Strandra fel!

Készen álltok a hatalmas pancsolásra?

Szeretitek a klasszikus strandjátékokat? Vagy azokkal játszotok szívesebben, amikben van egy kis csavar? Ebben a szemlében ilyet is, olyat is találtok majd! Segítünk becsomagolni a strandtáskába!

tovább...

5+1 ok, amiért a hangoskönyvek szuperhasznosak

Letölthető e-hangosönyvek a Pagony kínálatában

Mi, felnőttek már gyakorlottan hallgatunk hangoskönyveket és podcastokat munka, sportolás, takarítás vagy éppen vezetés közben. A gyerekkönyvek világában azonban mintha kicsit lassabb lenne ennek a műfajnak az elterjedése. Ebben a cikkben összeszedtük, mit nyújt egy hangoskönyv a gyerekeknek, és azt is eláruljuk, mely Pagony-könyveket szerezhetitek meg letölthető e-hangoskönyv formátumban, egyedül a pagony webboltjában! Olvass tovább!

tovább...

8 – 5 – 3 – és már itt is van a nyár!

3-5-8 perces mesék utazáshoz és kalandozáshoz

Készülj mesékkel a családi kiruccanásra! Az esti mesélés egy nyaraláson is fontos közös program, érdemes változatos mesékkel készülni. A 3-5-8 perces mesék utazáshoz és kalandozáshoz tökéletes társ egy hosszabb útra!

tovább...

Apu mesél

Könyvek apáknak

Hamarosan itt az Apák napja, ennek örömére összegyűjtöttük a kedvenc apukás könyveinket! Sokféle apukás sztorit megtaláltok ebben a szemlében, de egy dologban mindegyik könyv hasonlít: az apa és gyerek közti különleges kapocsról szól valamennyi.

tovább...

Ne felejtsetek el olvasni a nyáron!

10 szuper könyv kisiskolásoknak a szünetre

Mind tudjuk, milyen könnyű kiesni a ritmusból, ha nem gyakorlunk rendszeresen valamit. Én például alig emlékszem a francia nyelvre, pedig öt évig tanultam. Így van ez kisiskolás korban az olvasással is. A gyerekeknek ekkor még nincs komoly gyakorlatuk a hosszabb szövegek önálló olvasásában, és a hosszú nyári szünet alatt bizony könnyű kiesni a gyakorlatból. Persze nincs olyan szülő, aki örömmel erőltetné a kötelező olvasmányokat a gyerekére a szünet első napjától az utolsóig, amivel mélyen együtt is tudunk érezni. De akkor mi a megoldás? Olvass tovább, és megtudod!

tovább...

Mit olvasson a kiskamasz nyáron?

Élménykönyvek a pihenéshez

Érdemes, tartalmas mégis olvasmányos regényeket keresel a 9-12 éves korosztálynak nyárra? Ez a te szemléd lesz! Olvass tovább!

tovább...

Mit olvasson a kamasz nyáron?

Változatos újdonságok a nyári szünetre

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ahogy nyáron a nagy melegben az ember inkább könnyű, hűsítő finomságokra vágyik, úgy ez az olvasmányokra is igaz. Összegyűjtöttünk nektek néhány olyan izgalmas újdonságot, amik garantáltan kikapcsolják a kamasz olvasókat!

tovább...

Tour de Pagony

Fedezd fel biciklivel a Pagony budapesti üzleteit! A Tour de Pagony egy olyan biciklitúra, ahol amellett, hogy biciklizel, még a Pagony boltokat is felfedezheted.

Juss el egy nap alatt minél több Pagonyba, mi pedig megajándékozunk a teljesítményedért!

tovább...

A legjobb regények és sorozatok a vízpartra

Ha nem csak limonádéra vágysz a strandon

A tiniket kevésbé egyszerű szóra bírni a boltban, mint a 8-10 éveseket, de ha sikerül, abból mindig szuper beszélgetések kerekednek. Nekem az volt a benyomásom, hogy vagy olyan könyveket keresnek, amik vagy kikapcsolódást jelentenek azáltal, hogy nem a mindennapi életről szólnak, vagy pedig olyasmit, ami nagyon is reflektál az őket érintő problémákra.

Gyűjtöttem nektek ilyet is, olyat is, csupa izgalmas könyv és sorozat lesz ezen a kis listán. Így még a legnagyobb könyvmolynak is tudtok olyasmit ajándékozni, amire talán nem is számít. Olvass tovább!

tovább...

Sütihasználati beállítások