Kamaszkritikusaink írták 1.

Kalandos utazás a tizenkilencedik század végén

A Millennium Expressz-sorozat nagyon népszerű a kisikolások között? Hogy miért? Erre most Hederics Marci, legújabb kamaszkritikusink válaszol, olvassátok el az ő ajánlóját, és ismerjétek meg a fiatal könyvmoly szerzőt! Hamarosan jönnek a többiek is...

tovább...

Mi volt 2017 legszebb pillanata?

Megkérdeztük szerzőinket...

Így, az év vége felé egy kis leltárt készítünk mi is... Ha már olvastátok a legfrissebb Százhold magazint, akkor ismeritek ezt a cikket, de ha nem, akkor most itt megtudhatjátok, hogy néhány Pagonyos szerzőnknek mi volt a 2017-es év legszebb, legboldogabb pillanata... Íme, nosztalgiázzatok velük!

tovább...

Angyalposta

Részlet Vadadi Adrienn könyvéből

Vadadi Adrienn Ünnepelj Velünk című könyvében is éppen karácsonyra készülődnek az óvodások. Az Angyalposta című mesével segítünk az ünnepre hangolódni. Olvassátok el!

tovább...

Miért szeretjük Tatut és Patut?

Avagy, hogyan tanulunk a finn mesekönyvekből?

Tatu és Patu-könyvek vízválasztóak a szülők körében. Van, aki első ránézésre visszateszi a polcra, és soha többé nem megy a közelébe, és van, aki elkezd belemerülni a gyerekével, miután képtelenség elfelejteni és nem felidézni évekkel később is a két furavári gyereket...

A frissen megjelent Tatu és Patu csodálatos karácsonyaürügyén írunk a sorozatról és az új könyvről. Olvass tovább!

tovább...

Villámakció sikerkönyvekre

Szemle a kedvenceinkről - rendeld meg őket ma!

Kisvakondtól a lázadó lányokig? Most a legmenőbb sikerkönyveket gyűjtöttük csokorba, nézd meg, melyiket miért és kinek ajánljuk!

Kattints és ismerd meg a válogatásunkat a sikerlistáról, amiketma 25% kedvezménnyel tehetsz a kosaradba!

tovább...

Az utolsó pillanat aduász meglepetései

Ajándékok az egész családnak

Itt az utolsó pillanat, hogy az egész családnak találj egy csodálatos meglepetést! Ebben a szemlében mindent megtalálsz, amire a szeretteid vágynak. A kisebbeknek számtalan újdonságot, fergeteges meseregényeket, a sulisoknak önálló olvasós könyveket, izgalmas kalandregényeket, varázslatosan szép tündérmeséket, a család többi tagjának pedig verseket és szakácskönyvet .

Kattints és nézd meg, milyen meglepetésekkel készülünk az ünnepekre!

tovább...

Keltsd életre a regényt!

A Tilos az Á könyvkereső játékra hív téged!

Fiatal vagy, majdnem felnőtt és szeretsz olvasni? Akkor ezt a kihívást neked találtuk ki! Keresd a piros noteszt és fejtsd meg a kódot!

tovább...

Varázsigéket a gyerekenek!

Ismertető egy könyvről

A kisgyerekek világában teljesen hétköznapi dolog egy-két csoda. Ha azt szeretnéd, hogy a gyereked meg is értsen valamit abból, amit félelemről, megbocsátásról, irigységről, akaratról, együttműködésről magyarázol neki, ha úgy kívánja a helyzet, akkor az egyetlen helyes út, ha az ő nyelvén, a fantázia nyelvén közelítesz. 

Ismerd meg a Varázsigék című könyvet!

tovább...

A nagyszülők fontosak

Tökéletes történet nagymamáknak és unokáknak

Pásztohy Panka Pesti mese című könyve nagy betűkkel szedve, gyönyörű, óriási rajzokkal tarkítva mesél gyerekeknek és nagyszülőknek arról, milyen fontos ajándék a kettőjük kapcsolata. Ismerd meg a könyvet!

tovább...

Sütihasználati beállítások