A költöző madarak

Olvass bele a Visszafelé folyóba!

A Visszafelé folyó nem csupán egy izgalmas és misztikus kalandregény, de egy fontos utazás is a tudattalanba, ahol minden furcsa teremtménynek és mesebeli helyszínnek metaforikus jelentése van. Egy varázslatos utazás történetét tárja elénk Mourlevat, ami közben elengedhetetlenné teszi azt is, hogy magunkba tekintsünk.
Olvass bele az egyik legkülönlegesebb Abszolút-könyvbe!

tovább...

Megjöttek a Magvető kiadó gyerekkönyvei!

Ismerd meg Grecsó Krisztián és Darvasi László könyveit!

Rengeteg nagyszerű felnőttirodalmi alkotás után a Magvető kiadó két többszörösen díjazott szerzőjének mesekönyveit ismerheted most meg, olvass tovább!

tovább...

Little Dutch - fajátékok kicsiknek

Nem véletlen, hogy vásárlóink rögtön beleszerettek a Little Dutch holland játékkészítő játékaiba: egyszerűen gyönyörűek! A Little Dutch játékok minőségiek, kialakításuk biztonságos, tartós és nem utolsó sorban egymáshoz passzoló stílusban készültek. Szerencsére olyan sok van belőlük, hogy úgy döntöttünk, korosztályokra bontjuk őket - ebben a szemlében a 2 éven felülieknek szánt játékokat találod.

tovább...

A legkedvesebb környezetbarát játékok

Új Little Dutch játékok érkeztek!

A Little Dutch-játékokat az első pillanattól fogva hatalmas rajongás övezi, és ez nem véletlen: fantasztikusan cuki, pasztellszínű csodák egytől-egyig, ráadásul környezetbarátak is (fából készülnek) és remekül fejlesztik a kicsiket. Itt már írtunk azokról, amiket a két éven felüliek imádni fognak, és most itt van az összes babáknak szánt cukiságról is egy átfogó szemlénk!
Sok-sok újdonság érkezett, úgyhogy akkor is érdemes átböngészni, ha már régi rajongók vagytok!

tovább...

Nem olvas a gyerek? Most majd fog!

5 tipp, hogyan szerettesd meg az olvasást a gyerekeddel!

Kovács Attila nagyon jól tudja, mi az a szórakoztató gyerekirodalom, és nem fél megosztani tudását a nagyközönséggel sem. Ha te is küszködsz az önálló olvasásra neveléssel, ha unod a sablonos meséket, és eleged van a kacifántos körmondatoktól zsúfolt, nehezen emészthető történetekből, melyektől a gyermeked azonnal visszafordul a telefon képernyője felé, akkor itt a megoldás: a Micsoda költözés! és folytatása, a Micsoda kalamajka! biztosan a fotelhez szegezi a legellenállóbb kisiskolást is!

tovább...

Hogyan legyél a gyereked cinkosa?

3-5-8 perces mesék viccelődéshez és bolondozáshoz

Mit kezdj a hisztivel? Mit tegyél, ha nehezebb napotok van? Hogyan legyél a gyereked cinkosa a nehéz helyzetekben? Miért fontos a közös bolondozás? A sok kérdésre ebben a cikkben keresd a választ!

tovább...

Könyvek – nem csak gyerekeknek

Őszinték leszünk. Van, hogy annyira elmerülünk a körülöttünk lévő gyerekek ajándékainak kiválasztásában, hogy a felnőttekre már csak az utolsó utáni pillanatban marad idő. Ha veled is megesett már hasonló, vagy még gyűjtögeted az ötleteket, kiválasztottunk neked pár olyan ajándékötletet, amelyek nemcsak a gyerekeknek, de a szülőknek is nagy örömet fognak okozni – olvass tovább, mindenkinek találsz itt valamit!

tovább...

A fán

Olvass bele a Micsoda kalamajka! című könyvbe!

Kovács Attila Micsoda költözés! című könyvének a folytatása végre megérkezett! Nem kellett csalódnunk: ugyanolyan vicces, szórakoztató és kalandos, mint a sorozat első része, most hoztunk is belőle egy kis ízelítőt nektek! Olvass bele az első fejezetbe!

tovább...

Alaska - Olvass bele!

Megjelent Anna Woltz legújabb regénye!

Alaska egy fekete orrú, hófehér bundájú kutyus, aki a (Golden retrieverekre kevéssé jellemző) fehér színéről kapta nevét. Alaska nem akármilyen kutya ám! Nemcsak, hogy el tudja ugatni a Jingle Bellst gazdája segítségével, de egy ember életét is képes megmenteni. Alaska ugyanis segítő kutya, aki minden percben figyel gazdája testi épségére.
Olvass bele Anna Woltz legújabb könyvébe!

tovább...

Sütihasználati beállítások