A fordított nap

3-5-8 perces mesék

Olvass és nevess, hiszen itt van egy legújabb mese 3-5-8 perces sorozatból!

tovább...

Hogyan nevelnek olvasóvá a sorozatok?

Így születnek a könyvmolyok

Sorozatokat olvasni nemcsak menő, hanem hasznos is. Ha egy kisiskolásodnak bejön egy sorozat, akkor bizony dörzsölheted a tenyered. Ez az a műfaj ugyanis, ami igazi olvasóvá varázsolja a gyerekeket. Olvass tovább!

tovább...

Hogyan nevelnek olvasóvá a képek?

Ezekkel a könyvekkel lépésről lépésre válnak a babák és ovisok a könyvek rabjaivá

Az olvasóvá nevelés kisgyerek korban kezdődik. Mégpedig olyan könyvekkel, amikért odavannak a gyerekek. Most mutatunk neked három olyan sorozatod, amelyekkel komolyan megalapozhatod, hogy a gyereked a könyvek rabja legyen felnőtt korában is. Lapozz tovább!

tovább...

Megújulunk!

Rendszerváltás kívül-belül

Itt a tavasz, és a Pagony weboldala is új, vidám színekbe öltözik! Megszoktuk, szerettük a régit, de végre elérkezett az idő, hogy az eddig csak a kulisszák mögött zajló hosszú munka eredményét te is megnézhesd, tehát mostantól ne lepődj meg, ha a pagony.hu-t begépelve nem az eddig megszokott narancsárga-zöld honlapot látod. Azonkívül, hogy színeiben frissebb, modernebb lett a weboldal, segítünk eligazodni, hogy miben más még mostantól a pagony.hu.

tovább...

Mókás, a szeleburdi csikó

Olvass el egy fejezetet a Kockacukor lovassuli 2. részéből!

Vajon mi történt Csutival és Lópacival? Milyen kalandokra számíthatnak a lórajongó gyerekek a Kockacukor lovassuli 2. részében? Ismerd meg Mókást, a szeleburdi csikót!

tovább...

Legyél te is szereplő Berg Judit és Kertész Erzsi következő könyvében!

Szeretnél igazán különleges lehetőséget nyerni? Mert ilyen többet nem lesz...

Szeretnél szerepelni Berg Judit és Kertész Erzsi új közös könyvében? A négy madár titka folytatásában? Most olyan játékot játszunk, amilyet még soha. És amilyet soha többet nem is fogunk. Azaz ez egy egyszeri, soha meg nem ismétlődő alkalom egy különleges nyereményre!

tovább...

Egy mackóval szép az élet

Legkedvesebb medvéink

Milyen lenne a gyermeki képzelet mackók nélkül? Ezt el sem akarjuk gondolni! A medvék az egyik legnépszerűbb karakterek közé tartoznak, és ezt nem is csodáljuk, hiszen szuper aranyosak! Össze is gyűjtöttük nektek a legkedvesebb mackós meséinket!

tovább...

Még gyakorolni kell az olvasást?

Az első önállóan olvasott könyvektől a gyakorlós évek végéig

Mitől lesz egy olvasni tanuló gyerek az irodalom rabja? Hogyan szerettesd meg vele a gyakorlást? Lehet olyan könyvet találni, ami egyszerre élmény a gyereknek és minőségi tartalom a szülők szerint is? Ebben a cikkben megmutatjuk, hogy milyen valóban értékes újdonságok érkeztek a 8-12 éves korosztálynak! (Nem mellesleg tökéletesek húsvéti ajándéknak is!)

tovább...

"Viru az én ideális tizenhatéveskori énem"

Interjú Szirmay Ágnessel

Megjelent a sokak által várt Szerelemre castingolva című regény folytatása. A Titkok árnyékában ? Szappanopera 2. születéséről, kulisszatitkokról faggattuk a szerzőt, Szirmay Ágnest, aki elárulta miért csúszott a regény, min dolgozik éppen és a ti kérdéseiteket is megválaszolta.

tovább...

Sütihasználati beállítások