Karácsonyi mesedömping!

Még mindig hiányzik pár ajándék a fa alól? Ne aggódj, segítünk! Szuper kukucs könyveket, aranyos lapozókat ajánlunk állatokról, autókról és mindenről, ami a piciket érdekelheti! Az ovisoknak kedves karácsonyi történeteket hoztunk, a kisiskolásoknak pedig többek között van egy szuper, felfedezős könyvünk! Az ügyes kezű gyerekekre is gondoltunk, ebben a cikkben egy szuper karácsonyi foglalkoztatót is találsz majd! Válogass az újdonságaink újdonságok között!

tovább...

Ahol sok jó ember és könyv fér el

Látogass el a Frankel Pagonyba!

„Helló, üdvözlünk a Frankel Pagonyban! Gyere, nézz körbe, és ha segítségre van szükséged, kérdezz bátran.” – ezekkel az invitáló mondatokkal indul nálunk a találkozás. Sok esetben nem az első, mivel kedves törzsvásárlóink a Buda Centerből követtek minket a Frankel Leó és a Harcsa utca sarkában helyet kapott boltunkba is. Ha szeretnél többet megtudni, olvass tovább!

tovább...

Vagány anyák kincsesbányája

Válogass a legmenőbb ajándékok között!

Itt az ideje, hogy te is elkezdj tudatosan készülni az ünnepekre! Most akár kicsi gyerekkel vagy otthon, akár már nagy kamaszod van, jó helyen vagy! Mindenkinek találsz itt szuper karácsonyi ötleteket! Kattints a cikkünkre és nézd meg, melyek a legjobb társasok, legmenőbb fejlesztők és legkatartikusabb gyerekkönyvek!

Szerezd be a legszebb ajándékokat!

tovább...

Picik karácsonya

Könyvek a legkisebbeknek

Ebben a szemlében olyan könyveket gyűjtöttünk össze, amelyek szerintünk tökéletes karácsonyi ajándékok a 4 év alatti korosztálynak. Legyen szó kedves történetekről, lapozgatásról, klasszikusokról vagy a kortárs gyermekirodalom legkiemelkedőbb alakjairól, ezek a könyvek és szerzőik már bizonyították, hogy helyük van a fa alatt. Nézd meg, mik a kedvenceink!

tovább...

„A költészet, az irodalom nem a történészek vagy a valóságkutatók terepe.”

Nényei Pállal beszélgettünk

Megjelent Az irodalom visszavág Petőfi különkiadása! Alapos, felforgató és nagyon elgondolkodtató kötet született. Ha szeretnél friss szemmel tekinteti a most 200 éves költő verseire, akkor ez a könyv pont neked szól!

Olvasd el a szerzővel készített interjúnkat!

tovább...

„A biztonságérzet, a szeretetteljes nyugalom segíti a gyerek gyógyulását”

Interjú Bartos Erikával

Megjelent Bartos Erika legújabb könyvpárja, a Gyógypuszi! A kiadványok különleges helyet foglalnak el a szerző életművében: ezúttal a leggyakoribb kisgyermekkori betegségeket mutatják be egy-egy állatos mesén keresztül. Így lett a könyv orvosi is, mesekönyv is, tanító is és nagyon kedves is. Az alkotás körülményeiről Bartos Erikával beszélgettünk.

tovább...

Hangolódjatok kreatívan a karácsonyra!

Szuper kézműves ajándékötletek!

December elején elkezdődik a karácsonyvárás, amit a gyertyák gyújtogatása és a csokit rejtő ablakok nyitogatása mellett akár kreatívkodással is tölthettek! Készítsetek ajándékot közösen a kicsikkel, vagy biztassátok a nagyobbakat önálló kreatívkodásra, hiszen annyi mindent fejleszt gyermekkorban a kézműveskedés! Ismerjétek meg a legkreatívabb játékokat és könyveket, amikkel boltjainkban is találkozhattok!

tovább...

Rém cuki gyereknapló

- ráadásul a világ legcukibb állatával!

Tilly utazása a Kalandklubbal igazi csemege a haladó olvasóknak. Vöröspandák, jakok, utazás Nepálba és természetvédelem egy lelkes kislány szemével. Megérkezett a Mentsük meg a vörös pandát!

tovább...

A legjobb ünnepi mesék

Összebújós történetek minden estére

Mit hozzon a Mikulás vagy a Jézuska, ami valóban tükrözi az ünnepi készülődés szellemiségét? Ami tele van kedves, téli hangulatú, ünnepi mesével? És ami ahhoz is hozzásegít, hogy le tudjatok lassulni, és valóban, fejben is megérkezzetek az ünnepekre? A mi tippünk a 3-5-8 perces mesék Mikulásra és karácsonyra. Olvass tovább, van pár ötletünk, amivel nálatok is stresszmentesebb lehet a december!

tovább...

Sütihasználati beállítások