A legjobb orvosság szívsajgásra

Olvasd el Bezzeg Soma meséit!

Minden napra jut egy nagy baj? Vagy nem is olyan nagy, de azért az is lehetne? Bezzeg Soma életében szinte minden nap ilyen. Szerencsére mindig van, aki a segítségére siessen, és ő is örömmel segít másoknak, hiszen tudja, milyen nehéz, amikor… minden olyan nehéz.

tovább...

Végre egy lapozó, amivel valóban játék a lefekvés előtti rituálé!

Kisnyuszi fürödni majd aludni megy

A gyerekek élete valójában nem olyan egyszerű és varázslatos, mint amilyennek elsőre tűnik, hiszen minden egyes nap végén unalmas, kötelező feladatok sora várja őket: meg kell fürdeniük, és utána ágyba bújniuk. Ez általában a szülő és a gyerek részére is kihívást jelent, rendszerint mindkét fél tortúraként éli meg az esti lefekvés körüli teendők elvégzését. A frankfurti illusztrátor-szerző, Jörg Mühle számára sem lehettek idegenek a lefekvést megelőző kötelező körök, ezért egy rendkívül frappáns megoldással állt elő a kisnyusziról szóló könyvsorozatában!

tovább...

Új ismeretterjesztők iskolakezdésre

Ezekkel a suli nem kihívás!

Ha nehezen megy a visszarázódás az iskolába, az ismeretterjesztők segítenek könnyedebb, szórakoztatóbb formába önteni a tananyagot: nagyon sok olyan információt rejtenek, amit a tankönyvek nem, így az adott témák iránt érdeklődőknek a tanórán kívüli plusz tudást nyújtanak, és természetesen segítenek belerázódni az újonnan megjelenő tantárgyakba is. Ezért összegyűjtöttük neked a legújabbakat, legyen az természettudomány, matek vagy történelem, itt találhatsz kedvedre valót!

tovább...

Bezzeg Soma szívsajgása

Olvasd el a könyv első meséjét itt!

Ismerd meg legújabb könyvünk főszereplőjét, Bezzeg Somát, aki Csák-Nagy Kriszta első könyvéből lép elő, hogy örökre szívetekbe zárjátok - szívfájdalmával együtt...

tovább...

Vágj bele Dániel András alkotófüzetével!

Különleges alkotófüzet jelent meg, amely az eddigieknél is jóval több lehetőséget nyújt arra, hogy a kuflik a mindennapjaitok részévé váljanak!

tovább...

Rá is gondoljatok!

Könyvek a válásról

Minden harmadik magyar gyerek életében megtörténik, mégse könnyű jó segítséget találni hozzá. A válás pedig rengeteg kérdést és szorongást vet fel, bizonytalanságot okoz, ugyanazokat, de korosztályonként máshogy.

 
tovább...

Nagyszülők a kispadon?

Nemcsak más ma nagyszülőnek lenni, mint 30-40 évvel ezelőtt, hanem sokszínűbb is. Sokkal többféle nagymama és nagypapa van, nagyot változtak a szerepek – nagyon gyakran éppen javukra, még mielőtt valaki belekezdene a húrok pöngetésibe, hogy bezzeg régen minden – miközben egy kicsit avítt nagyszülő-képnek próbálnának sokan megfelelni. Sok gondolkodni- és megbeszélnivalónk van a nagyszülőkkel, a nagyszülőkről, a szerepükről. És olvasnivalónk. Ezek közül válogattunk.

tovább...

Segítség az új utakhoz

Nyitott pedagógusoknak és őket támogató szülőknek

Tanár, szülő és diák jó esetben szövetségesek. Mindannyiu(n)k közös érdeke és célja, hogy az iskolai órák élvezetesek legyenek. 

De mikor jó egy óra?

tovább...

5+2 új könyvünk

Találd meg legújabb kedvencedet!

Az idei nyár sok munkával telt nálunk, rengeteg friss kötet landolt a nagy hőségben a nyomdából. Ha a vakációd alatt nem tudtál velünk lépést tartani, akkor most egy csokorba gyűjtve mutatjuk meg neked, milyen szuper új pagonyos könyvekkel találkozhatsz a boltokban és a weben is!

tovább...

Sütihasználati beállítások