Logicózz te is!

Ezekkel játék a tanulás!

Egy szórakoztató, de közben tanulós játékot keresel? A LOGICO Piccolo tökéletes választás azoknak, akik nem megszokott feladatokkal tréningeznék a kisiskolások agyát nyáron is! Ebben a cikkben összeszedtük, mit kell tudnod a LOGICO Piccolóról, valamint megismerheted a sorozat legjobb játékait is.

tovább...

Kártyázz!

Utazós kártyák, pici és könnyű játékok az egész családnak

Végre kánikula! Irány a strand, tópart, a medence, vagy akár a kerti slag!

A gyerekeket lehetetlen kikönyörögni ilyenkor a hűsítő vízből, nincs is jobb annál, mint versenyezni, ki tud tovább ülni úgy a gumilabdán, hogy ne bukkanjon fel, vagy hogy ki bírja tovább a víz alatt. Ha mégis szeretnénk, hogy egy kis időt eltöltsenek árnyékban is, itt van néhány társas, amiket kiszerelésükből adódóan könnyedén magatokkal vihettek az utazásokra.

tovább...

Mire vagy kíváncsi?

Ismeretterjesztő könyvek titkok nélkül

Kíváncsi vagy, szerintünk melyik ismeretterjesző könyvek azok, amik nyáron is tuti előkerülnek? Sőt, még a bőröndbe is be kell férniük, annyira izgik? Íme a lista a kedvenceinkről kicsiknek, nagyoknak!

tovább...

TOP 5 BABILON könyv

Addiktív könyvek, hogy fald a lapokat

Kitört a nyár, sorra szerezzük be az olvasnivalókat magunknak és a család gyerektagjainak is. A Babilon Kiadó 25% kedvezménnyel rendelhető könyvei között a kicsik és nagyok is maradandó élményekre bukkanhatnak a nyáron!

tovább...

Mit csinál az író nyáron? 4. rész

Interjú Nagy Anikó Johannával, az Egy szót se szólj! szerzőjével

Több éve indítottunk egy nyári cikksorozatot a Pagony blog oldalán, ahol a szerzőket, illusztrátorokat faggattuk. Szerencsére eljött az ideje, hogy folytassuk!

Negyedik kiszemeltünk Nagy Anikó Johanna. Az olvasók számára Csillagfürt c. gyermekkönyve miatt csenghet ismerősen a neve. Nemrég jelent meg Egy szót se szólj! c. naplóregénye, ami már az idősebb korosztálynak szól.

Ismerjétek meg közelebbről ti is!

tovább...

Mit csinál az író nyáron? 3. rész

Interjú Szakács Eszterrel, A Szelek Tornya szerzőjével

Több éve indítottunk egy nyári cikksorozatot a Pagony blog oldalán, ahol a szerzőket, illusztrátorokat faggattuk. Szerencsére eljött az ideje, hogy folytassuk!

Harmadik kiszemeltünk Szakács Eszter, A Szelek Tornya mitológiai fantasy regény szerzője.

Ismerjétek meg közelebbről ti is!

tovább...

Mit csinál az író nyáron? 2. rész

Interjú Magyari Péterrel, a Bence és a türkiz Nabu szerzőjével

Több éve indítottunk egy nyári cikksorozatot a Pagony blog oldalán, ahol a szerzőket, illusztrátorokat faggattuk. Szerencsére eljött az ideje, hogy folytassuk!

Második kiszemeltünk Magyari Péter, a Bence és a türkiz Nabu című fantasztikus regény szerzője.

Ismerjétek meg közelebbről ti is!

tovább...

Ki lennél az Én vagy senkiből?

Töltsd ki a kvízt és megtudod!

Zénó, a laza zenész. Aliz, a népszerű táncos. Nóri, a vad gót. Burni, a bulifelelős izompacsirta. Erik, a magának való kocka. Meli, a visszahúzódó orvospalánta. Gergő, a tökéletes szívtipró. Négy fiú, három lány, akik úgy döntenek, összefognak, hogy kiderítsék, ki akarja megölni őket...Mészáros Dorka összeállított egy tesztet, hogy megtudd, ki lennél krimijéből, az Én vagy senkiből!

tovább...

Itt az új Éhezők viadala: A Vétkes

Szpojlermentes ajánló Cecelia Ahern új könyvéről

Cecelia Ahern neve ismerős lehet azoknak, akik olvasták (vagy látták) az Ui.: Szeretleket. Ezúttal viszont nem egy érzelmes-mélabús, de azért happy enddel végződő történetbe csöppentünk: az írónő új könyve, A Vétkes egy kőkemény disztópia, ami legalább annyira sokkol majd, mint Az éhezők viadala tette. Szpojlermentes ajánló Cecelia Ahern új sorozatáról.

tovább...

Sütihasználati beállítások