Interjú Fazekas Veronikával, a Pagony Jelmesék jeltolmácsával

Korábban már olvashattatok egy interjút Ronival, a Jelefánt YouTube csatorna készítőjével, aki Marék Veronika meséit akadálymentesíti nekünk a Pagony YouTube csatornáján. Ezúttal mélyebbre ástunk, és egy kicsit beszélgettünk a magyarországi siketoktatásról. Olvass tovább!

tovább...

Megjött az új 3-5-8 perces kötet!

Hős lovagoknak és bátor kalózlányoknak!

Minden nap akad olyan vásárlónk, aki kalózos vagy lovagos könyvet keres nálunk – nem azért, mert ő ilyet szeretne, hanem mert a gyerekek ezt kérik. Vajon miért ennyire népszerűek ezek a réges-régi, a valóságban már csak hagyományőrzésből létező alakok? Olvass tovább, tudj meg mindent a lovagokról, a kalózokról és a legújabb 3-5-8 perces részről!

tovább...

Imádok kísérletezni!

Berg Judit interjú

Hihetetlen dolog történt Berg Judittal a legújabb Rumini írása közben! Hogy mi, az kiderül a vele készült interjúban, ahonnan azt is megtudhatod, hogy ő vajon melyik szereplő lenne a saját regényében! Tarts velünk, és szerezd be a Rumini Tükör-szigeten című könyvet!

tovább...

„Sokszor törtem ki röhögésben rajzolás közben”

Interjú Mayer Tamással, a Tüsi és Lobonc illusztrátorával

Fekete András izgalmas és abszurd regényét, a Tüsi és Lobonc megmenti Bam Bandit méltán sorolják az év legviccesebb könyvei közé. A kötet vizuális világát pedig nem más, mint Mayer Tamás, Vadadi Adrienn Matricás Lacijának illusztrátora alkotta meg. Milyen különleges technikával készültek a Tüsi és Lobonc illusztrációi? Hogyan hatott Fekete András humorban gazdag regénye Mayer Tomi alkotói tevékenységére? - Gyovai Kati interjúja

 
tovább...

Rajongok a történetekért!

Interjú Becskei Gáborral új könyve kapcsán

“Írás közben azt tapasztaltam, hogy mindig az első 30-40 perc a legnehezebb. Ez a belerázódás igényli a legnagyobb koncentrációt, de ezután általában már könnyebben megy. Nagyon szigorú vagyok a saját magammal. Kíméletlenül kihúzom azokat a mondatokat, akár komplett fejezeteket is, amik nem szolgálják a cselekményt. Egyébként nincs biztos receptem, a legjobb ötletek tök váratlanul jönnek.” -- Hogy mennyire igaza van Becskei Gábornak, az kiderül legújabb könyvéből, de olvasd el a vele készült interjút is! 

tovább...

Új Pagony könyvek - még, még, még

Karácsonyra mit választasz?

Lesz majd mit olvasni a hosszú téli szünetben, az biztos, mert annyi, de annyi új könyvünk jön most ki a nyomdából, hogy mi is csak úgy kapkodjuk a fejünket!
Nézd csak:

tovább...

Öninterjú

Kérdez és válaszol: Fekete András

Az apropó pedig egy most megjelent szuper vicces könyv, melynek címe: Tüsi és Lobonc megmenti Bam Bandit!

Ez a könyv tökéletes választás a nagycsoportos korosztálytól felfelé, ha szeretitek a Monty Phytonos abszurd humort és az akciódús, izgalmas, pörgős történeteket, Mayer Tamás rajzait pedig itt is nagyon fogjátok szeretni! A szerzővel most maga a szerző készített interjút!
 
tovább...

Az idei év legviccesebb könyve

Kitartásról, barátságról, elszántságról elképesztő humorral

Tudjátok, milyen állat a szuhada vagy a kroti, és hogy egy milliárd forint, ha tíz, húsz és ötven forintosokban számoljuk, hány teherautóba fér bele? Hallottatok már Sam Öldökről, esetleg Vasfülű Buburól? Mit gondoltok, két kisfiú és egy eltévedt erdész, akinek kifogyott a lőszer a puskájából, képes megmenteni Bam Bandit, a szupererős és nagyon veszélyes bűnözők karmai közül? Ha a fenti kérdések hallatán, fogalmatok sincs, miről van szó, akkor Fekete András új meseregénye, a Tüsi és Lobonc megmenti Bam Bandit a ti könyvetek. A könyvből ugyanis kiderül mindez, sőt még sok más is!

tovább...

A Tüsi és Lobonc kommandó útnak indul

Olvasd el, hogyan és miért!

Egy fergetegesen vicces regény elejébe kukkanthasz most be, és megismerheted Fekete András vagány szereplőit, Tüsit, Loboncot, no és Bam Bandit, akit a regény elején épp elrabolnak!

tovább...

Sütihasználati beállítások