idő, azt vesszük észre, hogy elfut mellettünk minden és mindenki. Pedig a decemberi időszak sok kellemes meglepetést tartogathat a szürke hétköznapokon is, ha megengedjük magunknak azt a luxust, hogy nem rohanunk, hanem kiélvezzük a pillanatot. Az adventi naptárt ne csak édességekkel és apró játékokkal töltsd meg, hanem közös programokkal is! Adunk pár ötletet, ami meghittebbé teszi majd a következő heteket, olvass tovább!

tovább...

10 szuper példakép

Mester-tanítvány könyvek kicsiktől a kamaszokig mindenkinek

Szerencsés az az ember, aki élete során igazi mentorra talál. Különös adomány, ha már gyerekkorban, a biztos családi háttéren túl, van egy olyan támogató is, akire felnézhetünk. Legyen az egy nagynéni, nagybácsi, egy tanár, vagy akár egy szomszéd - életre szólóan meghatározó kapcsolat alakulhat ki vele. Ebben a szemlében olyan könyveket gyűjtöttünk össze, amiben ilyen kapcsolatokról olvashatunk. Kattints ide a folytatásért!

tovább...

Társasozás télen-nyáron!

Pörgős játékok a Gémklubtól

A Gémker-Gémklubot bizonyára nem kell bemutatni a társasozni szerető családoknak. Röviden: ha egy jó játékot kerestek, az ő kínálatukban biztosan megtaláljátok, hiszen egészen kicsiktől a felnőttekig szinte minden kategóriában remek ajánlataik vannak. Most összeszedtünk nektek néhányat, melyek gyorsak, pörgősek, és melyeket 5 éves kor felett biztosan az egész család élvezni fog. Olvass tovább!

tovább...

Mi már tudjuk, mit fogtok olvasni a fa alatt!

Ismerd meg a legfrissebb és legszuperebb téli könyveinket!

Szeretnéd időben letudni az idei ajándékvadászatot? Segítünk! Ebben a szemlében összegyűjtöttük neked a legfrissebb Pagony-könyveinket, melyek mind-mind a Mikulással, az adventtel és a karácsonnyal kapcsolatosak. Van itt Kicsimackó, Maszat, Pitypang, Babaróka, Boribon, de még krumplirajzolás is Agócs Írisszel. A legkisebbektől egészen az alsós korosztályig mindenkinek van egy jó könyvünk! Nem hiszed? Kattints, és járj utána!

tovább...

Papírszínházba járni jó!

Megszületett a Csináljunk papírszínházat! – pályázatunk eredménye

2022 őszén a középső- és nagycsoportos óvodásokat hívtuk egy újabb kalandra. Az óvodások és kisiskolások körében népszerű Vadai Adrienn könyvei közül lehetett szabadon válogatni, és a kiválasztott könyv történetét papírszínház formátumban feldolgozni. A sok kreatív, szívet-lelket megmozgató pályázat közül a zsűri (Cselovszki Ágnes és Fenyő Enikő óvodapedagógusok, Megellai Emese játékszakértő és Vadadi Adrienn író) végül, hosszas egyeztetések után az alábbiakat részesítette jutalomban:

tovább...

Ajándékozz élményt karácsonyra!

3 karácsonyi ajándék, ami biztosan nem tud a sarokban porosodni

Ahogy Babarókától megtanultuk, minden ajándéknak örülünk, de az élményajándék a legeslegjobb! Egy emlékezetes napra évekig is vissza-visszagondol az ember. Ne feszüld túl az ajándékvadászatot, van 3 tuti tippünk a számodra! Kattints ide, és ismerd meg mind!

tovább...

Kapd le a fényt!

Fotós kihívás gyerekeknek

Szeretsz fényképezni? Érdekel, hogyan tehetnéd magad próbára? Szeretnél különleges könyvcsomagot nyerni? Akkor figyelj az ünnepi fényekre, és kapd le a fényt! Töltsd fel az alkotásod a Facebook eseményünk alá egy jeligével, az életkoroddal és az iskolád nevével, és máris részt veszel a pályázatunkban a különleges könyvnyereményekért!

tovább...

Sütihasználati beállítások