3+1 tipp a békés karácsonyhoz

Megjelent a Kicsimackó karácsonya!

Különleges, ünnepi résszel bővül a Kicsimackó-sorozat! Vadadi Adrienn kedves meséi mindenki számára segítenek megnyugodni és valóban megérkezni az ünnepi pillanatokba, Egri Mónika illusztrációi pedig egy nagy mackóölelés melegségét és otthonosságát árasztják. Egyszerűen nem lehet nem beléjük szeretni. Ebben a cikkben bemutatjuk a legújabb Kicsimackó-kötetet, és megosztjuk a kedvenc karácsonyi tippjeinket is. Olvass tovább!

tovább...

Mi van a dobozban?

Olvass bele a Kicsimackó karácsonyába!

Itt a Kicsimackó-sorozat várva várt karácsonyi kötete! Ha te is egy békés, lelassulós, pihentető karácsonyra vágysz, ráadásul még ovis gyerkőc is van a családban, akkor ezt a mesekönyvet neked írták. Olvasd el az első mesét a kötetből!

tovább...

Álombéli utazás Majoros Nórával

Megérkezett az Álomjáró Márton

Az álmok csodálatos dolgok. Fantasztikus tájakra repíthetnek minket, segíthetnek megérteni önmagunkat és feldolgozni a legnehezebb helyzeteket is. Néha pedig egyszerűen csak megnevettetnek és kreatív gondolatokat csepegtetnek az ébren töltött óráinkba. Majoros Nóra mesefüzére, az Álomjáró Márton is az álmok birodalmába kalauzol minket. Olvass tovább!

tovább...

A ház

Olvass bele az Álomjáró Mártonba!

Ha a tökéletes estimesés kötetet keresed, megtaláltad! Az Álomjáró Márton minden ovisnak és kisiskolásnak garantálja a fantáziadús és békés álmokat. Olvasd el az első mesét Majoros Nóra legújabb könyvéből!

tovább...

Minden Tilos az Á-könyv valaha

Regények, versek, novellák kamaszoknak és felnőtteknek

Fogalmad sincs, mit olvasna szívesen a kamaszod? Vagy magadnak is néznél valami érdekeset? Jó helyen jársz! A Tilos az Á könyvei között van könnyed szerelmes regény, elgondolkodtató disztópia, menő irodalom-feldolgozás, letehetetlen nyomozós történet, de mély, komoly regények is skizofréniáról, veszteségről vagy függőségről, hogy csak néhány témát említsünk. Van itt időutazós sorozat, krimi, fantasy de vers- és novellaantológiákat is találsz. Olvass tovább, és ismerd meg a Tilos az Á Könyveket!

tovább...

Fejezzük már be végre a szabadkozást!

Bemutatjuk Balássy Fanni és Korbuly Ági közös könyvét: itt a Bocs, hogy élek

Millenniál vagy és úgy érzed, valamiért mindig bocsánatot kell kérned? Neked is eleged van már belőle? Kamasz gyereked van, és szeretnéd, ha fiatal felnőtt korában ki tudná fejezni a szorongásait, a dühét és az igazságát? Balássy Fanni szövegei és Korbuly Ági rajzai segíthetnek ebben. Ismerd meg a Bocs, hogy élek című legújabb Tilos az Á könyvet!

tovább...

3 ok, amiért igazán káprázatos Jim karácsonya

Bemutatjuk a mozivászonról jól ismert Emma Thompson karácsonyi mesekönyvét

Emma Thompson nemcsak Oscar-díjas színész, de fantasztikusan sokoldalú alkotó is. Tudtad például, hogy a Nanny McPhee forgatókönyvét is ő jegyzi? Vagy, hogy egy egész sorozatnyi mesét írt Péter nyúl kalandjairól? Ebben a cikkben igazán brit karácsonyi mesekönyvét, a Jim káprázatos karácsonyát mutatjuk be, melyet Axel Scheffler illusztrált. Olvass tovább!

tovább...

„Elnézést kérek, ne haragudjon, bocsásson meg, pardon”

Olvass bele a Bocs, hogy élekbe!

Itt van Balássy Fanni és Korbuly Ági formabontó, illusztrált prózakötete, a Bocs, hogy élek, melyet minden millenniálnak és kamasznak látnia kell! Olvass el egy részletet a könyvből!

tovább...

Az sem baj, ha nem tökéletes!

Interjú Fancsikai Eszterrel

Banán és a cserebere címmel jelentette meg (igen, ő maga) Fancsikai Eszter, a kétgyerekes infuenszer-író első (de nem utolsó) ismeretterjesztő képes mesekönyvét, melyet október 14-én, szombat délután a Frankel Pagonyban dedikál. Őt kérdeztük könyve kapcsán írásról, alkotásról, kiadásról...

tovább...

Sütihasználati beállítások